Glas Istre
Utorak
24.01.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
24.01
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ustalit će se dobro raspoloženje. Nema trenutno ničega na poslu i oko posla što bi trebalo biti osobito važno. Dosta je toga neutralno, a neke vas stvari uopće ne zanimaju. Komunikacija s okolinom dijelom je pogoršana, ali se u tome snalazite.
21.04.-20.05.
Trebali biste malo više pripaziti na zdravlje. Premda nećete imati previše posla, mogla bi se pojaviti napetost. Trebali biste se više kretati, više izlaziti, a posebno ići u šetnju. Trenutno je malo toga sa čim biste doista mogli biti zadovoljni.
21.05.-20.06.
Prilično ste mirni, a u vašoj svakodnevnici je sve dobro raspoređeno. Snalazite se u problemima, dosta toga znate napraviti, a i opće okolnosti su vam dosta jasne. Uspjeh će ovisiti o količini vaše zainteresiranosti, ali i koncentracije na posao.
21.06.-20.07.
Duboko ste uvjereni kako možete prebroditi svaki problem. Ili barem one koji se sada pojavljuju. Morate više raditi na tome kako biste imali jaku podršku poslovne okoline i to u svakome trenutku i za svaki potez. Takva vam je podrška vrlo važna.
21.07.-21.08.
Trudite se dvostruko nego inače, ali ipak niste zadovoljni rezultatima. Mogli bi vas početi mučiti i manji zdravstveni problemi, posebno upale ili kronične bolesti. Umor je dosta izražen, tako da vam povremeno popušta i koncentracija.
22.08.-22.09.
Ovo je još jedan miran dam, nervoze neće biti, pa možete mirno obavljati svoje poslove, učiti ili se odmarati. U kontaktu sa suradnicima i prijateljima morate pokazivati više razumijevanja. Treba prigrabiti svaku dobru priliku.
23.09.-22.10.
Ovo je za vas prilično miran dan. Odmorite se ili provedite vrijeme sa članovima obitelji u šetnji ili u kupovini. Bit će vam ugodno u svakom dobrom i veselijem društvu. Privlače vas mir i tišina, pa makar ima posla, od toga biste se htjeli malo odmaknuti.
23.10.-22.11.
Trebalo bi izbjegavati veće napore, tjelesne ili duhovne. Ni jedno ni drugo vam neće koristiti. Dapače. Želite se što više koncentrirati na posao jer vam je posao vrlo važan. Ne želite ništa ispustiti iz ruku, posebno ne ono na čemu ste do sada uporno radili.
23.11.-21.12.
Bit ćete dosta samouvjereni, međutim, nije dobro srljati ni u što. Emotivno stanje je dobro, ali u poslu bi se mogla početi događati iznenađenja koja neće biti pretjerano ugodna. Bit će slutnje nekih promjena, gubitaka, na što treba paziti.
22.12.-20.01.
Na poslu ne treba očekivati veće probleme. No, u sebi ćete osjećati želju za promjenom ili barem za nekim novim izazovom. Malo je vjerojatno da će toga biti, ali svejedno, treba malo više tražiti, promatrati, osluškivati. Morate se više dokazivati.
21.01.-19.02.
Nemate namjeru ni od čega odustajati, ali ćete se susretati s vrlo ozbiljnim poslovnim problemima koji bi na trenutke mogli prijetiti i vašoj profesionalnoj poziciji. Naglost sada nije preporučljiva, već mirno razmišljanje o svemu što se događa.
20.02.-20.03.
Niste posve sigurni u svoje postupke i to se osjeća u vašem poslovnom nastupu. Olako ostavljate stvari koje ste već skoro priveli kraju. Morate biti pažljiviji u odnosima s bližom rodbinom, sa starim prijateljima i slično. Tim odnosima poklonite više pažnje.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 17.01.2017  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 10.01.2017  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 10.01.2017  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
O zbivanjima se najčešće informiram putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uhvatio papagaj zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu, ako je pusti, ispuniti želju. Pusti je on, a ribica će njemu:

- Dobro, reci koja je želja?

Papagaj:

- Koja je želja!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik