Glas Istre
Subota
29.08.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
29.08
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Poslovna komunikacija nije pretjerano dobra što bi vam moglo dosta smetati. Problem je i to što vjerujete kako možete ostvariti puno više nego što vam to trenutne okolnosti dozvoljavaju. U ljubavnom bi se životu mogle pojaviti napetosti.
21.04.-20.05.
Na poslu ne bi trebalo biti nervoze niti prevelike gužve. Bit ćete uglavnom dosta zadovolji i spremni za obavljanje dnevnih obaveza. Ipak, premda su vam poslovne okolnosti naklonjene, morali biste biti pažljivi u donošenju odluka.
21.05.-20.06.
Uglavnom ste zadovoljni događanjima na poslu. Radite i trudite se poboljšati profesionalnu poziciju što vam je važno. Bit će vam dosta ugodno, a danas na poslu i uglavnom mirno. U ljubavnom životu su moguća ugodna iznenađenja.
21.06.-20.07.
Nešto bi se na poslu moglo početi razvijati drugačije nego što ste planirali i o tom će trebati razmisliti. Smetat će vam što vas suradnici ponekad ne shvaćaju. Dosta ćete se truditi kako biste uspostavili nove poslovne kontakte.
21.07.-21.08.
Imate dosta mogućnosti i spremni ste se potruditi kako biste napravili neki značajniji iskorak u poslu. Uglavnom ćete se dobro osjećati, a dobro bi bilo više vremena pronaći za odmor. Odgovaralo bi vam putovanje i kraća promjena sredine.
22.08.-22.09.
Dosta se trudite u poboljšanju poslovne komunikacije i u realizaciji poslovnih planova. Ovo je vrijeme kada će se pojavljivati rezultati. Bit ćete zadovoljni onim što se događa u vašoj poslovnoj okolini. Imat ćete podršku suradnika.
23.09.-22.10.
Dosta ste opterećeni poslovima pa biste se u slobodno vrijeme trebali više družiti i zabavljati. Odgovarat će vam društvo prijatelja s kojima možete pričati o raznim temama koje nisu vezane uz posao. Ljubavni život može biti dobar i zanimljiv.
23.10.-22.11.
Današnji bi dan mogao biti ispunjen s dosta posla, poslovnih kontakata i pregovora. Okolnosti će od vas tražiti pojačan rad. To je dobro jer ste u dobroj poziciji što bi trebalo iskoristiti. Bit ćete zadovoljni i svojom ljubavnom situacijom.
23.11.-21.12.
Morali biste se više truditi kako biste kontrolirali poslovnu situaciju. Treba pronaći ono što će vam donijeti korist i poboljšati vašu poslovnu situaciju. Odnosi s okolinom su dobri što će pozitivno utjecati na vaše raspoloženje.
22.12.-20.01.
Ovo bi mogao biti poprilično ugodan dan. Imate jasne ciljeve i želite ih ostvariti. Pokušat ćete riješiti probleme što se pojavljuju. U obitelji je stanje uglavnom dosta mirno. U ljubavi bi moglo biti manjih problema, no to možete riješiti.
21.01.-19.02.
Dosta ćete raditi zbog čega će biti manje vremena za druženje i za zabavu. Bit ćete zadovoljni učincima na poslu. Trebali biste više raditi na procjeni onoga što vam može donijeti korist. Zadovoljni ste i to ćete pokazivati.
20.02.-20.03.
Želite se istaknuti i to prije svega pokazivanjem svoje kreativnosti. Potrebno vam je i više uspjeha u financijskom poslovanju. Želja za akcijom je dosta velika. Ovo je vrijeme kada možete puno toga napraviti i kada možete učvrstiti svoju poziciju.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 25.08.2015  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Nedjelja, 02.08.2015  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dvije plavuše stoje kraj auta i gledaju gume.

Kaže prva: Jao, guma nam je prazna!

Na što je druga upita: Je li skroz prazna?

A prva odgovara: Ne, samo donji dio…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik