DANAS U OPATIJI

STAGE LJETNI PLESNI KAMP: Pedeset sati čistog plesnog užitka

Devin Juraj

Devin Juraj


Ana Jugo, predsjednica udruge "Cijeli svijet je pozornica" ističe da STAGE do 1. rujna nudi veliki plesni spektakl podijeljen u 26 tečajeva različitih plesnih tehnika koje vode deset vrhunskih učitelja plesa iz nekoliko zemalja

Ljetni plesni kamp pod nazivom STAGE, kojeg organizatori iz udruge "Cijeli svijet je pozornica" najavljuju kao veliki plesni spektakl, počinje danas u velikoj Sportskoj dvorani "Marino Cvetković" u Opatiji, a trajat će do 1. rujna.

Cijeli svijet je pozornica

Ana Jugo, predsjednica udruge "Cijeli svijet je pozornica", a što je i moto plesnog kampa, ističe da STAGE nudi pedeset sati čistog plesnog užitka podijeljenih u 26 tečajeva različitih plesnih tehnika koje vode deset vrhunskih učitelja plesa iz nekoliko zemalja.

- Jedan od najjačih "aduta" STAGE Summer dance kampa su upravo učitelji - riječ je o vrlo zvučnim imenima iz svijeta plesa, odabranih kako zbog vrhunskih plesnih tako i zbog iznimnih pedagoških sposobnosti. Jedna od učiteljica je Maja Kereš, koja trenutno pleše svoj životni san - na velikoj turneji Justina Timberlakea. Tu su i ostala velika imena: Enej Jurečič, Tamara Arruti, Matic Zadravec, Ana Hazler, Željko Božić, Kristina Kekica Paunovski, Leo Benke, Ana Vodišek i Puljanin Devin Juraj. Trudili smo se pružiti pravilnu edukaciju u čim više plesnih disiplina te vjerujemo da će svaki ljubitelj plesa na STAGE-u naći nešto za sebe, kaže Ana Jugo.

Najavljuje i veliki party u Night baru Karolina u Rijeci, gdje će se odvijati plesno natjecanje (dance battle - all styles), a pobjednike očekuju vrijedne nagrade.

Besplatan smještaj

- Za one koje dolaze iz drugih gradova ili zemalja osigurali smo i besplatan smještaj, a svim sudionicima STAGE-a u cijenu je uračunat i zabavni provod u Aqua parku Opatija. Prijave za STAGE su još uvijek otvorene. Cijenu smo se trudili maksimalno prilagoditi korisnicima koji mogu birati između tri paketa: full package koji uključuje prisustvovanje svim tečajevima i popratnim sadržajima, day pass koji uključuje pristup svim tečajevima koji se održavaju taj dan te drop-in class, odnosno prisustvovanje samo jednom tečaju po želji, kaže Ana Jugo te naglašava da su prijave i infrmacije moguće preko Internet adrese stageisready@gmail.com i Facebook stranice STAGE. (B. Ć. J.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini