u stres testu za sve ili ništa

Lara: "Morala sam dati otkaz jer nemam više slobodnih dana da budem ovdje"

| Autor: Glas Istre
(Foto: Nova TV)

(Foto: Nova TV)


Josip, Lara i Manuel u novom stres testu pokazat će imaju li dovoljno vještina da i oni, kao i ostali kandidati koji će sve gledati s galerije, uđu u top osam natjecatelja. No, jedan od njih nakon ovog izazova napustiti će show. Jedno je sigurno – večeras gledatelje očekuje napeto gastro natjecanje za ostanak u MasterChefu, a putem interaktivne platforme masterchef.hr/glasaj i sami će se moći uključiti u emisiju i glasati za koga će, po njihovom mišljenju, ovo biti posljednji stres test – Manuela, Josipa ili Laru.

"Nisam mislila da ću dogurati ovako daleko. Morala sam dati otkaz jer nemam više slobodnih dana da budem ovdje. Nemam što izgubiti, dat ću sve od sebe", rekla je Lara.

Borba će biti još zanimljivija jer žiri je opet zapaprio zadatak, pa će se kandidati morati natjecati protiv chefa gosta. U goste dolazi chef Marin Pleše koji je u gastronomiji završio slučajno, a danas mijenja gastronomsku sliku otoka Krka. Osnovna namirnica jela koje je donio za repliciranje je slani inćun, a fokus će biti stavljen na detalje i teksture.

Zadatak će Josipu, Lari i Manuelu biti replicirati jelo gosta bez recepta, gledajući ga kako kuha. Svatko od natjecatelja u stres testu imat će ga pravo pozvati zvoncem i pitati nešto ili ga zamoliti da im pomogne. Da bi natjecanje bilo što pravednije, njih će troje izvlačiti kuglice iz zdjele s brojem radne jedinice na kojoj će raditi.

Kako će izgledati ovaj stres test i tko će u njemu najbolje proći, doznajte u novoj epizodi MasterChefa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini