Glas Istre
Subota
29.04.2017.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
29.04
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Poslovi će krenuti znatno bolje, bit ćete zadovoljni učinjenim i zbog toga ćete se dobro osjećati. U ljubavi nema nečeg posebno zanimljivog, a mogli biste poželjeti avanturu. Sada je najvažnije držati se ritma kojeg ste uspostavili i ništa ne mijenjati.
21.04.-20.05.
Mogle bi početi dolaziti neke ozbiljnije prepreke u poslovanju. Uglavnom, sve će ići dosta teže nego do sada, a i uspješnost će biti manja. Emotivna situacija je ipak dobra i stabilna, odnosi s partnerom nisu problem i tu nema razloga za brigu.
21.05.-20.06.
Poslovne napetosti popuštaju, uspijevate ostvariti većinu onoga što vam je cilj. Mogla bi vam se otvoriti i neka nova vrata. Od izazova ne bježite. Bit ćete prilično zabavljeni i poslom, ali i ljubavnom situacijom koja je bolja nego prijašnjih dana.
21.06.-20.07.
Za veće poslovne prodore potreban je i veći napor. Vaše ambicije su dosta velike međutim da biste nešto ostvarili treba se više kretati, više razgovarati i imati što više informacija. Ljubavna situacija je prilično nestabilna i s tim niste zadovoljni.
21.07.-21.08.
Trebalo bi danas izbjegavati veće poslove i ozbiljnije razgovore o poslovima. Oko vas je naoko mirna atmosfera, ali se u vašoj okolini dosta toga događa što treba dobro promatrati. Neki bi vas poslovni problem mogao danas prilično zabrinuti.
22.08.-22.09.
Rado ulazite u nove poslove, međutim draže vam je raditi na onim starim. Nedovršeni su vam poslovi sada prioritet. Dosta dobra ljubavna situacija pozitivno utječe na vaše raspoloženje. Bit ćete prilično opušteni i uglavnom zadovoljni.
23.09.-22.10.
Radit ćete i više nego što bi trebalo. Uživate u poslu, pa zato ulažete i sve veće napore kako biste dovršili ono što treba dovršiti i kako biste poboljšali svoju profesionalnu poziciju. U ljubavi povremeno ima problema, pred čim ne treba zatvarati oči. Sve treba rješavati.
23.10.-22.11.
Ima dosta razloga za brigu, ali vi se ne predajete. Bit će iskušenja na poslu, pa treba pronaći mjeru u razgovorima sa suradnicima, a posebno s nadređenima. Možete dosta toga popraviti, ali na sve treba gledati realno. Impulzivnost će samo smetati.
23.11.-21.12.
Mirni ste, a i dosta zadovoljni. Ima dosta toga što treba napraviti, puno je posla, no to ne doživljavate kao problem. Trudit ćete se i to će donijeti rezultate. Emotivna situacija nije problematična, napetost je popustila. Odnosi s partnerom su bolji.
22.12.-20.01.
Svoje ćete zadatke obaviti bez odgađanja. Danas ćete raditi sa zadovoljstvom i od posla nećete bježati. U prilično ste nepovoljnom ljubavnom razdoblju zbog čega bi moglo biti sukoba s partnerom, ali i dubljeg nezadovoljstva.
21.01.-19.02.
Sve što radite, treba danas raditi smireno. Željet ćete puno toga, no pitanje je što se može ostvariti. Puni ste snage, imate puno želja, ambicije su sve jače, ali okolnosti vam za sada ne idu na ruku. Trebat će donositi neke dosta važne odluke.
20.02.-20.03.
Premda se sve odvija dobro, treba pripaziti kako bi vam poslovi koje obavljate donijeli i neku korist. Mogli bi se naći u vrlo dobroj poslovnoj poziciji, što treba na vrijeme shvatiti i iskoristiti. Odnosi s okolinom su dobri, a morali biste više izlaziti.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 25.04.2017  1  2  3 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 25.04.2017  1  2  3 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 11.04.2017  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
O zbivanjima se najčešće informiram putem:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Uhvatio papagaj zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu, ako je pusti, ispuniti želju. Pusti je on, a ribica će njemu:

- Dobro, reci koja je želja?

Papagaj:

- Koja je želja!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik