Glas Istre
Nedjelja
25.09.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
25.09
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Osjećat ćete se poletno i dobro. Dosta ćete komunicirati i dosta se družiti, što će vam predstavljati ugodu i značiti opuštanje od dnevnih obaveza. Puno toga što vam je izgledalo loše, no sada, kada o svemu više razmišljate, stvari vam izgledaju bolje.
21.04.-20.05.
Ima još uvijek dosta napetosti i problema na poslu. Za sada se s tim morate nositi. Ne treba stajati i čekati, nego se morate boriti kako biste svoje poslovanje učinili boljim, a svoj položaj stabilnim. I emotivna situacija je prilično pogoršana.
21.05.-20.06.
Mogla bi se javiti manja napetost, ali to se neće odraziti na vaše poslovanje. Želite usmjeriti svoju pažnju na samo jedno, na ono gdje vidite da će biti uspjeha. Dosta ćete misliti o planovima i budućim poslovima. Emotivna situacija je stabilnija.
21.06.-20.07.
Trebali biste se malo više zabavljati. Poslovi, usprkos povremenim problemima, ipak idu dobro. Što se ljubavnog života tiče, tu će doći do manjeg smirivanja. Uglavnom znate što želite i pokušat ćete to dobiti. Prilika će biti, treba ih samo vidjeti.
21.07.-21.08.
Problemi na poslu su i dalje naglašeni. No, sada ćete biti puno staloženiji, puno racionalniji i spremni na slušanje sugestija, prigovora, na slušanje savjeta. Danas se treba opustiti i uživati. Ne treba zanemariti poslove, ali ni im pridavati preveliku pažnju.
22.08.-22.09.
Pokušajte se danas malo više posvetiti obitelji. Treba više razmišljati o budućim poslovnim potezima i općenito stvarima koje smatrate važnima za sebe. Možete dosta toga postići, treba samo polako ići naprijed i vjerovati u sebe.
23.09.-22.10.
Imate dosta vremena za razmišljanje. Neki su vam se poslovni problemi činili veliki, a sada vidite da nisu bili takvi. Mnoge se stvari razvijaju dobro. Najvažnije je da ste sigurni u ono što radite. Imate prilike povući neke nove poteze.
23.10.-22.11.
Ovo nije vrijeme velikih uspjeha. I za mali korak naprijed treba se puno truditi i dosta raditi. No, to ne znači da ne bi trebalo pronaći malo više vremena za odmor. Svakako se odmorite, zabavite i opustite jer vam je to itekako potrebno.
23.11.-21.12.
Pojavit će se napetost posebno jer će biti dosta poslova koje će trebati obaviti. Moglo bi biti i nekih nepredviđenih radnih obaveza. No, to vam neće teško pasti. Ovih ste dana raspoloženi za sve, a za poslovanje najviše. Radovat će vas novi rezultati.
22.12.-20.01.
Dosta je toga oko vas napetog i nesređenog. Ponajviše na poslu, ali ima toga i u obiteljskom okruženju. Ovih biste dana mogli napraviti i neke konkretne i vrlo dobre poslovne poteze. Trebate se samo koncentrirati i odrediti u kojem ćete smjeru krenuti.
21.01.-19.02.
Nije pravi trenutak za poduzimanje nečeg ozbiljnijeg. Jednako je i na poslu, gdje se ne odvija sve onako kako bi željeli. No, polako će se stanje smirivati. Na tome treba raditi. U ljubavnom se životu pojavljuju novi problemi, što vas počinje smetati.
20.02.-20.03.
Prilično ste mirni. Danas ne morate previše razmišljati o poslu. Zapravo, trebali biste se više zabavljati. Puno će toga biti bolje. Ne treba se ničega bojati. Upravo suprotno, prihvatite nove mogućnosti kao dobar izazov i razlog za akciju. Polako idete naprijed.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 13.09.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 07.09.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 06.09.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.08.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi je najvažnije:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Ulazi sredovječna gospođa u restoran, sjedne za stol i pita konobara Hasu:

- Možete li uključiti klimu, jako je toplo...

- Može, nema problema, reče Haso.

Nakon 15 minuta gošća ponovo pozove konobara i upita ga:

- Možete li isključiti klimu, jako je hladno.

- Može, nema problema, odgovori Haso.

Nakon pola sata gošća ponovo pozove konobara i upita ga da ovaj put uključi klimu jer je jako toplo, na što Haso odgovori da nema problema.

Sve to promatra Mujo za drugim stolom i pozove Hasu i upita ga:

- Zašto te ova žena zafrkava stalno, te uključi, te isključi klimu?!?

- Ma zafrkavam ja nju, mi uopće i nemamo klimu…

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik