Glas Istre
Srijeda
07.12.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
07.12
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Ovo bi mogao biti vedar i ugodan dan. Neće proći bez rasprava na poslu, ali uglavnom će veći dio dana proteći mirno. Nemate većih dilema oko posla. Pokušavat ćete praviti dugoročnije planove. Nećete ni zbog čega posebno razbijati glavu.
21.04.-20.05.
Osjećat ćete se nezainteresirano i pomalo napeto. Svjesni ste da treba ulagati puno napora u poslove u koje ste ušli. Svjesni ste i svojeg, sada već prilično naglašenog umora. Ipak, nećete odustajati. I dalje ćete biti uporni, a to znači da će biti i uspjeha.
21.05.-20.06.
Bit će novih mogućnosti za vaš poslovni nastup koji će biti doličan vašim dosadašnjim nastojanjima. To bi mogao biti trenutak uspjeha. No, potreban je oprez. Ubrzo dolazi manje pogoršanje i emotivne i poslovne situacije.
21.06.-20.07.
Pred vama je vrlo povoljno poslovno razdoblje. Postoji mogućnost realizacije nekih važnih poslovnih planova. To će ovisiti o tome za što ćete se u konačnici opredijeliti. Možda još neće sve ići kako treba, ali je zato potrebno strpljenje i mir.
21.07.-21.08.
Dobre prilike treba što bolje iskoristiti. Dosta poslova čeka, a vi trebate samo hvatati ono što je dobro i što je pozitivno. Na tome treba i ustrajati. Još će biti teškoća, ali to nije neki osobiti problem. Sada ne propuštajte ništa i više se trudite.
22.08.-22.09.
Prilično ste zadovoljni svojim emotivnim stanjem. Zbog posla bi povremeno mogli biti nezadovoljni, sumnjičavi i oprezni. Posao vam je ipak trenutno važniji od nekih drugih stvari. No, ipak tomu ne treba posvećivati cijelo svoje vrijeme.
23.09.-22.10.
Ponekad će vam se činiti da ste se brinuli za stvari koje su se mogle lako riješiti. No, ipak, bio je potreban napor. Ponekad i ne tako mali. Stvari se dobro razvijaju i uglavnom sve ide svojim tokom. Bit će manje problema nego do prije nekoliko dana.
23.10.-22.11.
Potrebno je dosta strpljenja. Još dosta toga ide dobro i bit ćete dosta dobro raspoloženi. Međutim, uskoro ćete se morati jače boriti za neke svoje pozicije. Ovo je vrijeme borbe, ali upravo kroz to na najbolji ćete način dokazati svoje sposobnosti.
23.11.-21.12.
Zadovoljni ste. Imate dosta novih ideja i rado ih iznosite suradnicima. Trenutno je malo toga što vas može obeshrabriti. Treba samo malo više upornosti kako bi ostvarili neke svoje planove koji su do sada možda čekali. Ne treba se bojati izazova.
22.12.-20.01.
Bit će dosta ostvarenih planova, a manje sukoba na poslu. Dobro će stanje biti i u obitelji. Neki problemi koji će se pojavljivati, uglavnom neće dugo trajati. No, ipak, na trenutak će vas uspjeti dekoncentrirati i udaljiti vas od glavnih ciljeva.
21.01.-19.02.
Želite misliti samo o budućnosti. Prošlost je iza i o tome ne želite razmišljati. Radit ćete svoj posao dosta realno, što je posebno dobro. Bit će prepreka, ali sada ne toliko kao što ih je bilo prije nekoliko tjedana. I vaš će osjećaj biti bolji.
20.02.-20.03.
Pokušavate osluškivati okolinu. No, neće vam se uvijek sviđati informacije koje dobivate. Trebat će uložiti puno napora kako bi zadržali postojeće ili kako bi ono što imate, na neki način unaprijedili i obogatili. Ne treba se na sve obazirati.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 29.11.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 22.11.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Ponedjeljak, 31.10.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 25.10.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U novoj godini ću više:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Žena traži nešto po dnevnom boravku. Nakon pola sata, vidno nervozna, obraća se svom suprugu koji čita novine:

- Dragi, da li si vidio moju knjigu?

- Koji je naslov?

- "Kako doživjeti stotu".

- Ah da, sada se sjećam. Jučer sam je bacio u smeće.

- Ali zašto?

- Tvoja majka ju je počela čitati...

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik