Glas Istre
Četvrtak
30.10.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
30.10
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Realni ste pri donošenju odluka, a logika vam je vrlo izražena. Uglavnom se nećete baviti pretpostavkama, već samo s onim što je jasno i što se može dokazati. U ljubavi nema većih problema, tako da ćete imati manje razloga o tome razmišljati.
21.04.-20.05.
Nećete popuštati pred pritiskom problema, trudit ćete se više družiti i kretati, pronalaziti načine za skupljanje snage. Ima dosta poslova i obaveza, tako da je važno sve dobro posložiti. Ipak, pronaći ćete dovoljno vremena za sebe za svoje najbliže.
21.05.-20.06.
Bit ćete uglavnom dosta zadovoljni. Ako na poslu nešto i ne ide kako treba, ipak ćete pronaći rješenje. Dosta pozitivno gledate na budući razvoj situacije i ne prepuštate se neugodnim mislima. Želite se više radovati uspjesima.
21.06.-20.07.
Napravit ćete dosta toga vezano uz posao jer će vas sada malo toga ometati. Dobra je obiteljska situacija, a imate i dobre odnose sa suradnicima. Danas bi mogli malo više vremena utrošiti na razmišljanje, a bit ćete dobro raspoloženi.
21.07.-21.08.
Nećete se zaustavljati premda ste svjesni teškoća koje su oko vas. U poslovnoj okolini bi moglo biti sukoba, trebat će dosta toga objašnjavati, a ponekad je dobro i malo se povući. Bit će premalo rezultata da bi bili zadovoljni, no i dalje ćete se truditi.
22.08.-22.09.
Ovo je za posao nešto napetiji dan. Trebat će završiti neke osjetljivije poslove, ali to ćete raditi dobro i bez ostatka. Možda nećete biti pretjerano dobro raspoloženi, ali ipak, bit ćete dovoljno mirni i objektivni. Ne treba se bojati izazova.
23.09.-22.10.
Nalazite se u dobroj poslovnoj situaciji, a radovat će vas svaki pomak. Sada želite dosta toga, no svjesni ste kako ništa ne može doći odmah i na brzinu. Trebat će malo čekati. Vaše je emotivno stanje dobro, zadovoljni se s onim što se događa u ljubavi.
23.10.-22.11.
Umaraju vas problemi na poslu, ali i oni koji se pojavljuju u obitelji, a i u društvenom okruženju. Pokušat ćete što više toga držati pod kontrolom što neće biti lako. Potrebno je ići polako i oprezno, čak i tamo gdje vam se sve čini jasnim i dobrim.
23.11.-21.12.
Pratit će vas uglavnom dobar osjećaj i neće biti razloga za neraspoloženje. Pravi je trenutak za sređivanje poslova, za dovršenje onoga na čemu već neko vrijeme radite. U ljubavi neće biti iznenađenja, odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Dobro ćete se osjećati, posao vam je izazov, a u radnoj okolini danas bi vam moglo biti najugodnije. Nema izraženije napetosti, odnosi sa suradnicima su dobri. U obiteljskom se okruženju dobro osjećate, a trudit ćete se poslušati što vam se govori.
21.01.-19.02.
Ovo je razdoblje u kojem nećete lako ostvarivati svoje poslovne ciljeve. Ponajviše će problema biti na poslu, međutim, neće biti lako ni u komunikaciji s neposrednom okolinom. Dobro bi bilo reducirati obaveze, osobito one poslovne.
20.02.-20.03.
Zadovoljni ste, neke ćete poslove uspjeti privesti kraju, a dosta ćete razmišljati i o onome štio biste trebali raditi u budućnosti. Dobro će vam doći podrška obitelji, prijatelja, ali bit će podrške i u radnoj okolini. Uglavnom ćete se dobro osjećati.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Petak, 24.10.2014  1 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Na satu biologije, pita profesorica Ivicu:

- Ivice, koja je razlika između muškaraca i žena?

Ivica će:

- Profesorice, koji Vi broj cipela nosite?

- 38.

- A Vaš muž?

- 42.

- Eto vidite, razlika je između nogu.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik