Glas Istre
Subota
31.01.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
31.01
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Danas ćete se znatno bolje osjećati nego prijašnjih dana već i zbog toga što će u vama, ali i općenito u poslovnoj okolini popustiti napetost. Nalazite se u poziciji kada treba dugoročnije planirati. Pred vama je razdoblje poslovnih uspjeha.
21.04.-20.05.
Ne želite se samo tako miriti sa situacijom. Trudit ćete se kako biste bilo bolje, međutim, morali biste više vjerovati sebi, a manje drugima. Istina je da vaši stavovi mogu biti poljuljani, ali ako neku odluku ne možete lako donijeti, pričekajte.
21.05.-20.06.
Ovo je za vas početak intenzivnijeg poslovnog razdoblja tijekom kojeg ćete moći realizirati neke svoje planove. No, moći ćete se i odmoriti i proveseliti. Bit ćete zadovoljni onim što se događa u vašoj poslovnoj okolini.
21.06.-20.07.
Bit će dosta zabrinutosti, ali nećete posustajati. Pazite kako ne biste druge optužili za ono za što ste sami krivi. To bi moglo imati kratkoročno za vas dobre rezultate, ali dugoročno vam se posve sigurno neće isplatiti. U ljubavi su moguće napetosti.
21.07.-21.08.
Dosta ćete misliti o sebi. Pokušat ćete riješiti neke probleme koji vas usporavanju. Pokušat ćete shvatiti njihovo značenje, vidjeti što se to doista događa. No, nema razloga za neko veće nezadovoljstvo. Ljubavna će situacija biti dobra.
22.08.-22.09.
Trebate biti prodorni, sigurni i jasni u izražavanju svojih stavova i bit će uglavnom sve dosta dobro. U obitelji bi moglo doći do manjih sukoba, no razgovorom to možete riješiti. Pokušajte se više odmarati, ali i zabavljati.
23.09.-22.10.
Svaki vaš pokušaj da napravite korak naprijed u poslovanju bit će dobar. Imat će dosta uspjeha i uglavnom će se dosta toga odvijati kako treba. Dobro je vrijeme za jaču akciju i zbog toga biste se sada trebali znatno više angažirati.
23.10.-22.11.
Bit će ovo pomalo napet, pa možda i neugodan dan. Zbog toga ne biste trebali previše razmišljati o poslu. Budite što smireniji jer vam je to sada potrebno. Pokušajte se više odmarati i više se zabavljati. Ljubavna će situacija biti dobra.
23.11.-21.12.
Pratit će vas dobro, ugodno raspoloženje, a dobro će raspoloženje biti i oko vas. Zadovoljni ste mnogim stvarima koje ste do sada poduzeli i s onim što se događa. Imate ćete dosta planova koje ćete moći realizirati.
22.12.-20.01.
Trebat će još napora kako biste učvrstili svoju poziciju. Morat ćete se dodatno truditi, više razgovarati i više isticati svoje stavove. No, trebate sve raditi pažljivo, uz prethodno ozbiljno razmišljanje. Veću pažnju posvetite ljubavnoj situaciji.
21.01.-19.02.
Poslovna situacija zahtijevat će više truda, ali za sada o tome ne bi trebalo previše razmišljati. Ipak bi ovo vrijeme trebalo više posvetiti obitelji, ali i zabavi i odmoru. Ne treba ni o čemu pretjerano brinuti. Trebate se više kretati.
20.02.-20.03.
Na poslu ćete se dobro osjećati. Pokušajte završiti započete poslove, a izbjegavajte bilo kakve sukobe. Nije vrijeme za velike akcije. Potrudite se kako biste poboljšali svoj društveni život. Također biste trebali pronaći dovoljno vremena za odmor.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 27.01.2015  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Nedjelja, 18.01.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 13.01.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita majka Pericu:
- Gdje nam je cjediljka?
Na što joj Perica odgovori:
- Bacio sam je! Bila je prepuna rupica...

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik