ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Ako spadate u ova 3 horoskopska znaka, onda je mačka vaš idealni kućni ljubimac

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Jeste li strastveni ljubitelji mačaka ili ih samo “volite”? Odgovor leži u zvijezdama jer naš horoskopski znak otkriva štošta o nama, uključujući i to koji od nas najviše voli mačke.

Nešto je posebno u ljudima koji vole mačke jer imaju duboko razumijevanje prema životinjama te posebnu vezu s mačkama koja proizlazi iz obostranog poštovanja i divljenja.

Prijeći će i brda i doline da bi se njihove mačke osjećale dobro i sretno što ne čudi jer ih na njih gledaju kao na članove obitelji, a ne samo na kućne ljubimce.

Ljudi koji vole mačke imaju snažno razumijevanje za vezu između čovjeka i životinje. Imaju tendenciju biti smirenima, strpljivima i nježnima prema pojedincima koji dijele jednake osjećaje i vrijednosti poput njih samih.

Zanimljivo je što mogu uočiti kada se mačka osjeća loše ili je pod stresom pa će napraviti sve nužne korake da osiguraju sreću i dobro zdravlje svojih krznenih prijatelja.

Obožavatelji mačaka obično su vrlo kreativni pojedinci kojima na pamet padaju pametni načini da zabave svoje ljubimce inovativnim idejama poput kućno izrađenih igračaka.

A prema horoskopu, najveći ljubitelji mačaka su…

DJEVICE

Djevice su praktični perfekcionisti i tako se ponašaju prema mačkama. Uživaju u rutini pa su im mačke najbolje družice koje će im pomoći da ostanu organiziranima u svakodnevnom životu.

Ponekad su ozbiljne i analitične, što su osobine koje se suptilno reflektiraju i u mačkama. Djevice su poznate po lojalnosti i pouzdanosti pa su zato odlični vlasnici mačaka.

VODENJAK

Vodenjaci imaju neovisnu crtu koja se odlično slaže s njihovim mačkama koje im pružaju određenu razinu slobode i autonomije koju obožavaju.

Cijene nekonvencionalna razmišljanja i poštuju jedinstvenu mačju osobnost, a plus je što su i duboko povezani s prirodom, što je ljubav koju dijele sa krznenim prijateljima.

RAK

Rakovi žude za emocionalnom sigurnosti i zajedništvom, a to mogu pronaći u mačkama. Izrazito empatičan horoskopski znak koji je idealan “roditelj” mačkama jer će im pružiti svu potrebnu ljubav.

Dodatno, osjetljive su naravni zbog čega im se sviđa mačja neovisnost i jednostavan način života, piše Kickstart.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini