TURISTIČKI SAJAM U LJUBLJANI

Slovencima predstavljena ponuda Svetvinčenta i Barbana


Na 29. izdanju najvećeg slovenskog turističkog sajma koji promiče zeleni i aktivni turizam Natour Alpe-Adria, koji se održao u Ljubljani, svoju ponudu su predstavile i jake snage iz Istre. Među 150 izlagača iz čitave Europe, zapaženu prezentaciju i dobro posjećen štand imali su istarski predstavnici na sajmu koji su "branili boje", odnosno prezentirali ponudu Istre: Istra Adventure, Ranch Barba Tone, Glavani Park, Konoba Vorichi, Srednjovjekovni tematski park Sanc. Michael, Escape Castle Svetvinčenat, Pedalistra i Agroturizam Bratulići. Njihov je nastup održan pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Istarske županije, Turističke zajednice Općine Barban i Turističke zajednice Općine Svetvinčenat.

- S obzirom da već deset godina surađujemo na zajedničkim projektima, provodimo zajedničke turističke programe i pakete te da često rabimo i zajedničke marketinške kampanje posve je prirodno da zajednički organiziramo i nastupamo na sajmovima, kaže direktor Istra Adventure Mladen Draguzet. Premijernim nastupom na slovenskom tržištu iznimno su zadovoljni.

- Bilježimo dobru posjećenost i iskazani interes, kako individualnih posjetitelja tako i turističkih agencija koji su na ovom sajmu prvenstveno u potrazi za potencijalnim partnerima s kojima bi mogli proširiti suradnju. U prva dva dana sklopljeno je nekoliko iznimno kvalitetnih ugovora, tako da ove godine svakako očekujemo znatan porast slovenskih gostiju na našem području, ističe Draguzet, koji smatra da je prednost ovakvih zajedničkih nastupa da se potencijalnim gostima na jednom mjestu prezentira ponuda od aktivnog odmora, smještaja, do enološke i gastronomske ponude.

Isti tim svoju će turističku ponudu predstavit i na nadolazećem turističkom sajmu "Place2go" koji se održava u Zagrebu u razdoblju od 16. do 18. ožujka. (L. SLIJEPČEVIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom