BACKSTAGE LIVE PULA

SLAVNI AUSTRIJSKI DJ PAROV STELAR 16. kolovoza U PULSKOJ ARENI!


Parov Stelar nastupit će u pulskoj Areni 16. kolovoza. Parov Stelar je poznat kao austrijski najuspješniji umjetnik, on je skladatelj, producent i DJ. Njegov glazbeni stil baziran je na kombinaciji jazza, housea, elektronike i popa, a poznat je i kao jedan od pionira elektro swinga.

U rodnoj je Austriji osvojio 7 Amadeusa, austrijskih glazbenih nagrada. Objavio je 9 albuma i više od 20 EP-ja. Skladba "Booty Swing" došla je do 2. mjesta na listama elektronske glazbe iTunes u SAD-u i na prvo mjesto u Kanadi. Pjesma "All Night" postigla je dvostruko platinastu nakladu za više od 100 tisuća prodanih tracks u Italiji dok je Parov Stelar nagrađen u Njemačkoj za "All night" u Njemačkoj, a u rodnoj Austriji je nagrađen za albume "The Princess", "The Art Of Sampling" i "The Demon Diaries".

Stelar je pulski datum objavio i na svojoj službenoj stranici, a u Pulu dolazi u sklopu turneje na kojoj promovira album "The burning spider". Također, ovaj glazbenik dolazi u najveći istarski grad u organizaciji Backstage Live Pula 2018 festivala i time će pokriti datum koji je bio rezerviran za nastup Charlesa Aznavoura koji je zbog bolesti otkazao dolazak. Ulaznice idu od 240 do 290 kuna, a mogu se nabaviti putem sustava Eventim. (M. Ra.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater