Glas Istre
Četvrtak
30.06.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.06
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Poslovna situacija se neće pogoršati, ali će vam se ipak na trenutke činiti kako ne ide sve kako treba. Premda ima manjih problema, dosta toga ide dobro. No, i dalje je potreban oprez. Usprkos svemu možete postići dobre rezultate.
21.04.-20.05.
Danas ne bi trebali imati previše posla pa se možete posvetiti svojim planovima. Želite uspjeh i zbog toga ćete se idućih dana dosta truditi. Poslovne okolnosti vam nisu osobito naklonjene, no ipak ni od čega ne bi trebali odustajati.
21.05.-20.06.
Bit ćete zadovoljni onim što se događa u vašoj poslovnoj okolini. Neće biti većih napetosti ni problema, a odnosi sa suradnicima bit će dobri. Radit ćete na završavanju započetih poslova, ali ćete razmišljati i o nekim novim izazovima.
21.06.-20.07.
Na poslu bi moglo biti napetosti, međutim, ukoliko se potrudite, uspješno ćete obaviti svoje poslove. Veći se problemi ne bi trebali pojavljivati. Dobro ćete se osjećati u obiteljskom okruženju. Partneru bi trebali poklanjati više pažnje.
21.07.-21.08.
Na poslu neće biti previše razloga za brigu. Posao vam je trenutno vrlo važan, treba ustrajati na svemu što ste započeli. Morate se dokazati doslovno u svemu, čak i u sitnicama. Sve će vam to pomoći u učvršćivanju poslovne pozicije.
22.08.-22.09.
Vaše se ambicije pokazuju dobrima, no danas bi vam se moglo činiti kako jedva nešto ide kako treba. Premda ste dosta oprezni ipak ne bi trebali izbjegavati poslovne izazove. Poslovna situacija je dobra i to treba iskoristiti za realizaciju planova.
23.09.-22.10.
Nećete biti zadovoljni nekim stvarima koje se događaju u vašoj poslovnoj okolini. Moglo bi biti napetosti pa i manjih sukoba. Trebali bi se više posvetiti rješavanju problema jer ćete tako otvoriti putove prema nečem dobrom i pozitivnom.
23.10.-22.11.
Na poslu bi se mogle događati neke pozitivne promjene i neki pomaci što će dobro utjecati na vaše raspoloženje. Želja za radom bit će pojačana i dosta ćete se truditi. Trebali bi uložiti više napora kako bi poboljšali odnose sa suradnicima.
23.11.-21.12.
Poslovna situacija vam je u prvom planu. Želite uspjeh i dokazivanje, a trudit ćete se kako bi riješili neke zapreke koje smetaju realizaciji vaših poslovnih planova. Poslovi idu dobro, a u poslovnoj okolini ne bi trebalo biti problema.
22.12.-20.01.
Dobro obavljate svoje poslove, ali bi se ipak mogla pojaviti zabrinutost zbog nekih problema koji su se pojavili na poslu. Dosta ćete razmišljati o onome što se događa i pokušat ćete pronaći način za rješavanje trenutnih problema.
21.01.-19.02.
Danas bi se na poslu mogli dobro osjećati. Bit ćete samouvjereni, a to će se osjetiti i u vašoj komunikaciji sa suradnicima. Dosta ćete se truditi i zbog toga će biti i dosta poslovnih rezultata. Odnosi s partnerom bit će dobri.
20.02.-20.03.
Morat ćete se više truditi kako bi poboljšali svoju poslovnu poziciju. Trebali bi više raditi na realizaciji svojih poslovnih planova. Na poslu ne bi trebalo biti većih problema, a odnosi sa suradnicima bit će dobri. U ljubavi neće biti problema.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 28.06.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.06.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.06.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto je...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Kaže mama Perici:
"Sine ajde malo uči, ostavi taj mobitel"
Perica odgovara:
"Ali mama znam sve"
Mama ga upita:
"Kako se zove najveći toranj u Parizu? "
Perica:
"Ajfonov toranj"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik