ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Njima se ne želite zamjeriti: Ovi horoskopski znakovi ne opraštaju greške i najdulje se ljute

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Ovi horoskopski znakovi će pamtiti što ste im napravili i kako ste ih povrijedili.

Negativne misli barem jednom su nam proletjele kroz glavu i ne možemo si pomoći, a da ih zauvijek ne zadržimo u svojim srcima. Iako je relativno lako zadržati zamjerku cijeli život, potrebno je mnogo hrabrosti da se oprosti i zaboravi. Ova tri horoskopska znaka najdulje se ljute, prenosi Večernji list.

Blizanci

To su osobe dobrog srca, ali su poznati po tome što se dugo ljute. Oni su čvrste naravi i neće lako zaboraviti što im je netko učinio. Ako ste bili s Blizancima, znate koliko se ljute kada ih netko uzme zdravo za gotovo.

Bik

Oni također ne opraštaju lako ljudima. Vjeruju, ako osoba ima sposobnost da ih jednom povrijedi, da to može učiniti ponovno.  Stoga više vole prekinuti vezu s osobom koja ih je povrijedila, namjerno ili nenamjerno.

Jarac

Jarci ne opraštaju lako. Ako ste jednom slomili njihovo povjerenje, možda ćete morati provesti ostatak života pokušavajući ga vratiti.  Pamtit će sve što im je netko učinio, a možda će vam se čak i osvetiti. Međutim, ako ste ljubazni prema njima, oni su najbolji ljudi koje ćete ikada upoznati. Oni samo vjeruju u to da kako postupaš s ljudima, tako će ti se i vratiti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini