(ne)sretni dobitnici

Ovi znakovi nemaju sreće u ljubavi

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


Neki od znakova imaju sklonost slobodi ili posebnom načinu života te se time teže snalaze u vodama romantike i ljubavi. Nije im lako vezati se, stoga se to može pojaviti kao problem, piše N1.

Astrologija ističe da zvijezde igraju ključnu ulogu u romantičnom putovanju kroz život te da one utječu na odnose koje stvaramo. Kad je riječ o ljubavi, nekima je to teže upravo radi karakteristika koje nas prate čitav život i dio su naše osobnosti.

Borba Škorpiona

Škorpioni, poznati po svojoj intenzivnoj i strastvenoj prirodi, često imaju emocije koje nisu tako jednostavne. Naime, njihova želja za dubokom vezom ponekad može dovesti do nesporazuma i pogrešne komunikacije. No dobar razgovor utjecat će na odnose te je bitno s partnerom pričati o tome kako se osoba osjeća, prenosi 24sata.

Sloboda Vodenjaka

Vodenjacima, koji su poznati po svom neovisnom i nekonvencionalnom pristupu životu, može biti izazov pristati na tradicionalne romantične okvire. Sloboda im je bitna, što ih dovodi do toga da im nije tako lako uspostaviti vezu koja će trajati te imati budućnost.

Ovan i strast

Ovnovi, potaknuti strašću i željom za avanturom, mogli bi se boriti sa strpljenjem potrebnim za dugoročne veze. Moguće da će stalno željeti nešto novo, a takav obrazac ponašanja udaljava ga od duge, stabilne veze u kojoj oba partnera vide budućnost.

Dualna priroda Blizanaca

Blizancima, koje krasi dualna priroda, može biti teško posvetiti se jednoj vezi. Ako se slučajno zaljube, moguće da će razmišljati o novoj vezi čim naiđu na prepreke, a i nesigurnost će im ‘pomoći’ na tom putu.

Zagonetni Jarac

Jarci su često usredotočeni na ambiciju u životu, stoga im ljubav i romantika nisu često na listi prioriteta. Moguće da će baš zato partnera naći na poslu ili na aktivnostima vezanima uz neke projekte i slično. No ambicija je na prvom mjestu.

Dok razmišljate o izazovima povezanima s vašim horoskopskim znakom, ključno je zapamtiti da je astrologija alat za samootkrivanje, a ne unaprijed određena sudbina, podsjeća Astro talk.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of