PRIJAVE DO 20. TRAVNJA

Objavljen natječaj za pulsku Gitarijadu


Idućih mjesec dana, točnije do 20. travnja, traje natječaj za pulsku Gitarijadu, a da sudjeluju na njoj pozvani su demo bendovi s područja Istarske i Primorsko goranske županije, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u pulskom Rock Caffeu.

Na natječaj za Gitarijadu mogu se javiti sastavi svih glazbenih pravaca osim zabavne i narodne glazbe koji nemaju nosač zvuka u službenoj prodaji u distribuciji u Hrvatskoj pod okriljem diskografske kuće, rekla je predsjednica pulske podružnice HGU-a Nataša Petrić Tasha koja uz Rock caffe organizira manifestaciju. Na mail hgu.pula@hgu.hr treba poslati ili u Rock caffe tijekom radnog vremena donijeti biografiju benda, dvije fotografije te dvije demo snimke koje mogu biti snimljene i mobitelom, a uz to obavezno i kontakt. Na kuverti treba napisati "Za Gitarijadu" i ostaviti je na šanku u Rock Caffeu (Scalierova 8) u Puli.

Mirko Mocko iz Rock Caffea kaže da se Gitarijada održava u sklopu proslave Dana grada Pule, u subotu 5. svibnja, počet će u 19 sati na Portarati i kao uvijek na njoj će nastupiti gosti, ali to će biti najavljeno kasnije. Za sada se samo zna da će nastupiti The Bills kao prošlogodišnji pobjednici. Natjecatelje za ovu Gitarijadu koja se održava osmu godinu zaredom će odabrati komisija sastavljena od renomiranih glazbenika.

Pobjednički bend dobit će priliku snimiti audio snimak koji će producirati Marijan Jelenić i Perica Šuran iz studija Partyzan, te video za što će se pobrinuti NO produkcija iz Pule - Mateo Ostović i Mladen Đaković. Pobjednicima će biti uručena i plaketa, a organizatori Gitarijade pobrinut će se i za njihovu medijsku promociju i osigurati im jednu svirku. (M. RADIĆ, snimio Damir BOŠNJAK/Pulska svakodnevnica)

?

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of