Glas Istre
Ponedjeljak
20.10.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
20.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Bit ćete sigurniji u odlukama i procjenama svojih mogućnosti. One nisu velike, ali se nikada ne predajete, pa nećete ni sada. Dapače, pronaći ćete način na koji ćete se uspješno provlačiti kroz probleme. Danas ćete imati vremena za razmišljanje.
21.04.-20.05.
Situacija vam se ne sviđa, ali ponekad je potrebno čekati kako biste se došlo do pravog rješenja. Vi znate čekati. Na poslu budite malo oprezniji, ne trčite tamo gdje ne treba. Danas je miran dan, bez obaveza, pa je dobro više se posvetiti obitelji.
21.05.-20.06.
Dan bi vam vam je odlično došao za odmor. Ovo je trenutak za obiteljska druženja, za razgovore koji nisu vezani uz posao. Ne bi se sada trebali previše dvoumiti jer su okolnosti oko vas dobre. Treba više raditi na dobrom organiziranju vremena.
21.06.-20.07.
Ne treba samo sjediti i promatrati što se događa. Samo će vas aktivnost povući naprijed, ali ne ona na formalnoj razini, ne aktivnost koja je za druge, samo da bi to svi vidjeli, nego ona prava, koja će vama donositi koristi. Za to će biti prigode.
21.07.-21.08.
Osjećat ćete želju za druženjem. Rado ćete, pod pritiskom manjih problema, boraviti u društvu onih koji se znaju dobro zabaviti. Bilo bi dobro poći i na izlet, ali i općenito se danas treba malo više se posvetiti kućnim poslovima i obitelji.
22.08.-22.09.
Ispunjeni ste velikom željom za radom, želite zaraditi, ali i odraditi ono što vam je zadatak. Nema trenutno nekih većih zapreka, a povremeno pojavljivanje manjih problema sa suradnicima neće uzrokovati nikakve padove.
23.09.-22.10.
Skloni ste svemu lijepom, želite imati dobre odnose sa suradnicima, prijateljima, čak i s onima s kojima i nemate previše kontakata. Djelovat ćete dobro raspoloženi, ali i pomalo užurbani. Puno je poslova koje valja obaviti, ali treba se i odmarati.
23.10.-22.11.
Nemojte se zamarati sitnicama koje vam u suštini ništa ne znače. Puno je važnije baviti se stvarnim problemima, planovima i ambicijama koje bi trebale, barem sada, biti dugoročnog karaktera. Bez opterećenja čekate novi radni tjedan.
23.11.-21.12.
Uvjereni ste kako možete dosta toga postići. Stvar je samo u tome da se u pravo vrijeme morate naći na pravome mjestu, pa ćete sami prosuditi koliko je to bilo uspješno. Pred vama je dobro razdoblje i možete uspjeti u ostvarenju nekih poslovnih želja.
22.12.-20.01.
Danas zaboravite na brige i nemojte nepotrebno razmišljati o poslu. Samo će vas optimizam povesti putem koji vam je potreban, putem koji vam donosi radost, uspješnost, koji u vama razvija kreativnost. Dosta je toga što trebate raditi.
21.01.-19.02.
Iznenadit ćete suradnike promjenom odnosa prema stvarima. Naime, u jednom će vam se trenutku nešto izuzetno sviđati, a već u drugome, to vam neće valjati. Niste prevrtljivi, nego jednostavno postupate nagonski. Trebalo bi više razmišljati.
20.02.-20.03.
Dobro bi vam došlo malo više tjelesnog napora, tjelesnog rada, bilo koje vrste. Ne zavlačite se u svoj dom. Znatno ćete se bolje osjećati na otvorenom, među ljudima, u prirodi i šetnji. Potrebna vam je rekreacija.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.09.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Ljeto mi je proteklo u znaku:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Otac: Sine, gori kuća, brzo izlazi van!

Sin: Čekaj da objavim na fejs…

Otac: Obavezno me taguj!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik