Glas Istre
Četvrtak
24.07.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Popustit će vaša napetost, ona koja vas je pratila prethodna dva do tri dana. Bit ćete skloniji razgovoru i druženjima, a posebno izlascima. Odgovarat će vam odlazak na piće s prijateljima ili jednostavno, šetnja prirodom. Potrebno vam je opuštanje.
21.04.-20.05.
Danas ne biste trebali razmišljati o problemima. Napori koje ste u poslove uložili prethodnih nekoliko tjedana, pa čak i mjeseci, konačno će se isplatiti. Zato se danas prepustite sebi, svojoj obitelji, rekreaciji. Za sve ćete imati dovoljno vremena.
21.05.-20.06.
Dobro znate isplanirati svoje vrijeme i procijeniti koje su vam obaveze važnije, a koje su manje važne. To ovisi i o procjeni korisnosti. Postupate dobro, no ipak ovih dana ne ide sve kako treba. Dosta je obaveza, pa ste i dosta umorni.
21.06.-20.07.
Bit ćete dobro raspoloženi, ne samo jer je nedjelja pa nema poslovnih briga nego i zato jer su nestale neke neugodnosti. Uglavnom, danas nećete puno toga raditi, više ćete se družiti, uz piće, uz posve neobavezne razgovore. To vam svakako najviše odgovara.
21.07.-21.08.
Bit ćete povremeno zabrinuti za poslove, no  danas se posvetite obitelji, a ne poslu. Pođite na izlet ili organizirajte nešto u krugu obitelji. Tu ćete se, naime, najbolje osjećati i bit će vam najugodnije. Imat ćete i o čemu razgovarati.
22.08.-22.09.
Mir vam odgovara za razmišljanje. Posljednjih dana postižete dobre rezultate i dovoljno ste učvrstili svoju profesionalnu poziciju. No, ima problema, napetosti i s tim se još treba boriti. Imate i dosta novih ideja i novih ambicija.
23.09.-22.10.
Dileme polako nestaju, a vi s puno više samouvjerenosti donosite odluke. No, to ne znači da nećete biti podložni utjecajima, možda ne previše, ali ipak, dovoljno da ipak ni o čemu ne odlučujete naglo. Zatišje vam samo dijelom odgovara.
23.10.-22.11.
Dan je kada se možete više odmoriti i dobro se opustiti. Iskoristite ga za sve što možete, samo ne za posao. Posao vam danas nije ono najvažnije ni najpotrebnije. Dobro je biti više u krugu obitelji, ali i razmišljati o privatnim stvarima.
23.11.-21.12.
Dobro će vas raspoloženje pratiti tijekom cijelog dana. Bit ćete ugodno iznenađeni nekim novim informacijama koje se tiču posla. Zabava će vam danas najviše odgovarati, kao i druženje, odlasci u prirodu ili na plažu.
22.12.-20.01.
Nemate se osobitog razloga brinuti ni zbog čega, makar vam se čini kako još ima nečeg problematičnog. Međutim, stvari su u načelu dosta jednostavne, pa ih tako i treba prihvatiti. Realni ste u procjeni svojih postupaka i ide vam na bolje.
21.01.-19.02.
Ako se i pojavi napetost, ona neće jače utjecati na vaše raspoloženje. Posebno ne na odnose s ljudima iz neposredne okoline. Danas ćete dosta komunicirati, ali ćete dosta misliti i o predstojećim poslovima i realizaciji nekih planova.
20.02.-20.03.
Željni ste novih profesionalnih pomaka pa ćete se nešto više truditi. Možda još nećete prionuti poslu, ali ćete sigurno o mnogo čemu razmišljati. Međutim, ne bi trebali utonuti u razmišljanje. Danas imate mogućnost provoda, zabave i druženja.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.07.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.07.2014  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.07.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Na vratima neba stoji jako ljut čovjek i viče:

- Pa što se zbiva? Što ja tu radim? Imam samo 35 godina, ne pušim, ne pijem, jučer sam rano legao u krevet! Što radim ovdje? Sigurno je neka greška! Molim vas da provjerite!

- Još nam se nikada nije dogodila greška, odgovori Sveti Petar, dodavši: Ali provjerit ću. Kako se zovete?

- Ivan Horvat.

- Koje vam je zanimanje?

- Automehaničar.

- Ah, da, evo, našao sam vas. Ivan Horvat, automehaničar. E, pa, gospodine Horvat, prema našim podacima vi ste umrli od starosti.

- Od starosti?

- Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!

- Pa ne znam… Zbrojili smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 126 godina, odgovori mu Sveti Petar.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik