O VJENČANJU GODINE U STANCIJI MENEGHETTI S UZBUĐENJEM SE PRIČA I DAN POSLIJE

Lajk za Franku i Vedrana! Svojom su skromnošću osvojili SRCA ISTRANA

(Foto Instagram)

(Foto Instagram)


Na izlasku iz crkve mladenci su se poljubili, nakon čega je Franka nježno obrisala ruž s ruba usana svog supruga. Njihova fotografija snimljena neposredno nakon vjenčanja u oldtimeru Lancie kojim su se odvezli na stanciju u vrlo je kratkom roku prikupila čak 50.000 lajkova! 

Dan nakon vjenčanja Franke Batelić (25) i Vedrana Ćorluke (32), za koje će mnogi reći da je bilo najspektakularnije u Hrvatskoj, mještani romantičnih Bala s uzbuđenjem su prepričavali događaj godine. I ne samo godine, jer rijetko se u ovom istarskom mjestu događa da se vjenčaju dvije slavne osobe, popularna pjevačica koja je Hrvatsku zastupala na Euroviziji i uspješan nogometni reprezentativac, netom nakon što je njegova ekipa dogurala do svjetskog srebra. Lijepi mladi par zavjete je izmijenio u mjesnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti, gdje ih je vjenčao svećenik Joel Catary iz Venezuele koji je na dužnosti u Balama od 2016. godine, nakon čega su se zaputili na svadbeno slavlje u obližnju stanciju Meneghetti poznatu po zvjezdanim proslavama. U njoj su svadbeno veselje priredili i Nina Badrić te Severina i Igor Kojić.

Glamurozno vjenčanje pratilo je mnoštvo mještana i njihovih gostiju, a posebno su se veselila djeca, odjevena u crveno - bijele majice, uzbuđena jer će vidjeti uživo svog nogometnog idola. No, najiščekivaniji je bio dolazak mladenke: nagađalo se, kao na nedavnom kraljevskom britanskom vjenčanju, kakvu će vjenčanicu odabrati mladenka, hoće li se prikloniti klasici ili će se odlučiti za modni pomak. Franka je zablistala u bijeloj vjenčanici s čipkanim elementima američke dizajnerice Caroline Herrere koja joj je izvrsno pristajala. Otvorenih ramena, s velom obrubljenim krupnom čipkom  te blistavim širokim osmijehom, mladenka je, prema našem skromnom sudu, zasjenila i samu Meghan Markle. U rukama je držala zanimljiv buket od bijelih ruža ukrašen maslinovim grančicama, simbolom mira, obilja i vječnosti. Nakon ponoći odjenula je haljinu dizajnerskog dvojca eNVy Room. Mladoženja se pak odlučio za kombinaciju tamnoplavog odijela, kravate u istom tonu i bijele košulje.

Na izlasku iz crkve novopečeni bračni par se poljubio, nakon čega je Franka nježno obrisala ruž s ruba usana svog supruga. Njihova fotografija snimljena neposredno nakon vjenčanja u oldtimeru Lancie kojim su se odvezli na stanciju u vrlo je kratkom roku prikupila čak 50.000 lajkova!  Svojim su pomno biranim odjevnim kombinacijama pažnju plijenili i brojni uzvanici, ali i građani koji su se okupili oko crkve.  

Mladenkina kuma bila je njena prijateljica iz djetinjstva Stefani Vozila koja je došla s partnerom Michaelom Colmanom. Iako se prvotno nagađalo da će Vedranov kum biti Luka Modrić, ta se informacija pokazala netočnom, jer je kum bio Ćorlukin brat Hrvoje. Slavlje je uveličao i Vedranov kolega Ivan Perišić, Omišanin kojemu je ovo drugo vjenčanje kojem je prisustvovao nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Prethodno je bio kum na vjenčanju svom najboljem prijatelju  Frani Jurčeviću, a u Bale je stigao sa suprugom Josipom i njihovo dvoje djece: kćerkicom Manuelom i Leonardom.

Nakon jednosatne mise crkvu je prvi napustio Perišić, a mladenci su na izlasku dočekani velikim pljeskom i bajkovitom kišom cvjetnih latica. Uzvanici su na stanciju Meneghetti, okruženu visokim kamenim zidom i ogradom, stigli oko 19,30 sati. Slavlje je, mimo novinara, nastavljeno u intimi. Ispred zidina uz novinare  se zatekla nekolicina navijača s djecom koji su željeli vidjeti nekog od reprezentativaca, međutim, to nije bilo moguće jer su uzvanici dolazili u automobilima sa zatamnjenim staklima. Doznajemo, međutim, da se slavlju pridružio Luka Modrić koji nije viđen u crkvi.  

Što je bilo na raskošnom meniju novinari nisu uspjeli doznati jer se taj podatak strogo čuvao. Uzvanike je, doznajemo, zabavljao Tony Cetinski koji je s Frankom zapjevao hit Tine Turner „Rolling on the river“. Mladi je bračni par za svoj prvi ples odabrao hit Olivera Dragojevića „Prije sna“. No, pravi je tulum nastao kad su krenuli dance hitovi iz 1990-ih. Ćorluka je na Instagramu objavio video u kojem društvo slavi uz hit „Tek je 12 sati“ grupe E.T. Goste je zabavljao i bend Živa legenda. Uzvanike, treba li reći, nije omeo ni pljusak koji se oko 2,30 sati sručio na Istru.

Bilo je to, doista, istarsko vjenčanje iz bajke koje je donijelo još jedan promotivni plus i zvjezdicu najturističkijoj hrvatskoj regiji. (Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom