Glas Istre
Srijeda
23.04.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
23.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Težit ćete uspjehu i dosta ćete se zalagati. Treba napraviti sve što je potrebno da biste ostvarili svoje ciljeve i tako se dokazali. U razdoblju ste u kojem je znatno lakše raditi nego u onom prethodnom, što bi sada trebalo što bolje iskoristiti.
21.04.-20.05.
Stabilni ste u odlukama i željama i ne želite više od onoga što možete postići. Dobro ćete se osjećati ne samo na poslu, nego i u svojem društvenom okruženju. Emotivna je situacija dosta dobra, a probleme bi mogla stvarati jedino pojačana želja za pažnjom.
21.05.-20.06.
Ne treba se zaustavljati niti odgađati poslove, ali dobro bi bilo više razmišljati o sebi. Pogreške treba odmah ispravljati jer je ovo vrijeme kada to možete uspješno napraviti, i to bez većih posljedica. Ne propuštajte prilike.
21.06.-20.07.
Na poslu bi moglo biti dosta pitanja, no sada ćete na njih nalaziti odgovore i tako ćete sebi otvoriti novi put koji vas vodi uspjehu. Dosta je toga riješeno, a ono što nije, uspješno ćete rješavati. Ovo je dobar trenutak za ulazak u nešto novo.
21.07.-21.08.
Imat ćete dosta razloga za zadovoljstvo, premda bi vam mogla smetati prevelika količina obaveza. No, uglavnom nećete imati većih problema. Radit ćete dobro i trudit ćete se da biste, unatoč na trenutke nepovoljnoj situaciji, sve držali pod kontrolom.
22.08.-22.09.
Imat ćete dosta razloga za zadovoljstvo. Poslovna situacija je stabilna, a vaši se planovi ostvaruju. Ipak, za sada ne planirajte nešto novo. Više pazite na administrativne poslove, na dokumente i na pregovore jer može doći do pogreške.
23.09.-22.10.
Dosta se toga na poslu popravlja, i to jako utječe na vaše raspoloženje. Želja za radom je pojačana tako da nećete izbjegavati ni zahtjevnije obaveze. Ovo je trenutak kada se treba posvetiti važnim poslovnim ciljevima.
23.10.-22.11.
Vaša će želja za radom biti nešto slabija nego prethodnih dana. Završavanje nekih poslova na koje ste računali moglo bi se odugovlačiti, što će vam posebno smetati. No, nećete se predavati. Bit ćete vrlo uporni i spremni na izazove.
23.11.-21.12.
Na poslu bi se mogle pojaviti nove mogućnosti, međutim, bez obzira na jaku želju za dokazivanjem i uspjehom potrebno je dobro razmisliti o onome u što ulazite. U razdoblju ste u kojem dosta možete napraviti, ali moguće su i pogreške.
22.12.-20.01.
Osjećat ćete se znatno bolje nego prethodnih dana, posebice na poslu. Zabavljeni ste mislima o novim poslovima. Ljubavna situacija je dobra i sve je manje problema o kojima biste trebali razmišljati. S partnerom ćete imati dobre odnose.
21.01.-19.02.
Premda ste zamoreni nekim problemima, trebali biste nastaviti dalje jer je pred vama vrijeme uspjeha. Bit ćete sigurniji u sebe, a bit će i manje dilema oko toga tko vam može pomoći. Ne biste trebali izbjegavati dobronamjerne sugestije.
20.02.-20.03.
Nemate razloga ulaziti u konfliktne i problematične situacije. Radite na onome što je ostvarivo i što može utjecati na poboljšanje vaše poslovne pozicije. Ljubavni bi život mogao postati zanimljiv, s puno više događaja nego prijašnjih dana.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 15.04.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 01.04.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Prvi maj ću provesti:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dva pacijenta u bolnici:
'Uf, užasna je ova kava!'
'Ma, nije to kava, to je čaj!'
U tom trenutku ulazi sestra u sobu i pita: 'Hoće li netko ovdje još juhe?'

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik