PIŠE Nenad MARJANOVIĆ

ORDINACIJA DR. FRICA: TerorIstra

U statutu udruge bit će naglašeno da je aktivna cijele godine i djeluje isključivo na teritoriju Istarske županije, a njezine programske smjernice su napadanje svih političkih tijela i antitijela s ciljem diskreditacije pojedinaca i stranaka. Nadam se da je ovo već zanimljivo mnogima i ovim putem pozivam sve anonimne komentatore, sve mrežne pizde da nam se priključe i da se, naravno, anonimno prijave u udrugu preko koje bi u budućnosti mogli ostvarivati svoja prava. Amen!

Ilustracija

Ilustracija


"Karijola je tradicionalno prijevozno sredstvo, taj čovjek je to odabrao. Mi smo tu da sredimo grad, ali da sredimo i navike. Do sljedećeg ljeta ćemo srediti i reklame i terase", rekao je gradonačelnik Pule gostujući u jednoj radijskoj emisiji. Istini za volju, karijolu vozim i ja, imam položene sve kategorije, a svi koji me bolje znaju zovu me Friki Lauda. Je, malo sam starija generacija, ali rasturio sam jednom od Barcelone do Pule. Vozio sam karijolu C-klase i od tada mi je to prijevozno sredstvo s kojim obilazim svijet, naravno u snovima. A šta ima loše u tome kad čovjek sanja, kakav je grijeh voziti se karijolom po svijetu?

No, to ne znači da snovi ne mogu postati realnost. Evo, neka karijola postane prijevozno sredstvo pulskih vlasti, svih pročelnika, djelatnika, ali i vijećnika. Najavljene električne autobuse treba odmah odjaviti i posvetiti se "karijola-transu" i neka Pula bar u nečem bude prva. Te bi karijole trebalo proizvoditi u Uljaniku, bez razmišljanja sve resurse okrenuti k proizvodnji velikih putničkih karijola. Već danas Samir Hadžić treba tražiti tehnološka rješenja za masovnu proizvodnju.

Joj, majko, kako me sada puknuo adrenalin. Već vidim karijole za talijansko tržište - "Kariolla da Pola", najmodernije karijole na svijetu.

U Rock galeriji smo otvorili izložbu "A sada film i glazba" i došao je gradonačelnik, već drugi put, on i vijećnik Biteri, vrlo svježi, komunikativni i raspoloženi. Čovjek nikad ne bi rekao da se radi o gradonačelniku koji je na meti terorista. Jedini TerorIstra među okupljenima bio sam ja, jedini koji ga prati u stopu i koji, unatoč svemu, nije niti primijetio da ga nema za vrijeme požara.

Stvarno, u onim trenucima kada se nad Pulom nadvila zla kob, zadnja osoba na koju bih u tim trenucima pomislio bila bi Filip Zoričić. Kanaderi, vatra, film, vatrogasci, piromani, voda, hidranti, šibice, sve mi je to padalo na pamet, ali Fićo ne. Iskreno, više sam mislio gdje su SDP-ovci, svih sedam, gdje je Rašula, da li Dušica kuži da gori, hoće li IDS poslati Bananu kao pomoć gasiteljima i što radi Edin Jakupović Menza. Više sam razmišljao o tome, nego gdje je i što radi budući predsjednik države.

Nakon svega odlučio sam otvoriti još jednu udrugu, onu koja ima najveću stopu rasta na planetu Zemlji. To su pizdice, ne pedoči, nego mali anonimni komentatori koji se kriju, ali su revolucionari i heroji. Moja nova udruga bi se zvala TerorIstra (udruga anonimnih mrežnih komentatora) i bila bi smještena u Rojcu. Tako ćemo najlakše doći do prostora. Dok ne dobijemo tu lokaciju, mogli bismo koristiti gradski prostor Rock galerije koji koristimo za jednu kunu. Nije jedna kuna, al' koga briga, fažanski sardon je tako izvijestio javnost pa neka bude jedna kuna, to je baš ono insajderska anonimna informacija pa ju je gušt objaviti.

U statutu TerorIstre bit će naglašeno da je udruga aktivna cijele godine i djeluje isključivo na teritoriju Istarske županije, njezine programske smjernice su napadanje svih političkih tijela i antitijela s ciljem diskreditacije pojedinaca i stranaka. Nadam se da je ovo već zanimljivo mnogima i ovim putem pozivam sve anonimne komentatore, sve mrežne pizde da nam se priključe i da se, naravno, anonimno prijave u udrugu preko koje bi u budućnosti mogli ostvarivati svoja prava. Amen!

I na ovu društvenu grupu treba obratiti pažnju. Zašto bismo se pravili da ne postoji i da ne kreira javno mišljenje. Na sljedećim javnim natječajima za potporu medijima prijavit ću TerorIstru preko koje ćemo u istraživačkim temama derati po svima i to anonimno. Hoće li bilo koji istarski grad imati muda odbiti TerorIstru? Naravno da neće. Radit ćemo u interesu širenja što glupljih teorija zavjere i dezinformacija, glavna meta će nam biti svi oni koji imaju hrabrost javno istupati pod svojim imenom i prezimenom.

Uf, koje sladostrašće sad obuzima one koji se prepoznaju, prolaze ih žmarci, srsi, nakostriješili su se, prolaze kroz zimicu, na rubu su orgazma. Je li moguće da će i oni dobiti svoju udrugu? Kako se toga sjetio taj olinjali panker i stara prdara, a nije nitko od heroja mrežnog terorizma i renesanse? A šta da radimo, drugovi i drugarice, kreativnost ne poznaje granice. Neke je Bog podario položajem i lovom, a neke maštom. Mašta može pašta, ne, mislim da ide mašta može svašta, ma, nema veze, ja sam maštovit i talentiran. Eto, sve sam ovo napisao pod punim imenom i prezimenom, a da posjedujem hrabrost, dokazuje i to što se potpisujem i nadimkom.

Idemo dalje... Hrvatska je dobila i junaka koji putane plaća iz državnog proračuna. Kaže majstor da je pobrkao kartice i da je usluge prostitutke slučajno platio službenom karticom. Bravo, baš me zanima je li sebi upisao i bodove pa da drugi put dobije popust. Zamislite da se sada javi u taj bordel i traži R1, kao zaboravio je a ovi iz porezne ga sada maltretiraju. Kakva smo mi vesela država, pa ovo je raj na zemlji, u ovoj se državi na dnevnoj bazi događaju takve stvari da je Šojić iz "Tesne kože" mala beba.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum