Glas Istre
Ponedjeljak
27.04.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
U prilično ste nepovoljnom poslovnom razdoblju što vam kvari raspoloženje. Dosta ste zauzeti svojim razmišljanjima i planovima. Niste previše toga definirali, ali znate kako nešto morate napraviti. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.04.-20.05.
Nešto ste aktivniji nego prethodnih dana,  a znatno je manje problema u komunikaciji s okolinom. Tu je stanje sada sasvim dobro. Imate svoje stavove i planove koje želite ostvariti. U odnosima s partnerom ne bi trebalo biti problema.
21.05.-20.06.
Želite se dokazati i to vam je dosta važno. Poslovna situacija je dobra i zanimljiva i s tim ćete biti zadovoljni. Mogli bi biti dosta dobro raspoloženi. Trebali bi se posvetiti oživljavanju društvenog života. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
21.06.-20.07.
Na poslu bi moglo biti nesporazuma i neriješenih situacija. Pokušat ćete barem nešto od toga riješiti. Danas to neće biti lako. Mogli bi imati i dojam kako ne vladate situacijom. Morali bi se ozbiljnije pozabaviti nekim poslovnim problemima.
21.07.-21.08.
Danas bi u vašem okruženju moglo biti dosta napetosti. No, svjesni ste svoje snage i svojih sposobnosti. Nećete dozvoliti da bilo što poremeti vaše planove. Ovo je vrijeme kada u mnogim stvarima možete uspjeti i zbog toga ne bi trebali posustajati.
22.08.-22.09.
Dobar je trenutak za ozbiljnije poslove, a imat ćete prilike dokazati se u raznim stvarima. Treba krenuti od postavljanja ciljeva i uspostavljanja boljeg kontakta sa suradnicima. Trenutačno je to najvažnije. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Poslovna situacija bit će dobra. Trudit ćete se kako biste sve probleme što prije riješili. Morat ćete se jače angažirati i uglavnom ćete biti zadovoljni rezultatima. Imat ćete dobre odnose s okolinom. U ljubavi su mogući manji problemi.
23.10.-22.11.
Želje su vam velike. Dosta ćete razgovarati o svojim poslovnim planovima, a trudit ćete se dobro promatrati što se događa u vašoj okolini. Bit ćete dosta uspješni, no ipak bi u vašem okruženju danas moglo biti napetosti.
23.11.-21.12.
Malo vam toga smeta, a poslovne okolnosti su dobre. Najviše se morate truditi kako bi poboljšali poslovnu poziciju. U tome biste mogli imati dosta uspjeha. Ipak, ne treba se nadati nekom brzom uspjehu. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
22.12.-20.01.
Na poslu neće biti većih napetosti, ali će biti dosta obaveza. Željet ćete više vremena za sebe, a potreban vam je i odmor. Konac je radnog dijela tjedna tako da možete planirati što raditi preko vikenda. Partneru posvetite više pažnje.
21.01.-19.02.
Promatrat ćete što se oko vas događa. Treba izbjegavati sukobe u poslovnoj okolini. Dobro promislite prije nego nešto kažete. Danas ćete biti pomalo napeti i ne toliko zadovoljni. Ipak, osjećate kako se neke stvari na poslu poboljšavaju.
20.02.-20.03.
Ne bi trebalo dolaziti do posebnih problema. Važno je ipak dobro se opustiti i odmoriti. To je dosta važno kako bi prikupili snagu. No, treba i izvršavati svoje obaveze, posebno one koje ne mogu čekati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.04.2015  1  2 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita djecu učiteljica znaju li što je to gorila.
Javlja se jedan dječak i kaže:
"To je životinja i živi u zološkom vrtu"
Javlja se drugi dječak i kaže:
"Učiteljice moj tata je biznismen i njega čuvaju gorile"
I na kraju javi se cigo i kaže:
"Kod mene je jednom nestala struja i moja mama upalila svijeću i ona je gorila..."

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik