ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Horoskop za ožujak: Vage moraju donijeti brze odluke, a Djevicama se savjetuje meditacija

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (Foto: Novi list)

Ilustracija (Foto: Novi list)


Pred nama je mjesec ožujak u kojem će se kod mnogih horoskopskih znakova pojaviti želja za napretkom na poslu, poboljšanje ljubavnih veza i mnoštvo novih odluka koje će početi prakticirati.

Ovan

U ožujku vam može biti naznačen kraj veze, potencijalno popraćen iznenadnom nesrećom ili izdajom. Mogli bi se dogoditi i financijski gubici, a može se osjetiti i bol zbog nevjere voljene osobe. Međutim, usred ovih izazova, postoji mogućnost okončanja teške situacije što će otvoriti put novim prilikama i počecima.

Bik

U nadolazećem mjesecu postoji potencijalna sklonost da se bavite nečim što vam možda s pravom ne pripada. Možda postoji tendencija da se izbjegnu posljedice nečasnog čina, ali budite oprezni jer biste mogli imati slične posljedice.

Savjetuje se izbjegavanje sukoba i odabir diplomatskih pristupa za rješavanje izazova. Osim toga, dajte prednost svom zdravlju i dobrobiti tijekom cijelog mjeseca.

Blizanci

Uzbudljiva nova prilika je na horizontu, koja donosi ne samo profesionalno ispunjenje, već i emocionalno zadovoljstvo. Podrška ženske figure, bila to vaša šefica, majka ili neka druga utjecajna žena, može igrati ključnu ulogu u vašem uspjehu. Osim toga, dobri su vam izgledi za započinjanje nove romantične.

Međutim, bitno je pozabaviti se svim potisnutim emocijama jer one potencijalno mogu utjecati na vaše mentalno zdravlje. Da biste održali optimalno zdravlje, razmislite o uključivanju dnevnih vježbi u svoju rutinu.

Rak

U nadolazećem mjesecu mogli biste se upustiti u novo poglavlje svog života, bez obzira osjećate li se spremnima za to ili ne. Prihvatite novu perspektivu i budite otvoreni za nove načine razmišljanja. Postoji mogućnost da ćete se suočiti s otkazom, a ekipa koja je u vezi i smatra da su im previše izazovne, nazire se prekid.

Zbog ovih potencijalnih promjena može postojati povećan rizik od živčanih poremećaja ili visoke temperature. Ključno je dati prioritet brizi o sebi i dobrobiti tijekom ovog razdoblja.

Foto: Pexels

Lav

Vaša želja da se popnete na višu poziciju u karijeri vrijedna je divljenja, ali važno je prepoznati da svaki pupoljak procvjeta u svoje vrijeme. Vaš pretjerano agresivan pristup i sklonost da ljude uzimate zdravo za gotovo mogu imati posljedice. Nemir u vašim odnosima mogao bi biti očit i možda postoji želja da dobijete nešto više od onoga što uistinu zaslužujete.

Ključno je kontrolirati svoju ljutnju jer nekontrolirane emocije mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. Uravnoteženiji i strpljiviji pristup dobro će vam poslužiti!

Djevica

Ovaj mjesec ima veliku važnost za vas. Razmislite o uvođenju pauze u svoju rutinu, pružajući prostor za kontemplaciju i razmišljanje, a vrijeme vam je idealno za ublažavanje napetosti i tjeskobe. Bavljenje meditacijom može se pokazati posebno korisnim, nudeći način da se opustite i pronađete svoj mentalni mir.

Razmislite o tome da se prepustite višoj sili, vjerujući da će se sve uskladiti kako treba. Prihvaćanje razdoblja svjesnog razmišljanja može donijeti jasnoću i osjećaj sklada.

Vaga

U nadolazećem mjesecu mogu se pojaviti brojne opcije i prilike u vašoj karijeri ili poslu. Preporuča se brzo donošenje odluka da bi se iskoristili ovi izgledi, jer bi kašnjenja mogla rezultirati propuštenim prilikama. Unatoč potencijalnim izazovima, za njihovo ostvarenje preporuča se slijediti svoje snove. Osim toga, budite oprezni u svojim romantičnim vezama da biste osigurali sklad i razumijevanje.

Škorpion

Ključna lekcija za vas je svladavanje ravnoteže – usklađivanje uspjeha s neuspjehom, radosti s tugom i unutarnje energije s vanjskom energijom. Njegujte spokojnu i opuštenu radnu atmosferu za optimalnu produktivnost. Ojačajte svoje odnose prihvaćanjem oprosta prema svojim voljenima.

Tijekom mjeseca bi se mogli pojaviti zdravstveni izazovi; razmislite o primjeni kombinacije tradicionalnih i modernih metoda liječenja. Održavanje ravnoteže u raznim aspektima vašeg života pridonijet će općem blagostanju.

Foto: Pexels

Strijelac

Čini se da bi se određeni kolega s posla ili vaš šef mogli emocionalno distancirati, vjerojatno zbog utjecaja vaših riječi koje su ih možda povrijedile. Razmislite o uključivanju pristojnosti prilikom izražavanja na poslu da biste potaknuli pozitivnije okruženje. Izbjegavajte nametanje svojih odluka drugima i umjesto toga potaknite suradnju.

Ako ste u prošlosti imali slomljeno srce, ovog mjeseca budite otvoreni za nove romantične veze. Međutim, važno je napomenuti da zanemarivanje vašeg zdravlja može dovesti do potencijalnih problema, stoga dajte prednost brizi o sebi kako biste spriječili pojavu zdravstvenih problema.

Jarac

Ako se nađete u nekoj prilično izazovnoj situaciji i niste sigurni koje korake poduzeti, pokušaj ignoriranja problema u nadi da će nestati nije održivo rješenje. Umjesto toga, skupite hrabrosti da se izravno suočite sa situacijom. Hrabro suočavanje s izazovima često dovodi do rješenja teških okolnosti. Izravnim rješavanjem problema povećavate vjerojatnost da će problem nestati i stvoriti pozitivniji ishod.

Vodenjak

Uspjeh vaših prošlih nastojanja ovisi o konstantnim naporima koje ćete nastaviti ulagati. Izbjegavajte duge stanke i suzdržite se od razmišljanja o prošlosti; umjesto toga, nastavite napredovati prema svojim ciljevima. Strpljenje je ključni element u postizanju pozitivnih rezultata, stoga ustrajte na svom putu.

Ako okolnosti zahtijevaju, budite spremni donositi brze odluke. Dajte svom zdravlju prioritet uključivanjem svakodnevne tjelovježbe u rutinu za opću dobrobit i vitalnost.

Ribe

Vaša usredotočenost na ciljeve je hvale vrijedna, a nova prilika za posao bi se mogla pojaviti. Razmislite o pokretanju novog projekta, pokretanju posla ili čak preuzimanju postojećeg. Veza koja obećava je na horizontu, u skladu s ljubavlju koju ste tražili.

Dajte prioritet svom zdravlju tako što ćete razmotriti tečaj meditacije kako biste poboljšali opću dobrobit. Ovo razdoblje obećava uzbudljiv profesionalni i osobni razvoj za vas.

Foto: Pexels

Astrologinja Acharya Ravi Kumar Sardana za Herzindagi otkrila je što zvijezde prognoziraju za svaki horoskopski znak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini