Glas Istre
Utorak
01.12.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
01.12
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Možete biti mirni i zadovoljni jer na poslu neće biti većih problema. Dobro ćete se osjećati i bit ćete raspoloženi za razgovor. Morali biste se više truditi kako bi iskoristili povoljne poslovne okolnosti. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.04.-20.05.
Premda ćete povremeno osjećati nezadovoljstvo zbog trenutne nemogućnosti rješavanja nekih problema, ipak ćete biti ustrajni i nećete odustajati od svojih planova. S dosta ćete uspjeha kontrolirati sve ono što se događa na poslu.
21.05.-20.06.
Nećete biti raspoloženi za posao i pokušat ćete izbjeći neke obaveze. Proteklih je dana u vašem okruženju moglo biti dosta problema i zbog toga ćete biti oprezni. Međutim, sada je situacija povoljnija i zbog toga biste se trebali jače angažirati.
21.06.-20.07.
Nećete biti posve sigurni u svoje postupke, a ni u mogućnost rješavanja nekih problema. Dosta ćete razmišljati o onome što se događa i pokušat ćete pronaći rješenje i u tome ćete biti uporni. U odnosima s partnerom neće biti problema.
21.07.-21.08.
Poslovne okolnosti su vam naklonjene i na poslu se možete jače angažirati. Moći ćete širiti svoje poslovne kontakte što bi se moglo pokazati korisnim. Bit ćete zadovoljni onim što se događa u vašoj poslovnoj okolini. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.08.-22.09.
Premda će na poslu povremeno biti napetosti, ipak biste se trebali jače angažirati i završavati započete poslove. Izbjegavajte bilo kakve sukobe, ali i pregovaračke poslove. U odnosima s partnerom mogli bi se pojaviti manji problemi.
23.09.-22.10.
Dosta ćete se truditi jer želite uspjeti i želite se dokazati. Poslovne okolnosti su vam naklonjene, ali ipak morate biti oprezni kako negdje ne biste pogriješili. Potrebno je dobro promatrati sve što se trenutno događa u vašoj poslovnoj okolini.
23.10.-22.11.
Na poslu neće biti većih problema, barem ne takvih koje ne biste mogli riješiti. Sada ćete se dosta posvetiti realizaciji svojih planova od kojih dosta očekujete. Oprez je potreban, ali ipak ne pretjerano. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.11.-21.12.
Uspješno ćete rješavati neke poslovne probleme koji su se pojavili posljednjih dana. Na poslu neće biti većih napetosti i moći ćete mirno raditi. Smetat će vam jedino velik broj obaveza. Ljubavna situacija mogla bi se pogoršati.
22.12.-20.01.
Danas ćete dosta razmišljati o poslu i onome što biste trebali napraviti kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Okolnosti su vam naklonjene, ali biste ipak trebali razmisliti prije nego krenete u nešto novo. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.01.-19.02.
Nećete biti pretjerano zainteresirani za nove poslovne izazove. Posvetit ćete se završavanju poslova koje ste započeli i od kojih dosta očekujete. Dosta ćete se angažirati i zbog toga će biti i rezultata. Ljubavna situacija bit će dobra.
20.02.-20.03.
Danas ćete se osjećati bolje nego prethodnih nekoliko dana i moći ćete uspješnije raditi posebice na završavanju započetih poslova. No, možete planirati i neke nove poslove. Izbjegavajte pregovore. Odnosi s partnerom mogli bi se pogoršati.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 01.12.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 01.12.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Ponedjeljak, 23.11.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 17.11.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se na
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dvije prijateljice:

- Što je tvoj suprug po zanimanju?

- Agronom glazbenog smjera.

- Pa što radi?

- Čuva ovce i svira frulu.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik