U OPATIJI 16. VELJAČE

Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije: DORU OTVARA DUET JAMBROŠIĆ & PINTARIĆ, A ZATVARA UMAŠKA MANNTRA

Manntra

Manntra


Prvi će s pjesmom "Vrijeme predaje" nastupiti duet kojeg čine Bojan Jambrošić & Danijela Pintarić. Zadnji pak, kao 16. izvođači 16. veljače na opatijskoj Dori nastupit će istarski predstavnici - umaška grupa Manntra s pjesmom "In the shadows"

Novo, još jedno odustajanje i raspored izvođenja pjesama na ovogodišnjoj Dori, hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, koji će se održati 16. veljače u Opatiji, u dvorani Marino Cvetković, najnovije su vijesti koje je ususret Dori objavio HRT.

- Nakon odustajanja Tonke kao prve rezerve te zatim i 4 tenora kao sudionika Dore 2019., u natjecanje je ušla Kim Verson s pjesmom "Nisam to što žele", a prva i druga rezerva su postali Patricia Gašarini i Eni & Vjeko. No, Eni & Vjeko na žalost tu obavezu nisu mogli preuzeti, te je stručni ocjenjivački sud donio novu odluku. Druga rezerva je sada Igor Delač s pjesmom "U ritmu ljubavi" (I. Zečić/M. Zečić – I. Zečić/M. Zečić – I. Zečić), izvješćuju organizatori Dore.

Prema redoslijedu izvođenja pjesama na Dori 2019., koje je utvrdilo Uredništvo Dore 2019., Doru će u Opatiji 16. veljače otvoriti jedan duet a zatvoriti rock sastav. Naime, prvi će s pjesmom "Vrijeme predaje" nastupiti duet kojeg čine Bojan Jambrošić & Danijela Pintarić. Zadnji pak, kao 16. izvođači 16. veljače na opatijskoj Dori nastupit će istarski predstavnici - umaška grupa Manntra s pjesmom "In the shadows".

Kao druga pjesma večeri bit će izvedena "Tell me" Jelene Bosančić, a slijede "Nisam to što žele" Kim Verson, "Ne postojim kad nisi tu" u izvedbi Jure Brkljače te "Don't give up" Bete Sudar. Kao šesta pjesma bit će izvedena "Tebi pripadam" Lee Mijatović, a slijedi "Back to that swing" u izvedbi Gelato Sisters, te potom i "Brutalero", pjesma koju pjeva Luka Nižetić. Istru će na Dori predstavljati i kantautorica iz Rapca Elis Lovrić, koja će pjevati "All i really want". Kao deseta pjesma večeri bit će izvedena "Indigo", a pjeva Domenica, slijedi "The dream" koju pjeva Roko, te "Redemption" u izvedbi Eme Gagro.

Kao 13. nastupit će Lidija Bačić Lille s pjesmom "Tek je počelo", a potom Lorena izvodi "Tower of Babylon." Prije Manntre kao predzadnja izvođačica večeri nastupit će Bernarda s pjesmom "I believe in true love". (B. Ć. J.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater