Glas Istre
Petak
22.05.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
22.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Premda nije sve potpuno naklonjeno, dobro je ipak to što će biti manje prepreka što znači da ćete moći ostvariti neke svoje planove. Naime, upravo su vam planovi sada važni, a dolazi vrijeme u kojem ćete dosta toga moći realizirati.
21.04.-20.05.
Razmišljat ćete dosta o sebi i o svojim postupcima, a to bi moglo utjecati na vaše raspoloženje. Izbjegavajte sudske i administrativne poslove, ne ulazite u rasprave jer nećete biti uvjerljivi. Izbjegavajte rizične poslove. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.05.-20.06.
Poslovni problemi neće biti naglašeni. Nećete biti skloni nikakvim velim akcijama, a dosta ćete se dobro osjećati, jer tijekom današnjeg dana ne bi trebalo biti ničega što bi išlo protiv vas. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.06.-20.07.
Događat će vam se dosta toga dobroga, a mogla bi se jedino pojaviti nešto veća nestrpljivost u definiranju poslovnih ciljeva, a problema može biti i u realizaciji planova. Međutim, imat ćete dosta snage za rješavanje poslovnih problema.
21.07.-21.08.
Na poslu bi moglo biti napetosti i sukoba i zbog toga treba pažljivo promatrati što se događa i o svemu razmišljati. Vaša poslovna pozicija bit će stabilna, ali ipak ništa ne biste smjeli prepustiti slučaju. Trebali biste se više družiti i više se zabavljati.
22.08.-22.09.
Premda na poslu ne bi trebalo biti većih problema, ipak će biti napetosti, a nećete imati dovoljno volje za radom. Mogući su i manji sukobi sa suradnicima. Ovo nije vrijeme za donošenje odluka, ali ni za ulazak u neke nove poslove.
23.09.-22.10.
Danas na poslu ne bi trebalo biti previše obaveza. To vam neće odgovarati jer želite raditi i želite ostvariti što više rezultata. Želite se dokazati i zbog toga ćete tražiti neke nove poslovne izazove. U ljubavi bi moglo biti manjih problema.
23.10.-22.11.
Mogli biste imati dosta posla i obaveza i nećete lako uspijevati složiti sve što treba složiti. Imat ćete želju za isticanjem i za pojačanim radom, a kako su vam okolnosti naklonjene mogli biste biti uspješni. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.11.-21.12.
Samo će se na trenutak pojavljivati nezadovoljstvo, ali to neće imati neki veći učinak na vaše raspoloženje, kao i na vašu radnu aktivnost. Jaki ste i odlučni i ispunjeni snagom tako da ćete uspješno rješavati i veće probleme.
22.12.-20.01.
Danas biste se mogli dobro osjećati. Na poslu ne bi trebalo biti većih problema koje ne biste mogli riješiti, a odnosi sa suradnicima bit će vrlo dobri. Dosta ćete raditi na realizaciji svojih planova. Odnosi s partnerom mogli bi biti napeti.
21.01.-19.02.
Trebali biste biti oprezni ukoliko ulazite u neki veći posao. Dobro razmislite prije nego potpišete bilo kakav ugovor. Potražite savjet, o svemu se obavijestite i pripazite na detalje. Ovo je vrijeme kada treba dobro paziti i izbjegavati pogreške.
20.02.-20.03.
U vašoj bi poslovnoj okolini moglo biti dosta napetosti i problema i zbog toga biste trebali dobro paziti na sve što se događa. Moglo bi biti dosta obaveza i to će vam smetati. Trebali biste se više odmarati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Ponedjeljak, 18.05.2015  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 12.05.2015  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita djecu učiteljica znaju li što je to gorila.
Javlja se jedan dječak i kaže:
"To je životinja i živi u zološkom vrtu"
Javlja se drugi dječak i kaže:
"Učiteljice moj tata je biznismen i njega čuvaju gorile"
I na kraju javi se cigo i kaže:
"Kod mene je jednom nestala struja i moja mama upalila svijeću i ona je gorila..."

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik