Glas Istre
Četvrtak
23.10.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
23.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Nećete previše vremena gubiti oko situacija koje ne možete uspješno riješiti. Ne želite se previše opterećivati manjim stvarima. Dosta ćete toga držati pod kontrolom. Ovih ćete dana više razmišljati o društvenom životu i o ljubavi.
21.04.-20.05.
Dobro pronalazite put kroz probleme i dobro usklađujete svoje poslovne obaveze. Premda vam se čini kako vam nešto ne uspijeva i dalje treba puno raditi. Posebno je važno održati dobar kontakt s okolinom i ne ulaziti u veće sukobe.
21.05.-20.06.
Današnji bi dan mogao biti ugodan, premda na poslu može biti problema. Boravak u prirodi bi vampomogao  u obnavljanju snage, a koristilo bi vam i više druženja. No, bit ćete skloni razmišljanju o onome što se oko vas događa.
21.06.-20.07.
Treba izbjegavati veće poslove, ali ne treba bježati od poslovnih obaveza. Uglavnom ćete se danas dobro osjećati i imat ćete pozitivan stav prema budućnosti. Neke se situacije na poslu razvijaju polako, ali ipak bolje nego ste očekivali.
21.07.-21.08.
Dosta bi mogli biti izraženi poslovni problemi što će vam zaokupljati pažnju. Neke stvari dobro rješavate. Na poslu je situacija prilično neodređena. Dosta je obaveza, problema, ali i uspjeha. Ovo je vrijeme kada je potreban veći oprez.
22.08.-22.09.
Neki novi poslovni potezi mogli bi vam donijeti dobre rezultate. Donosite dobre odluke, a trebalo bi se ovih dana više baviti i pregovorima, odnosno stvarima koje se tiču administracije, potpisivanja dokumenata i sudskim sporovima.
23.09.-22.10.
Na poslu neće biti većih pomaka. Pojavljivat će se problemi u ostvarivanju planova, ali ćete se boriti kako biste u nečemu uspjeli. Posebno ćete se boriti za svoju poslovnu poziciju. Ljubavna situacija je manje napeta i ne zahtijeva veću pažnju.
23.10.-22.11.
Na poslu će napetost biti nešto manja nego proteklih dana, međutim, treba i dalje paziti na ono što radite. Ne treba se obazirati na ono što ne možete promijeniti. Treba zadržati dobar odnos sa suradnicima i s njima više razgovarati.
23.11.-21.12.
Bit ćete zadovoljni poslovima, a i dosta zainteresirani za ono što se događa. Jaka je želja za uspjehom, tako da ćete dosta planirati i tražiti nove poslovne mogućnosti. Ljubavna situacija je promjenljiva, no trenutno nema većih problema.
22.12.-20.01.
Polako ćete sređivati svoje poslovne planove i napraviti sve kako biste ih mogli ostvariti. Sada ne želite veće promjene. U sve treba ulaziti polako, s puno strpljenja. Odnosi na poslu su dobri, imate dobre kontakte sa suradnicima i to vas raduje.
21.01.-19.02.
Poslovi su vam sada na prvome mjestu. Odnosi s partnerom mogu biti dobri ako pokažete više razumijevanja. U vašoj će okolini stanje biti dosta mirno i uglavnom nema većih promjena. Poboljšavat će se vaši društveni kontakti.
20.02.-20.03.
U poslovanju je potreban oprez i treba dobro gledati što se događa. U poslovnom okruženju se dobro snalazite, a ima i dosta onih koji vam pomažu. Ovo je vrijeme kada se i teži poslovi čine lakšima i jednostavnijima. Osjećate se dobro.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Zašto slon ne želi kupiti kompjuter?

- Boji se miša.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik