Glas Istre
Subota
30.08.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Oko vas je dosta napetosti pa bi trebalo razmisliti o svemu što se događa. Dosta toga treba srediti. Okolnosti vam nisu naklonjene i zbog toga je potreban oprez. Morat ćete se više truditi kako bi neke stvari popravili. U ljubavi su mogući manji problemi.
21.04.-20.05.
Pred vama je dosta miran dan i imat ćete dosta vremena za razmišljanje. Razmišljat ćete o nekim proteklim danima i nekim potezima. Poradite na poboljšanju odnosa s prijateljima. Sada bi vam svaka podrška mogla koristiti.
21.05.-20.06.
Danas se ništa bitno ne bi trebalo događati. Uglavnom ćete obavljati obične poslove, a nećete se baviti nekim većim stvarima. Želje vam trenutačno nisu velike, a posljednjih ste dana dosta zadovoljni emocionalnom situacijom.
21.06.-20.07.
Zadovoljni se sami sobom jer ste dosta toga napravili. Mogla bi vas jedino povremeno mučiti količina obaveza, no to ipak uspijevate kontrolirati. Ipak, trebali bi više paziti na ono što se oko vas događa kako ne bi napravili pogrešku.
21.07.-21.08.
Danas ćete se dosta dobro osjećati, bit ćete rasterećeni, ali to ne znači da su problemi prošli i da o njima ne treba razmišljati. Dapače, potrebno je razmišljati o svemu, posebno danas kada ćete za to imati dovoljno vremena.
22.08.-22.09.
Trudit ćete se napraviti veći profesionalni prodor jer osjećate kako je pravi trenutak za to. Proteklih ste dana bili dosta aktivni što je dobro, no sada je vrijeme za stanku i za odmor. Ljubavna će situacija biti stabilna i dobra.
23.09.-22.10.
Moglo bi u vašem okruženju biti manjih napetosti. No, to neće utjecati na realizaciju većih i značajnijih poslova. Preko vikenda se pokušajte više družiti i više se zabavljati. Ljubavna će situacija biti bolja nego prethodnih dana.
23.10.-22.11.
Imate jasne ciljeve i znate način kako ih ostvariti. O tome ćete tijekom vikenda dosta razmišljati makar bi se trebali više odmarati i više se družiti s prijateljima. Ljubavna će se situacija dobro razvijati i zbog toga ćete biti zadovoljni.
23.11.-21.12.
Bit ćete mirni, uglavnom raspoloženi za obitelj, prijatelje, a manje za posao. Mogla bi se pojaviti i želja za zabavom, pa će biti dobro ako negdje možete izaći. Odgovarat će vam provod i opuštanje, a pokušajte više boraviti u prirodi.
22.12.-20.01.
Potrebno je pažljivo i mirno postupati kako ne bi poremetili neke odnose na poslu. Preko vikenda pronađite više vremena za sebe, za opušteno razmišljanje. Dobro bi bilo kada bi se mogli više posvetiti i nekim kućanskim poslovima.
21.01.-19.02.
Vrijeme je dosta povoljno za poslove. Ne treba stajati i čekati i tako gubiti vrijeme. Nikakve dileme nisu potrebne jer su vam okolnosti naklonjene. Danas bi se mogli dobro osjećati, posebice u društvu prijatelja.
20.02.-20.03.
Nakon nekoliko dosta napetih dana i dosta poslova, danas se možete odmoriti. Potrudite se kako bi izašli, zabavili se i družili. Izbjegavajte razmišljanja o problemima. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti iznenađenja.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Subota, 09.08.2014  1 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe Mujo u restoran i sjedne za stol. Na to mu priđe konobar i kaže:

"Oprostite gospodine, ali ovo je švedski stol"

"Nema problema, dignut ću se kad dođu Šveđani", odgovori mu Mujo.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik