BOŽIĆNA PRODUKCIJA

ART DANCE NASTUPIO U ISTARSKOM NARODNOM KAZALIŠTU: Virtuozne koreografije oduševile brojnu publiku



Prepuno Istarsko narodno kazalište bilo je sinoć na predstavljanju božićne plesne produkcije studija Art Dance. Zbilja, ne sjećamo se kada smo u kazalištu vidjeli toliko ljudi, sva sjedala bila su zauzeta pa su neki sjedili i na podu, a sve kako bi uživali u više od 20 plesnih točaka koje su pripremili svi članovi studija i voditeljice Tatjana Samuele Ban, Kati Samuele Radolović i Lena Habalija.

U bogatom programu nastupili su svi članovi plesnog studija iz Pule i Svetvinčenta, njih ukupno 200-tinjak, raspoređenih u desetak grupa, od najmlađih do starijih. Plesači i plesačice Art Dancea bili su ove godine jako uspješni, gostovali na raznim festivalima i puno putovali što se djelomično vidjelo i u kratkom videu koji je prikazan na početku.

Program je kao i uvijek bio raznolik pa je bilo klasičnog i modernog baleta, jazz dancea, show dancea, funky jazza itd. Kao glazbena pozadine poslužile su razne pjesme, od hitova Lane Del Rey i Sade, preko prigodnih božićnih pjesmica do glazbe iz animiranih i igranih filmova kao što su „Snježno kraljevstvo“ ili „Avatar“, no poseban segment od tri točke posvećen je mjuziklu i filmu „Mamma mia“, u sklopu čega je Noemi Janković otpjevala „Thank you for the music“.

Bila je ovo posebna večer za Kati koja je slavila 20 godina rada, tako da je bilo puno emocija cijelu večer i pogotovo kada su u njenu čast zasplesale bivše i sadašnje plesačice. Mnoge je plesačice i plesače Kati usmjerila i ispratila, od vrtića do fakulteta pa je i ova večer bila prilika da joj se oda počast. Emocija je bilo na pozornici, ali i među publikom koja je pratila program i točke nagradila aplauzima. Program je vodila Jelena Vitasović. (M. RADIĆ, snimio Giordano CELLICH)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater