Glas Istre
Ponedjeljak
01.09.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Bit ćete ispunjeni snagom, a to će vam, uz dobro raspoloženje omogućiti da se danas ugodno družite. Neki veći problemi ionako vas trenutačno ne zamaraju. Samouvjereni ste i lako ulazite u sve što vam je novo, provokativno i zanimljivo.
21.04.-20.05.
Sve ste uspješniji, a danas bi se mogla pojaviti nervoza što bi moglo utjecati na odnose sa suradnicima, ali i na odnose u krugu obitelji. Dosta ćete razmišljati i baviti se nekim novim poslovnim planovima, nekim novim projektima. No, u to ćete ići polako.
21.05.-20.06.
Nećete biti pretjerano zadovoljni rezultatima, ali ćete biti zadovoljni atmosferom na poslu. Sada ste se razbudili i želite što više toga postići. Trebali biste više pažnje posvetiti društvenom životu. Posljednjih dana to ste malo zapostavili.
21.06.-20.07.
Dobro se nosite s problemima, a i nema ih previše. Dosta je toga onako kako treba biti. Pokušat ćete dokazati kako sve možete izdržati i kako sve možete obaviti. Istina je kako ćete se dobro držati u raznim, pa i napetijim situacijama.
21.07.-21.08.
Poslovna situacija je dobra, ali sada će vas nešto više nego prošlih tjedana zanimati ljubav. Ljubav je za trenutak opet u prvom planu. Nekome želite biti zanimljivi, no ne po svaku cijenu. Ipak ćete puno više promatrati nego djelovati.
22.08.-22.09.
Dosta ćete toga ovih dana uspjeti napraviti. Dosta se dobro osjećate i sigurni ste u sebe, a na poslu držite sve konce u rukama. Rješavate sve ono gdje ne ide kako treba. Problema, međutim, ovih dana nema toliko da biste trebali brinuti.
23.09.-22.10.
Trudit ćete se kako biste kompromisom rješavali probleme. S poslom ste uglavnom zadovoljni, a zadovoljni ste i što se popravlja ljubavna situacija. Ona postaje bitno drugačija, bez prevelikih opterećenja. Problemi su uglavnom prošli.
23.10.-22.11.
Dosta je važno sačuvati objektivan pogled na događaje oko sebe. Posebno na razvoj emotivne situacije. Tu će se pojaviti novi problemi, što može potaknuti i ozbiljna razmišljanja o svemu. Pokušajte se zbližiti s partnerom i o svemu više razgovarati.
23.11.-21.12.
Ovo bi mogao biti dosta miran dan, lagani predah u dosta napetoj situaciji u kojoj se nalazite. U obiteljskom okruženju može biti manjih neugodnosti. Kroz ovih nekoliko dana koji slijede trebalo bi u svemu pokazati više opreza.
22.12.-20.01.
Oko vas se nešto mijenja ili se već dosta promijenilo. To je dobro i s tim ste zadovoljni. No, još uvijek smatrate kako možete više. Ne skrivate svoje želje i svoje ambicije, a nemate ni razloga za to. Sada je vrijeme kada možete puno toga napraviti.
21.01.-19.02.
Oprez je manje potreban. Gotovo u svemu nastupate sigurno, a okolina vas sve bolje prihvaća. Ništa ne želite prepustiti slučaju, a ne želite ni bilo kakve neugodnosti. Polako preuzimate na sebe nove obaveze, a dosta ste smireni.
20.02.-20.03.
Treba malo više pripaziti na zdravlje. Sve ono to se događa oko vas moglo bi vas umoriti, pa je potrebno više boraviti u prirodi. No, uglavnom ništa neće ozbiljnije remetiti vaš dnevni ritam rada. Gledajte svoj interes i surađujte s onima kojima možete vjerovati.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Subota, 09.08.2014  1 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe Mujo u restoran i sjedne za stol. Na to mu priđe konobar i kaže:

"Oprostite gospodine, ali ovo je švedski stol"

"Nema problema, dignut ću se kad dođu Šveđani", odgovori mu Mujo.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik