Glas Istre
Subota
27.08.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.08
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Osjećat ćete se prilično opušteno. Bit ćete s dosta toga oko sebe zadovoljni, posebice kada je o poslu riječ. Dobro je što vam se vraća optimizam i što vas krasi ustrajnost. Ipak, ne bi trebalo zaboravljati na probleme koji će se i dalje pojavljivati.
21.04.-20.05.
Moglo je biti manjih napetosti, problema, nesigurnosti. Međutim, danas će se to stanje početi popravljati, tako da ćete se osjećati sve opuštenije. No, još uvijek nije sve prošlo, tako su mogući poneki neugodni razgovori. Ipak, sigurni ste u sebe.
21.05.-20.06.
Javlja se napetost, to je sve očiglednije i to sve teže izbjegavate. U svakom slučaju dosta ćete misliti o poslovima koje treba obaviti. Emotivna situacija je dobra i stabilna, na trenutke čak i vrlo dobra, ali vas muče poslovni problemi.
21.06.-20.07.
Na neke stvari koje su se događale prije sada se ne bi trebalo obazirati, jer vam poslovi idu dobro. Međutim, u ljubavi ima problema, tu se od vas očekuju donošenje nekih odluke. No, niste sigurni u sebe, ne znate točno što bi trebalo poduzeti.
21.07.-21.08.
Problemi na poslu su sve manji. To dobro vidite i zato ćete se i bolje osjećati. Međutim, treba o svemu razmišljati malo drugačije, prije svega dugoročnije. Pred vama su promjene, a na njih se treba pripremiti. Trebate biti što racionalniji.
22.08.-22.09.
Ovo je razbolje tijekom kojeg se ni sa čim ne bi trebalo zavaravati. Privid uspjeha vam ne treba, trebaju vam pravi poslovni potezi. Morate više razmišljati o budućim poslovnim potezima i općenito svemu onome što smatrate važnim.
23.09.-22.10.
Sređujete poslove i to je dobro. Lako uočavate kako se mnogo toga razvija dobro. Imate podršku obitelji, prijatelja, a od vas se očekuju dobri potezi. Iako bi vas povremeno mogle mučiti dileme što i kako napraviti, trebate biti odlučniji.
23.10.-22.11.
Imate ambicije i planove, ali treba prije nego što napravite bilo kakav korak, malo razmisliti. Ovo je vrijeme promjena pa o tome treba misliti. Trebali biste pronaći malo više vremena za odmor. To vam je sada itekako potrebno.
23.11.-21.12.
Nalazite se u razdoblju koje nije osobito pogodno za poslovanje. Puno je posla kojeg trebati obaviti, previše je obaveza koje su se odjednom nakupile. Najviše bi ipak trebalo paziti na odnose s nadređenima, jer bi baš tu moglo biti problema.
22.12.-20.01.
Oko vas je sve mirnije i sve tiše, malo je uzbuđenja, a uzbuđenja vam i ne trebaju. Treba vam staložen rad i put prema uspjehu. Treba kontrolirati ono što se oko vas događa. Mogli biste napraviti i neke nove i dobre poslovne poteze.
21.01.-19.02.
Sada vam je sve važno, i posao i obiteljski odnosi i ljubav. Tako na trenutke ne znate čemu biste se više posvetili. Na poslu se ne odvija sve onako kako biste željeli, ali je ipak lakše nego u prethodnom razdoblju kada vam gotovo ništa nije uspijevalo.
20.02.-20.03.
Zasićeni ste i dosta umorni, a stalno se pojavljuje i napetost. Ne primajte događanja oko sebe sa strahom, nego upravo suprotno, prihvatite ih kao mogućnost da se na bilo koji način dokažete. Budite hrabriji, morali biste imati više samopouzdanja.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.08.2016  1 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto je...
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ulazi sredovječna gospođa u restoran, sjedne za stol i pita konobara Hasu:

- Možete li uključiti klimu, jako je toplo...

- Može, nema problema, reče Haso.

Nakon 15 minuta gošća ponovo pozove konobara i upita ga:

- Možete li isključiti klimu, jako je hladno.

- Može, nema problema, odgovori Haso.

Nakon pola sata gošća ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put uključi klimu jer je jako toplo, na što Haso odgovori da nema problema.

Sve to promatra Mujo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga:

- Zašto te ova žena zafrkava stalno, te uključi, te isključi klimu?!?

- Ma zafrkavam ja nju, mi uopće i nemamo klimu…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik