Glas Istre
Ponedjeljak
03.08.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
03.08
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Za sada se vaša poslovna situacija neće bitno mijenjati. Premda povremeno činite korak naprijed, u nekim stvarima još uvijek stojite na mjestu, odnosno ne ide sve po planu. Morate čekati nečije odluke, a to vam ne odgovara. Volite sami odlučivati.
21.04.-20.05.
Vaše sve otvorenije raspoloženje za ljubavnu avanturu moglo bi se pretvoriti u nešto konkretno. Mogli biste, naime, konačno povući i neki konkretni potez i tako stvoriti nešto, makar temelje za jedno ugodno i ne tako kratko druženje.
21.05.-20.06.
Na raspolaganju vam je dosta toga, ali ste opterećeni i obavezama. Danas i sutra bi moglo biti i dosta napetosti. Moguća je nagla prehlada, neka upala, nezadovoljstvo potaknuto događajima koje niste vi prouzročili.
21.06.-20.07.
Malo ste se primirili, uglavnom promatrate, uvjereni kako će se problemi koje ste sami potaknuli, zaboraviti ili polako sami riješiti. Možda će biti tako, ali kada je o većim stvarima riječ, to ne mora biti tako. Morat ćete ipak dati neke odgovore.
21.07.-21.08.
Mogli biste osjećati jače probleme na poslu, pa zbog toga i blagu potištenost. Povremeno ćete imati osjećaj da vam nedostaje motivacije za rad. Nećete imati toliko želje za poslom, skloniji ste odmaranju i bavljenju nekim drugim, zabavnijim stvarima.
22.08.-22.09.
Pojavit će se nervoza, pa bi trebalo malo više paziti kako ne biste krivo procijenili tko je za što kriv i odakle dolaze neki vaši neuspjesi. No, bit ćete puni pozitivne energije koju ćete usmjeriti na pravi način i tako riješiti probleme.
23.09.-22.10.
Stalno treba pokušavati kako biste izgradili svoju poziciju na način da bude jaka, čvrsta, sigurna i da ni u čemu ne bude dilema. Sada ste u boljem razdoblju za pregovore, pa baš to, jer je u ovome trenutku vrlo važno, morate dobro iskoristiti. Ljubav  je stabilna.
23.10.-22.11.
Uglavnom će se malo toga događati. Kroz idućih nekoliko dana možda ćete htjeti donijeti neke važne odluke. O tome treba dobro razmisliti. Znatno ćete više nego inače paziti na svoj izgled i na svoje ponašanje. Željet ćete ostaviti što bolji dojam na okolinu.
23.11.-21.12.
Uzroke napetosti i nervoze, nesređenih misli i želja, pokušat ćete shvatiti, ali to neće biti lako. Malo je toga s čim ćete danas, ali i idućih par dana biti zadovoljni. Makar ćete se truditi djelovati mirno, mnogi će primijetiti da to nije tako. Ipak, nema razloga za brigu.
22.12.-20.01.
Emocije su vam u prvome planu. Vežete se za sitnice, što vas barem ponekad priječi u sagledavanju velikih stvari. Treba razmišljati o većim pomacima. Ne treba čekati da se nešto dogodi, jer mnogo toga možete i sami pokrenuti.
21.01.-19.02.
Ljubav vam postaje dosta važna, ali još uvijek nemate dovoljno volje za nešto konkretno. Dakle, za sada ćete uglavnom samo razmišljati. Ipak, danas biste mogli početi misliti o nečem konkretnom, no to će se ipak više odnositi na posao.
20.02.-20.03.
Ovo bi mogao biti dan ispunjen s previše obaveza i nervoze. Trebate paziti kako bi se izvršile sve obaveze. Izbjegavajte provokacije, pravite se da ih ne vidite i ne čujete. Imat ćete jaku želju biti u sigurnosti svojeg doma.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Nedjelja, 02.08.2015  1  2 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Nedjelja, 02.08.2015  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:

- Koliko imaš godina?

- Sedam.

- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.

- Zašto?

- Pustit će te da se besplatno voziš.

Dolazi kondukter i pita Pericu:

- Koliko imaš godina?

- Šest!

- A kad puniš sedam?

- Čim izađem iz autobusa.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik