USKORO SE U RAPCU OTVARA PRVI KINDERHOTEL U PORTFELJU VALAMARA

Na istočnoj obali Istre završne pripreme za turističku sezonu u punom su jeku


U Rapcu su u tijeku završni radovi na izgradnji novog hotela za obitelji s djecom Valamar Girandela Maro Suites koji će imati pet zvjezdica. Radovi se odvijaju po planu a otvaranje hotela planirano je za kraj travnja. Prošle godine otvorena su dva nova ljetovališta Valamar Riviere – TUI Family Life Bellevue Resort 4* i Valamar Girandella Resort 4*/5* koji su ujedno i najveća prošlogodišnja investicija u hrvatskom turizmu.

Igralište i biciklistički centar

Valamar Riviera pripremila je i realizirala ovaj veliki projekt u samo godinu i pol dana uz podršku Grada Labina, Istarske županije i Ministarstva državne imovine koji su prepoznali vrijednost investicije, ali i viziju Valamara da kontinuirano razvija destinaciju uz lokalnu zajednicu kao ključnog partnera u njezinom razvoju. U razvoju ovog značajnog projekta Valamar Riviera je ostvarila i dva važna strateška partnerstva s najvećim europskim turoperatorima, TUI i Rewe grupom. U okviru programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere "Mali turizam", u Valamar Girandella Resortu prošlog je ljeta otvoreno novo veliko dječje igralište napravljeno prema najvišim standardima, kojim se slobodno mogu koristiti djeca iz lokalne zajednice jednako kao i gosti Resorta.

Otvoren je i Bike Center Rabac - vrhunsko biciklističko odredište namijenjeno profesionalnim i rekreativnim biciklistima i aktivnim obiteljima, te poligon za djecu početnike. Ulaganje je obuhvatilo i uređenje plaža i šetnica, hortikulturno uređenje kompletne zone te uređenje velikih parkirnih površina. U dogovoru s Istarskom županijom, ove sezone Valamar ulaže u plažu ispred Valamar Girandella Resorta kako bi se zaštitila od dugogodišnjeg uništavanja uslijed djelovanja mora. Nastavlja se i s uređenjem hortikulture te ostalim pripremama za sezonu.

Investicijski ciklus Valamara

- Ova velika investicija zaokružit će se ove godine otvorenjem Valamar Girandella Maro Suites 5*, prvog Kinderhotela u portfelju Valamar Riviere, koji će dodatno pridonijeti bogatoj turističkoj ponudi Rapca, destinacije u koju je Valamar u proteklom razdoblju investirao ukupno oko 600 milijuna kuna, kaže Sandi Sinožić, direktor destinacije Rabac u Valamaru. "Ovo ulaganje je dio planiranog investicijskog ciklusa Valamar Riviere od 705 milijuna kuna u 2018. godini s ciljem repozicioniranja portfelja Valamar Rivere prema turizmu visoke kvalitete. Valamar Girandella Maro Suites svojim će dizajnom i ponudom biti posebno prilagođen obiteljima s djecom različitih dobnih skupina, a goste očekuju prostrani obiteljski suiteovi i vrhunski sadržaji. Otvorenje ovog vrhunskog hotela za obitelji s djecom, osigurat će i dodatnih 150 radnih mjesta u destinaciji, uz 400 novih radnih mjesta koja su otvorena prošle godine. Završni radovi odvijaju se prema planu, a hotel će svoja vrata prvim gostima otvoriti već krajem travnja", kaže Sinožić. (Branko BIOČIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum