"Rijeka snova, vrelo nade"

FOTO & VIDEO / Neno Belan kao veliko finale Dana narcisa rasplesao i raspjevao Istrijane u Shipyardu

| Autor: Doria Mohorović


Brojni Puležani i drugi gosti večeras su požurili u pulski pub Shipyard na dobru zabavu gdje nastupaju Neno Belan i Fiumensi. Ovaj humanitarni koncert pod nazivom "Rijeka snova, vrelo nade" označava veliko finale Dana narcisa, istaknute humanitarne inicijative koju već više od dva desetljeća provodi pulski Klub Gea. 

Za nezaboravan provod večeras pobrinuo se organizator koncerta - Baba production, dok su Belan i trio svojim najpoznatijim hitovima rasplesali Istrijane i držali ih na nogama cijelo vrijeme.

Karte za koncert nestale su već nekoliko dana uoči koncerta, što je pokazatelj da se naši sugrađani rado odazivaju humanitarnim akcijama, ali i da ne propuštaju priliku čuti hitove legendarnih izvođača. Podsjetimo, prilikom preuzimanja karata u Klubu Gea, svatko je mogao donirati iznos prema svojim mogućnostima, a osim ulaznica za koncert, dijeljeni su i edukativni letci za samopregled dojki. 

Sav novac prikupljen od donacija usmjerit će se u aktivnosti pulskog Kluba Gea koji okuplja i pomaže ženama oboljelim od raka dojke.

Podsjetimo, prošlog je vikenda održana prodaja narcisa uz dijeljenje letaka na pulskoj tržnici. Riječ je o prepoznatljivoj manifestaciji kojoj se Puležani rado odazivaju. Njezin je cilj, kao i drugih akcija koje provodi ova udruga, ukazati na važnost odlaska na mamografiju i ranog otkrivanja raka dojke, kada je on u većini slučajeva izlječiv.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater