večeras

Još malo ulaznica preostalo za koncert Ozric Tentaclesa u Klubu Kotač

| Autor: Tea Tidić
Ozric Tentacles u Klubu Kotač (Snimila Leona Teodorović)

Ozric Tentacles u Klubu Kotač (Snimila Leona Teodorović)


Nakon rasprodanog koncerta u Klubu Kotač 14. travnja, zbog velikog interesa publike legendarna grupa Ozric Tentacles održat će još jedan koncert u Klubu Kotač, i to sutra, ovog utorka, 23. travnja, u 20 sati.

Kako saznajemo od organizatora, ostao je još mali broj ulaznica, a veliki interes i za ovaj drugi koncert ne čudi jer su nastupi u Puli zapravo rijetka prilika za vidjeti Ozric Tentacles u klupskom prostoru u sklopu njihove aktualne europske turneje.

Ulaznice, po cijeni od 30 eura, mogu se kupiti na web stranici Kluba Kotač.

Ovaj dugovječni psihodelični space rock band već je nastupao u Puli - i to 2013. godine na Future Nature Festivalu na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu. Ozric Tentacles je jedan od najutjecajnijih bandova u svom žanru, a zanimljivo je da su osnovani tijekom solsticija na Stonehenge Festivalu 1983. godine. Danas su redom headlineri svjetskih festivala kako što je Glastonbury, a u listopadu ove godine objavili su svoj 17 studijski album "Lotus Unfolding", kojim obilježavaju 40 godina djelovanja. Iako su se koncentrirali na britansko glazbeno tržište, njihova glazba osigurala im je velik broj pobornika diljem svijeta, o čemu svjedoči i činjenica da su i danas, 40 godina od svog osnutka, vrlo traženi kao headlineri na brojnim svjetskim festivalima.

Grupu čine gitarist i klavijaturist Ed Wynne, klavijaturist Silas Wynne, basist Vinny Shillito, bubnjar Pat Garvey i flautistica Saskia Maxwell.

Uvertiru u koncertnu večer priredit će space folk sastav Silas & Saski, a glazbenu večer upotpunit će DJ Teddy Lee.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater