CASTING VEĆ U ČETVRTAK

TRAŽE SE STATISTI: U Puli će se snimati reklama za jedno svjetski poznato piće

| Autor: Portal Glas Istre
Ilustracija (Pixabay.com)

Ilustracija (Pixabay.com)


Uskoro će se u Puli snimati reklama za jedno od najpoznatijih svjetskih bezalkoholnih pića - Coca Colu.

Otvoren je casting za statiste, a organizatori traže muškarce i žene između 20 i 45 godina, raznog izgleda, stariju gospođu/baku stariju od 65 godina te sredovječnog ili starijeg gospodina, i to ćelavog, s brkovima, mediteranskog izgleda i izražene osobnosti.

Casting će se održati u četvrtak, 20. veljače i u petak, 21. veljače, u terminima od 10 do 13.30 i od 15.30 do 19 sati (oba dana) u Restoranu Forum (Forum 8, 52100 Pula).

Oni koji žele sudjelovati na castingu, moraju prijaviti svoj dolazak s imenom i prezimenom, koji dan i u koje vrijeme žele doći na na mail: statisti.hrvatska@gmail.com, a organizatori kažu da ako ne stignete poslati mail i vidjeli ste ovaj oglas u zadnji tren - samo dođite u navedenim terminima.

Izabrani statisti bi trebali biti na raspolaganju za probu kostima (6. ožujka ili 7. ožujka) i za snimanje tri dana (10., 11. i 12. ožujka)

Prijaviti se može tko god želi, no organizatori napominju da putni troškovi dolaska na casting i na snimanje nisu plaćeni, a nema niti organiziranog ni plaćenog noćenja.

Također, navode da su honorari okvirno kao i uvijek za obično statiranje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater