Glas Istre
Petak
18.04.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
18.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Pokušat ćete nešto promijeniti i napraviti nešto novo. Imate dosta obaveza koje vas opterećuju, no pred vama je vikend pa o tome ne biste trebali previše razmišljati. Obiteljske bi vam obaveze mogle oduzeti dosta vremena. Bit ćete dobro raspoloženi.
21.04.-20.05.
Mogla bi se na poslu pojaviti manja napetost. No, to neće jače utjecati na vaše raspoloženje. Danas će vam odgovarati poslovni razgovori, a trudit ćete se proširiti svoje poslovne kontakte. Ljubavna situacija je dobra, a potrebno je izbjegavati avanture.
21.05.-20.06.
Prilično ste zamoreni brojnim poslovima tako da s radošću čekate vikend. Uglavnom je sve dosta dobro pa  nema razloga za brigu. U slobodno biste se vrijeme trebali više zabavljati. Imat ćete vremena razmišljati o poslovnim obavezama.
21.06.-20.07.
Trebali biste se više angažirati i prihvatiti se novih poslova. Ne trebate se ni sa čim previše opterećivati, međutim, s nekim se problemima morate suočiti. Pred vama je dosta miran dan, a i imat ćete dovoljno vremena za odmor i za razmišljanje.
21.07.-21.08.
Poslovna vam je okolina naklonjena, a vi ste spremni o svemu razgovarati. Druženje će vam biti ugodno, a o problemima ne biste trebali previše razmišljati. Danas se više posvetite obitelji. Dobro ćete se osjećati, a oko vas neće biti napetosti.
22.08.-22.09.
Dobro ćete se osjećati, a odnosi na poslu bit će dobri. Kako je prethodnih dana bilo dosta poslova, s radošću čekate vikend i vrijeme kada ćete se moći dobro odmoriti i više vremena provesti u društvu s prijateljima ili s obitelji.
23.09.-22.10.
Vaše se raspoloženje poboljšava. Unatoč problemima, prelazite prepreke i polako sređujete svoju poslovnu situaciju. Nećete izbjegavati obaveze, a spremni ste se sa svime suočiti. Okolina vam je naklonjena i imate podršku suradnika.
23.10.-22.11.
Osjećat ćete se opušteno i dosta dobro. Ovo je prilično miran dan i možete se posvetiti završavanju poslova koje ste započeli. Više biste trebali raditi na poboljšanju tjelesne kondicije. Više se krećite i budite što više u prirodi.
23.11.-21.12.
Današnji bi dan mogli provesti u dobrom raspoloženju. Ne bi se trebalo pojaviti nešto što bi vam moglo stati na put. U krugu obitelji moglo bi vam biti najbolje i najugodnije. Dobro će vam biti i u društvu prijatelja. Treba vam zabava.
22.12.-20.01.
Danas ne biste trebali preuzimati previše obaveza. Osjećaj umora bit će naglašen, a mogli bi biti i prilično nezadovoljni. Trebali biste se prilagoditi okolnostima i neko vrijeme mirovati. Tijekom vikenda izbjegavajte zatvorene prostore i opustite se.
21.01.-19.02.
Trudit ćete se kako biste što više napravili u učvršćivanju svoje poslovne pozicije. Dosta ćete razmišljati o poslovnim planovima, međutim, odluke bi trebalo odgoditi za dane poslije vikenda. Pred vama je vrijeme odmora i opuštanja.
20.02.-20.03.
Ima dosta poslova i trudit ćete se kako biste ih odradili. Bez obzira na manje probleme koji se pojavljuju bit ćete dobro raspoloženi i dosta zadovoljni. U ljubavnom životu nema problema, situacija je stabilna i dobra i to vas zadovoljava.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 15.04.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 01.04.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Za uskrsnu trpezu:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dva pacijenta u bolnici:
'Uf, užasna je ova kava!'
'Ma, nije to kava, to je čaj!'
U tom trenutku ulazi sestra u sobu i pita: 'Hoće li netko ovdje još juhe?'

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik