POREČ

Turistička zajednica za produženi blagdanski vikend pripremila je glazbeni i sajamski program

| Autor: Glas Istre
Poreč - panorama (Snimio Neven Lazarević)

Poreč - panorama (Snimio Neven Lazarević)


Atmosfera uskrsnih blagdana već se osjeti na porečkim ulicama dobro popunjenim turistima i domaćima. Turistička zajednica grada Poreča za ovaj je produženi blagdanski vikend pripremila glazbeni i sajamski program na Trgu slobode gdje je ukrašen i prigodni photopoint.

Danas, na Veliki petak, pa sve do ponedjeljka, od 9 do 18 sati na Trgu slobode održavat će se sajam tradicionalnih proizvoda. U 19 sati u Eufrazijevoj bazilici održat će se obred Velikog petka kojeg predvodi mons. Dražen Kutleša nadbiskup. Sutra u subotu, od 11 do 14 sati na Trgu slobode prolaznike će zabavljati Rezime Acoustic Trio.

U 17 sati bit će blagoslov uskrsne hrane u crkvi Gospe od Anđela i ispred crkve sv. Ane u Červaru, dok će blagoslov uskrsne hrane u crkvi sv. Blaža u Musaležu biti u 18 sati. Vazmeno bdijenje predvodi nadbiskup mons. Dražen Kutleša u Eufrazijevoj bazilici s početkom u 20.30 sati. U nedjelju će svete mise za svetkovinu Uskrsa biti u 8 sati u Eufrazijevoj bazilici, u 9 sati u crkvi Gospe od Anđela, u 11 sati u Eufrazijevoj bazilici gdje će biti i večernja misa u 19 sati. Acoustic Fever Trio održat će koncert na Trg slobode od 11 do 14 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater