Glas Istre
Nedjelja
26.02.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
26.02
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Vaše će današnje raspoloženje biti prilično pogoršano. Bit će to uglavnom zbog poslovnih problema, ali i zbog osjećaja neuspješnosti koji se na trenutke pojavljuje i koji je prilično snažan. Morat ćete se više boriti i više se u svemu angažirati.
21.04.-20.05.
Dobro i kvalitetno vodite svoje poslove. Kada se pojave problemi, povlačite se i razmišljate, ostavljate stvarima da se same razvijaju. Ne želite u prvi plan. Tako čekate pravi trenutak za nastup, a pri tome, ni o čemu nećete zaključivati brzo i naglo.
21.05.-20.06.
Očekuje vas vrlo napetih nekoliko dana, tako da predstojeći vikend iskoristite za odmor, ali i sređivanje dojmova. Ne ulazite ni u što novo, ne istrčavajte se, pazite na vožnju, a ne bi vam odgovarala ni daleka putovanja. Budite na sigurnom.
21.06.-20.07.
Bit će dosta razloga za nervozu, samo je pitanje što ćete napraviti. Mogućnosti nisu velike, a vi na sve oko sebe želite ostaviti najbolji dojam. Međutim, pod priličnim ste pritiskom dokazivanja, što će uvjetovati i poduzimanje brzih, ali ne uvijek pravih koraka.
21.07.-21.08.
Nemojte se previše suprotstavljati nadređenima. To vam neće donijeti ni napredak niti ćete tako riješiti bilo kakve probleme. Možete biti u prvome planu, ali izbjegavajte beskorisne prepirke, razgovore, sve ono što ne vodi nikakvom konkretnom cilju.
22.08.-22.09.
Dosta vam toga govori kako morate ne samo stalno biti na oprezu, nego i stalno nešto poduzimati kako biste održali stabilno stanje na poslu i u odnosima s prijateljima. Ovo je vrijeme vašeg jačeg, ali potrebnog angažmana. Morate biti vrlo oprezni.
23.09.-22.10.
Pratit će vas dobro raspoloženje, tražit ćete odgovore na mnoga pitanja, a moguće je da neke odgovore i pronađete. Dobro bi bilo pričekati kako bi se stanje na poslu potpuno stabiliziralo, jer ćete tek onda moći bolje i lakše, ali i uspješnije raditi.
23.10.-22.11.
Dosta se dobrog događa na poslu, ali još ima problema koji će od vas zahtijevati i strpljenje i pažnju, ali i najveću moguću smirenost. Možete, naime, krivim potezom pogoršati neke poslove koji su se počeli dobro razvijati. Ipak, pogreške ne bi trebalo biti.
23.11.-21.12.
Naglašena je vaša želja za dokazivanjem. No, ne treba ići glavom kroz zid. Čeka vas niz vrlo napetih situacija. Samouvjereni ste i znate što želite. Prepreke nećete priznavati i nećete biti toliko pesimistični kao nekoliko zadnjih dana.
22.12.-20.01.
Zadržavate pažnju na poslove i pokušavate kvalitetnim radom steći povjerenje i suradnika i nadređenih. Međutim, morali biste polako početi i više pažnje posvećivati ljubavnom životu koji bi odjednom mogao postati puno aktivniji i dinamičniji.
21.01.-19.02.
Dobro se osjećate i zadovoljni ste. Imate podršku okoline u onome što radite, samo je problem što drugi nisu sigurni kojim biste vi putem htjeli krenuti. U takvoj ste fazi da se ni o čemu ne želite pretjerano izjašnjavati. Malo govorite o sebi.
20.02.-20.03.
Trebat će puno napora kako bi se prebrodili problemi koji dolaze. Moguće je i pogoršanje zdravlja. Treba smanjiti radni ritam i potražiti novi, kvalitetniji oblik društvenog života. Nešto treba mijenjati. Treba vam i dosta zabave i opuštanja.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 21.02.2017  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 21.02.2017  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 17.01.2017  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
O zbivanjima se najčešće informiram putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uhvatio papagaj zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu, ako je pusti, ispuniti želju. Pusti je on, a ribica će njemu:

- Dobro, reci koja je želja?

Papagaj:

- Koja je želja!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik