DVA I POL SATA ČISTE UŽIVANCIJE

Tony legendo! Rovinj te voli!


U jednom trenutku koncert Tonyja Cetinskog postao je veliki, privatni party. Tome su, naravno, pridonijeli odlična atmosfera, vidno raspoložen prvi glas Rovinja (i šire), ali i glasovi publike koji su s Tonyjem zdušno otpjevali sve pjesme

Rovinjski koncert Tonyja Cetinskog već je, i to na polovici sezone, doslovce i preko noći dobio pridjev najboljeg ljetnog događaja u Rovinju. Za takav kompliment bilo je puno razloga. Tony je naime, vlasnik najprodavanijeg albuma i pjesme godine "General bez činova". Na sceni je poprilično dugo, i pjesme su mu redom hitovi.

Dakako, tu je i savršen glas, ali i onaj scenski nastup koji osigurava istovremeno intiman i otkačen kontakt s fanovima. Svemu tome dodajmo i da je Tony dijete Rovinja, pa je i odgovornost prema svojoj publici, redom prijateljima i poznanicima bio i dodatni stimulirajući faktor da scena s Tonyjem zablista ali i da koncert potraje puna dva i pol sata.

A da se tražilo još i još, naravno da jeste. Tony se višekratno opraštao od publike, koja bi da se nju pitalo, sa svojim glazbenim idolom ružila i pjevala sve do zore. (Napisala i snimila Nina ORLOVIĆ RADIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini