Glas Istre
Ponedjeljak
08.02.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
08.02
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Danas se dobro snalazite u svim vrstama obaveza koje morate izvršavati. S lakoćom dolazite do rezultata. Imat ćete pojačanu želju za druženjem i zabavom. Prijatelji će vam se rado odazvati, ako ih pozovete na zajedničko druženje.
21.04.-20.05.
Dan će započeti s problemima i trzavicama na poslu. Ako se ujutro, prije polaska na posao, susretnete sa članovim obitelji ni to neće biti ugodan susret. Povucite se malo, ne ulazite u otvorene sukobe u kojima bi lako mogli izreći nešto što ne mislite.
21.05.-20.06.
Budite odmjereni s uredskim šalama. Iako vrlo dobro izvršavate zadatke i držite se predviđenih rokova, kolege bi vas mogle okarakterizirati kao neozbiljnog suradnika i potpuno nepravedno isključiti iz novih projekata.
21.06.-20.07.
Dan će proći bez uzbuđenja. Radite na učvršćivanju partnerskih i prijateljskih odnosa. Pozovete na kavu ljude koji vam pružaju podršku i razgovarajte s njima, a ako osjetite da postoji i najmanji problem, svakako ga pokušajte riješiti.
21.07.-21.08.
Poslovi se odvijaju dobro. Rezultat je to dobrog planiranja i pripremljenosti za radne zadatke. Ipak, nećete se osjećati zadovoljno. Loša situacija na ljubavnom planu vas opterećuje. Bez obzira na to da li ste sami ili u vezi, osjećati ćete se usamljeno.
22.08.-22.09.
Sređujte zaostale poslove i napravite reda među papirologijom koja vam je povjerena. Potaknite rješavanje imovinskih problema, plaćajte račune, arhivirajte zaostalu dokumentaciju. Sve to će vam danas ići od ruke. Ljubavna situacija je osrednja.
23.09.-22.10.
Povoljne poslovne prilike treba što je moguće bolje iskoristiti. Posebno se posvetite poslu koji direktno može donijeti financijsku dobit. Dobar dan je za rješavanje poslova vezanih za papire i administraciju. Ljubavna situacija je povoljna.
23.10.-22.11.
Zamišljeni ste i zabrinuti, a imate i zašto. Na poslu vas zapreke i nesporazumi ometaju u redovitom izvršavanju obaveza. Vjerojatno nećete stići na vrijeme odraditi ono što morate. Trenutno nemate sreće u ljubavi.
23.11.-21.12.
Kolege rado prihvaćaju vaše ideje i pomažu vam u poslu. Suradnja je jako dobra. Rezultati dolaze upravo onako kako ste planirali. Najvećim dijelom to je vaša zasluga, ali imate i puno sreće. S partnerom ste u dobrim odnosima.
22.12.-20.01.
Strpljivo i uporno radite na ciljevima koje ste si odredili. Vašu profesionalnost i predanost poslu prepoznat će poslovni partner. Dobro se potrudite oko svih kontakata, jer imate priliku započeti unosan posao. Ljubavna situacija je dobra.
21.01.-19.02.
Niste zadovoljni pozicijom na poslu ili poslom općenito. Tražit ćete nove mogućnosti za zaposlenje, a ako ih nemate bit ćete vrlo potišteni. Završite ranije s poslom i potražite utjehu u ljubavi. Ljubavna situacija vam je jako naklonjena.
20.02.-20.03.
Situacija u kojoj se nalazite vam je potpuno jasna. Ipak, niste baš sigurni kojim putem bi bilo najbolje krenuti. Nemojte predugo birati najbolju varijantu da ne propustite povoljnu priliku. U dobrim ste odnosima s ljudima koji vas okružuju.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Petak, 29.01.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 26.01.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi najviše brige zadaju:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

 

Uđe mladić u apoteku i pita:

- Imate li perzervativa?

Kaže apotekar:

- Imamo, naravno.

Mladić kaže:

- Dajte mi onda jedan.

Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić:

- Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima. Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje.

I tako mu apotekar da još jedan prezervativ, i taman da mu naplati kaže mladić:

- Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda.

I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode.

Dođe mladić na večeru, svi su sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli. Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli. Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže:

- Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!?

Mladić odgovori:

- Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar.

 

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik