Glas Istre
Utorak
23.09.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
23.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
U obiteljskom okruženju danas ćete se dobro osjećati, iako biste mogli čuti prigovore na račun vašeg prevelikog poslovnog angažmana. Smeta vas ako netko u vas nema previše povjerenja. No, danas vas ništa neće posebno jako uzbuđivati.
21.04.-20.05.
Priuštit ćete sebi miran odmor. Odgovarat će vam čitanje ili izležavanje, ali i boravak u prirodi. Već je sutra novi radni dan u kojem će trebati dosta toga obaviti, tako da je potrebno prikupiti malo više energije. Uglavnom ćete se uspjeti opustiti.
21.05.-20.06.
Ima dosta poslova koji su u tijeku, ali danas o tome ne biste trebali jače brinuti. Nekih posebnih razloga za brigu ne bi trebalo biti. Dobro pregovarate i dobro se snalazite u svakoj novoj situaciji u kojoj se ovih dana nađete.
21.06.-20.07.
Za sada je dobro što više mirovati, odmarati se i razmišljati o nekim novim rješenjima. Ono što trenutno imate, s obzirom na okolnosti, može biti sasvim dobro. Inzistiranje na nečem većem, što će se moći i više pokazivati, ne bi bilo dobro.
21.07.-21.08.
Lijepo vam je i ugodno kada se nedjeljom, u danu u kojem nema posla, možete prepustiti nekim svojim sitnim zadovoljstvima. Do toga teško stižete dok imate previše posla, tako da ćete danas sređivati neke sitnice u kući koje su čekale na red.
22.08.-22.09.
Dan je počeo s malo povećanom napetošću, međutim danas ćete biti dosta smireni. Ne želite biti udaljeni od glavnih tijekova događaja, a danas se doista ne biste trebali upuštati ni u kakve ozbiljnije razgovore. Ovo je ipak dan za odmor.
23.09.-22.10.
Emotivna situacija nije osobito dobra, no to ćete pokušati popraviti. Pokušat ćete izgraditi što bolji odnos s partnerom, a općenito ćete imati želju da se taj odnos dalje pozitivno izgrađuje. Trenutno vam nije ni do kakvih većih sukoba.
23.10.-22.11.
Situacija na poslu vas samo povremeno zadovoljava, a kako odmor uglavnom ne želite potrošiti uzalud, moguće je da ćete čak i danas misliti i o onome što vas očekuje sutra. Ima u svemu tome i jake želje da ništa ozbiljnije ne propustite.
23.11.-21.12.
Pokažite zanimanje za ono što vam neki, posebice oni koji su vam na bilo koji način bliski, govore. I vi ćete se bolje osjećati u ležernoj atmosferi u kojoj se nećete trebati previše izjašnjavati, gdje ćete moći puno više slušati nego govoriti.
22.12.-20.01.
Miran i ugodan dan mogao bi vas oduševiti, već samim tim što će vam pružiti mogućnost odmora. Razgovori s ljudima iz okoline postaju sve bolji, makar biste se mogli naći u situaciji u kojoj će vam netko previše govoriti o svojim problemima.
21.01.-19.02.
Vaše je zadovoljstvo trenutnom situacijom, ali i općenito pozicijom, dosta naglašeno. Uz povećani optimizam, sigurno ćete ići dalje, a danas se uz sve to, i sasvim se dobro odmarati. Uglavnom, vaše će današnje raspoloženje, iz dosta razloga, biti dobro.
20.02.-20.03.
Odmor vam je svakako trebao, ne samo zbog obilja poslova, nego više zbog razmišljanja o onome što bi trebalo raditi u skoroj budućnosti. Znate što želite, međutim, svejedno, želite ipak o svemu dobro razmisliti kako biste povukli prave poteze.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Nastavnik pita učenike:
- Navedite mi neki primjer za slučajnost.
Javi se Perica iz zadnje klupe:
- Moj tata i mama vjenčali su se istog dana!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik