U ULICI LJUDEVITA POSAVSKOG

FOTO / KRVAVI OKRŠAJ NA PARKIRALIŠTU U PULSKOM KVARTU STOJA: Dvojica Puljana završila u bolnici s teškim ozljedama glave



Uhićeni Puljanin, 40-godišnji G. R., osumnjičen za pokušaj ubojstva nije privođen u policiju jer je u sukobu i sam teško ozlijeđen te je prevezen u riječku bolnicu. Puljanin, 52-godišnjak, kojeg je G. R. napao sjekirom je operiran i zadržan na liječenju u pulskoj Općoj bolnici. Policija istražuje veći broj mlađih Puljana ne bi li razjasnila njihovu ulogu u okršaju

Nakon obračuna na parkiralištu u Ulici Ljudevita Posavskog na Stoji, u kojemu je korištena i sjekira, u pulskoj bolnici su u ponedjeljak oko 20 sati s teškim ozljedama zaprimljeni 52-godišnji E. S. i 40-godišnji G. R., Puljani koji žive u obližnjim zgradama. Iz pulske Opće bolnice potvrdili su nam da su obje osobe zadobile teške tjelesne ozljede glave.

E. S. je zadržan u Općoj bolnici Pula te je po prijemu i obradi podvrgnut hitnom operacijskom zahvatu i zadržan na daljnjem oporavku dok je G. R. nakon pregleda i obrade u pulskoj bolnici upućen u Klinički bolnički centar Rijeka na subspecijalističko mišljenje i eventualno daljnje liječenje. Neslužbeno doznajemo da je zadobio ozljede po glavi i licu pa je prevezen na odjel maksiofacijalne kirurgije bolnice u Rijeci.

Policija je izvijestila da je u ponedjeljak nešto prije 20 sati zaprimila dojavu da su na parkiralištu u Ulici Ljudevita Posavskog u Puli ozlijeđena dva muškarca.

- Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je između više osoba došlo najprije do verbalnog, a potom i fizičkog obračuna pri čemu su teško ozlijeđena dva muškarca, kazala je Nataša Vitasović, glasnogovornica Policijske uprave istarske.

Na poprištu krvavog obračuna danas je ujutro policijskim trakama bio ograđen dio parkirališta na kojemu se nalazi automobil u vlasništvu, kako su kazali susjedi, 40-godišnjeg G. R., stanara za kojega nisu imali puno lijepih riječi. Na tlu, nedaleko od automobila, o teškom u okršaju svjedočili obilni tragovi krvi. (Marica KOŠTA, snimio Neven LAZAREVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD SRIJEDE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom