Glas Istre
Utorak
28.04.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
U razdoblju u kojem su u poslovnoj okolini mogući konflikti. Zbog toga treba paziti na svaku izgovorenu riječ. Premda se na trenutke osjećate sposobni riješiti svaki problem, ipak ne treba zanemariti moguće posljedice pogrešnih odluka.
21.04.-20.05.
Ovo nije vrijeme u kojem biste imali previše vremena za uživanje. Morat ćete ustrajno raditi, a danas biste se dodatno trebali potruditi oko planova i razmišljanja o onome što treba poduzeti. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
21.05.-20.06.
Trenutne okolnosti su takve da vam donose radost i veliko zadovoljstvo. Bit ćete zadovoljni onim što se događa u vašoj okolini. Uspjet ćete poboljšati svoju poslovnu poziciju. Imat ćete dobar društveni život, a ljubavna situacija bit će dobra.
21.06.-20.07.
Neke ćete poslovne probleme uspjeti riješiti, međutim potrebno je i dalje uporno raditi kako bi poboljšali svoju poslovnu poziciju. Ne treba ni od čega odustajati. Trebali biste znatno više raditi na poboljšanju svojih odnosa sa suradnicima.
21.07.-21.08.
Bit ćete dosta zadovoljni, a kako ništa ne želite skrivati, dosta ćete govoriti o svojim poslovnim planovima. Odnosi s poslovnom okolinom bit će dobri. Uglavnom vam ništa neće biti teško, a najbolje ćete se osjećati u društvu prijatelja.
22.08.-22.09.
Poneki nepredviđeni događaj danas neće utjecati na vaše raspoloženje. No, treba ipak razmišljati o problemima koji se pojavljuju. Potrebno je sve dobro promatrati. Izbjegavajte rizične poslove, a osobito donošenje važnijih odluka.
23.09.-22.10.
Trenutno niste toliko u središtu poslovnih događaja kao što je bio slučaj prethodnih dana. Uglavnom ćete mirovati i strpljivo slušati i gledati. Nećete željeti donositi nikakve veće odluke. Trebali biste se potruditi kako biste riješili probleme u ljubavi.
23.10.-22.11.
Dosta ćete planirati jer se nadate uspjehu. Želite postići napredak, no potrebno je strpljenje. Ponekad se treba malo zaustaviti. To može biti dobro kako bi se kasnije krenulo još jače. Morali biste poraditi na oživljavanju društvenog života.
23.11.-21.12.
Većina se poslova razvija dobro. Zadovoljni ste odnosima sa suradnicima i rado ćete razgovarati o svojim poslovnim planovima. No, povremeno bi se mogli javljati manji problemi koje niste predvidjeli i na koje niste računali.
22.12.-20.01.
Potrebno je više raditi na učvršćivanju poslovne pozicije. Treba gledati prema budućnosti. Ono što ste prošlo trenutno ima vrlo malo utjecaja na nove događaje. Treba razvijati društveni život. Odnosi s partnerom mogli bi biti napeti.
21.01.-19.02.
Danas bi moglo biti dosta poslova pa ćete se morati jače angažirati. Trebate prije svega jasno definirali svoje poslovne ciljeve kako biste se što bolje postavili prema svemu. Poslovne okolnosti su vam naklonjene i mogli bi biti uspješni.
20.02.-20.03.
Trebali biste dobro promatrati što se oko vas događa. No, izbjegavate donošenje važnijih odluka. Pokušajte odgoditi sudske i administrativne poslove. Bilo bi dobro više se družiti i zabavljati, ali i boraviti u prirodi. Odnosi s partnerom bit će dobri.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.04.2015  1  2 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.04.2015  1  2 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita djecu učiteljica znaju li što je to gorila.
Javlja se jedan dječak i kaže:
"To je životinja i živi u zološkom vrtu"
Javlja se drugi dječak i kaže:
"Učiteljice moj tata je biznismen i njega čuvaju gorile"
I na kraju javi se cigo i kaže:
"Kod mene je jednom nestala struja i moja mama upalila svijeću i ona je gorila..."

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik