ODMOR OD SNIMANJA FILMA "THE HITMAN'S WIFE BODYGUARD"

Glumačka zvijezda željna mira i prirode: SAMUEL L. JACKSON POSJETIO BRIJUNE PA SVRATIO U FAŽANU NA HAMBURGER I PIVO!

| Autor: Borka PETROVIĆ
Glumac Samuel L. jackson s voditeljicom Arboretum puba

Glumac Samuel L. jackson s voditeljicom Arboretum puba


Njegova glumačka kolegica Salma Hayek jučer je na svom Instagram storyju objavila kratki video u kojem pozira s rovinjskim klincima uz riječi "With the amazing kids of Rovinj. Thanks for all the love!"

Samuel L. Jackson, glumačka zvijezda koja u Rovinju sa Salmom Hayek i Rynoldom Reynoldsom snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard", subotu je odlučio provesti u miru, daleko od kamera. Stoga je posjetio Nacionalni park Brijuni.

Od Branka Lukića, voditelja službe izletničkog turizma NP-a Brijuni doznajemo da je glumac, zajedno sa svojom ekipom, na otočje stigao skromno i bez velike pompe, redovnom brodskom linijom iz Fažane u ranim poslijepodnevnim satima te na otočju proveo nekoliko sati.

- Poklonili smo mu foto-monografiju o parku da bi se upoznao s mjestom kojeg je odlučio posjetiti. Zatim je, zajedno sa svojom ekipom, u kojoj je bilo još sedam članova, odlučio uzeti autiće i provesti se otočjem, veli nam Lukić navodeći da je filmska ekipa odlučila sate slobodne od snimanja provesti u miru i prirodi te ležernoj atmosferi, daleko od kamera i fotoaparata. Stoga fotografije ovog posjeta nemamo. No, ostaje nada da će proslavljeni glumac, poput njegovih holivudskih kolegice i kolega, na svom Instagram profilu sa svojim pratiteljima podijeliti iskustva s ovog predivnog otočja te tako i ostatak svijeta upoznati s istarskim ljepotama.

Inače, on na svom Instagram profilu ima više od pet milijuna pratitelja, Hayek više od devet, a Reynolds više od 29 milijuna pratitelja, pa nije potrebno pojašnjavati o kakvoj se reklami za Brijune i cijelu Istru radi.

Osim u ljepotama Rovinja, ovaj je glumac prekjučer posjetio i Motovun te uživao autohtonim istarskim jelima pa se nitko ne bi iznenadio da ga uskoro ugostimo i u pulskoj kamenoj ljepotici - Areni. Njegova glumačka kolegica Salma Hayek jučer je tako na svom Instagram storyju objavila kratki video u kojem pozira s rovinjskim klincima uz riječi "With the amazing kids of Rovinj. Thanks for all the love!"

Nakon Brijuna na hamburger u Arboretum pub

Nakon što je razgledao Brijune hollywoodski glumac je očito ogladnio te se u Fažani zaustavio u popularnom "Arboretum pubu". Od vlasnice Nicolette Balije doznajemo da se glumac rado slikao s voditeljicom puba Blankom Miletić te kako su on i njegova filmska ekipa ručali hamburgere, salate i pili pivo. Inače, dodaje, radi se o "sasvim običnoj ekipi" osim što su imali svog vozača.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater