Glas Istre
Utorak
31.05.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
31.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Zastoji i problemi na poslu ovih će vas dana ometati u realizaciji čak i dobro promišljenih planova. Ljubavna situacija neće biti toliko loša, no neće biti ni toliko dobra da bi u njoj mogli posve uživati. Trebat ćete dosta mirno razmišljati i planirati.
21.04.-20.05.
Ovo je vrijeme vaših uspjeha ma koliko se činilo da se poslovi teže odvijaju nego inače. No, problem je što se vaše želje povećavaju, htjet ćete pored sebe imati osobu od povjerenja, spremnu za ozbiljne razgovore s vama. Treba vam netko tko će vas slušati.
21.05.-20.06.
Konačno ćete osjetiti veliki napredak u poslovanju, sada će se početi popravljati i financijska situacija. Rasterećeni ste, barem u velikoj mjeri, poslovnih problema. Kroz ovo ćete se vrijeme više posvetiti ljubavi, a imat ćete razloga biti zadovoljni.
21.06.-20.07.
Problema će biti dosta. Ovo vam vrijeme nije osobito naklonjeno, o čemu bi prilično ozbiljno trebalo misliti. Imate dosta snage, ali nešto ne ide kako treba. Ne mora se, pa vjerojatno i neće, u ljubavi događati ništa posebno loše, ali osjećaj usamljenosti će vas opterećivati.
21.07.-21.08.
Povremeno ćete osjećati da nešto ide bolje, međutim, ovo je vrijeme kada poslovi ipak idu dosta sporo. Imat ćete dosta uspjeha u ljubavi, naravno, ako se malo više potrudite. Inače, odnosi s partnerom će biti dobri i to će vas radovati.
22.08.-22.09.
Osjećat ćete poboljšanje i financijske situacije i svega ostalog, ali najvažnija je sigurnosti na poslu što je do sada nedostajalo. U ljubavnom životu sada neće biti osobitih pomaka na bolje. Međutim, ovih dana se neće događati ni nešto posebno loše. Uglavnom je sve po starom.
23.09.-22.10.
Bit će opterećenja, sukoba, nervoze, problema sa suradnicima, neki će se planovi pokazati promašenima. Samo ćete povremeno uživati u idiličnim odnosima s partnerom, inače, bit će još problema i pitanja. No, morate raditi kako biste to razriješili.
23.10.-22.11.
Imate dosta snage, ali ćete je ovih dana trošiti previše, ponekad i bez potrebe, a pitanje je koliko će ciljeva biti postignuto. Vaš će se ljubavni život kroz ove dane uglavnom svoditi na pokušaj tjelesnog zadovoljstva u čemu ćete dijelom i uspijevati.
23.11.-21.12.
Olakšanje vas sigurno očekuje, poslovi će se razvijati brže, bit ćete energičniji. Pokušajte više pronalaziti riječi koje partnera neće toliko živcirati nego koje će ga potaknuti na razgovor. Razgovor vam je sada potreban kako biste razriješili neke dileme.
22.12.-20.01.
Umor će ovih dana biti prilično naglašen, ali ne samo zbog posla koliko zbog toga što ćete se morati puno posvetiti i obitelji. Uglavnom ste željni malo više mira, htjeli biste razlučiti što ste učinili dobro, a što loše. Valja tu sve dobro procijeniti.
21.01.-19.02.
Još ima poslovnih problema, posebice u realizaciji planova, ali su barem odnosi sa suradnicima sve bolji. No, bit ćete dosta zadovoljni već i zbog toga što će vam poslovni partneri pokazivati veću pažnju i u planovima se nećete osjećati usamljeni.
20.02.-20.03.
Sve je manje toga što vas ljuti, sve ja širi poslovni horizont po kojem možete tražiti svoje buduće poslovne ciljeve. S ljubavnim životom niste osobito zadovoljni, neke se stvari slabo pomiču, ali ipak, prilično ste mirni, a što je najvažnije i strpljivi.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 31.05.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Srijeda, 25.05.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 18.05.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 18.05.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe plavuša kod profesora da ispravi ocjenu, pa je profesor pita:

- Šta imaš?

- Imam dvije četvorke, maznim glasom će studentica.

- Čekaj me poslije škole, poveseli se bezobrazni profesor.

Nakon škole studentica pričeka profesora.

- Evo sad ću vam ih pokazati tu na parkingu - crvenu četvorku mi vozi mama, a plavu tata, oboje su došli na razgovor s vama.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik
31.05.2016 | 08:10
Povezani u pjesmi
30.05.2016 | 17:43
Ruta u Puli - čitaj dizajn!
30.05.2016 | 17:20
Boombarstick opet 'udara'