Glas Istre
Utorak
16.09.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
16.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Predah tijekom vikenda dobro vam je došao. Mogli ste zaboraviti na poslovne probleme i na sve ono što vas je uznemirivalo i što vas je opterećivalo. Danas ćete se osjećati dosta poletno i optimistično. Nakon odmora, spremni ste za nove izazove.
21.04.-20.05.
Bit ćete dosta mirni, a pokušat ćete se više družiti i razmišljati o svim lijepim stvarima kojih ima oko vas. Raspoloženi ste za razmišljanje, međutim, bit će dosta dnevnih obaveza koje će trebati obaviti. Ljubavna situacija je dobra.
21.05.-20.06.
Bit ćete dosta opušteni i dosta mirni. Ipak, dosta je sitnica na poslu koje treba završiti, tako da će vam u tome proći dosta vremena. Ipak, i odmor vam je važan, pa se treba i tome posvetiti. Više razgovarajte s partnerom, ali ne namećite svoje mišljenje.
21.06.-20.07.
Danas vas ništa neće pretjerano opterećivati, no ipak će biti dosta toga što treba obaviti. Bit ćete zabavljeni i nekim prošlim stvarima koje treba riješiti. Premda ćete osjećati umor, ipak nećete posustajati. Početak radnog dijela tjedna vam odgovara.
21.07.-21.08.
Imat ćete jaku želja za iskazivanjem svoje kreativnosti, ali i za poboljšanjem svoje poslovne pozicije. Bit će dosta prilika, a vi ćete ih znati iskoristiti. Ni s čim se ne treba opterećivati, no u onome što radite ipak i dalje morate biti oprezni.
22.08.-22.09.
Emotivno stanje nije zadovoljavajuće i pokušat ćete to promijeniti. Danas ćete se truditi kako o emotivnim problemima ne biste previše razmišljali. Želite se dobro zabaviti, međutim u tome vas ometaju trenutni ljubavni problemi.
23.09.-22.10.
Danas bi mogla biti prisutna manja nervoza, ali to neće utjecati na ono što ste namjeravali raditi. Ipak, ne bi trebalo ulaziti u nešto novo. Dobro ćete se osjećati u obiteljskom okruženju, a odgovarat će vam ležerna atmosfera ma što radili.
23.10.-22.11.
Bit će još se ograničenja koja su vezana uz poslove koje trenutno obavljate. Nećete biti pretjerano dobro raspoloženi, a dosta bi mogli misliti o prošlosti. Izbjegavajte sukobe, ne samo sa suradnicima nego osobito s nadređenima.
23.11.-21.12.
Poslom možete biti zadovoljni. Dosta ste toga prošli, još ponešto treba popraviti, ali ipak osjetite kako dosta toga ide na bolje. No, problemi su sve izraženiji u vašem ljubavnom životu. To će vas opterećivati i o tome ćete dosta razmišljati.
22.12.-20.01.
Ovo je trenutak za razmišljanje i rad. Ne opterećuje vas puno toga, dosta planirate, razgovarate i tražite nove mogućnosti u kojima bi se mogli iskazati. Spremni ste neke stvari koje su se pogoršale polako popravljati, ali i baviti se nečim novim.
21.01.-19.02.
Nećete se pretjerano isticati, a vaša će se razmišljanja kretati u dosta uskom krugu obiteljskih interesa. Na to ste koncentrirani i to je ono što vam je važno. Raspoloženje će biti promjenjivo, a na poslu danas i ne previše aktivni.
20.02.-20.03.
Danas ćete biti dosta mirni, a slobodno vrijeme ćete iskoristiti za odmor. Spavanje će vam najviše koristiti. Ne treba previše misliti o poslu, no ne treba ništa ni propuštati. Odnosi sa suradnicima i s nadređenima će se ovih dana poboljšavati.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Nastavnik pita učenike:
- Navedite mi neki primjer za slučajnost.
Javi se Perica iz zadnje klupe:
- Moj tata i mama vjenčali su se istog dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik