Glas Istre
Srijeda
04.05.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
04.05
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Poprilično će popuštati napetost, pa za sada uživajte neopterećeni u svemu što možete. Današnji dan može biti razlog za poboljšanje vašeg raspoloženja. Naime, neće biti ozbiljnih problema, nazadovanja, sukoba i uglavnom ćete ići naprijed.
21.04.-20.05.
Imate se razloga dobro osjećati. Neće biti problema na poslu ni u obitelji. Dobro radite, izvršavate svoje zadatke, vrlo ste odgovorni i od suradnika tražite puno. No, uvijek ono što je realno, što znači da ni u čemu ne pretjerujete. Dosta ste mirni.
21.05.-20.06.
Ovo je pravi trenutak za odmor. Istina, bit će obaveza, ali svejedno, pružit će vam se prilika i za zabavu i za opuštanje. Poslovi će uskoro ići sve bolje, moći ćete ostvariti neke od ciljeva o kojima ste do sada samo sanjali. Ipak, bit će i napetosti.
21.06.-20.07.
Ne treba se bojati susreta s problemima. Budite hrabri i odlučni. Nemojte zastranjivati i krivnju tražiti tamo gdje je nema. Jednostavno, pokušajte, koliko to sada možete, biti objektivni, pokušajte se srediti i raditi ne po instinktu nego po razumu.
21.07.-21.08.
Nije ovo baš vaše vrijeme, ima dosta problema. Nije ono pravo, kakvo vam treba da biste razvijali poslovne planove. Ipak, neće puno toga stajati na mjestu, dosta će se stvari razvijati, ali ipak, u sve će to trebati ulagati znatno više napora nego inače.
22.08.-22.09.
Ukoliko očekujete da će se stvari brzo početi rješavati na bolje, tada niste u pravu. Naime, ovo je vrijeme napetosti, problema, pa i mogućih gubitaka. Nećete tako lako moći odahnuti. Treba shvatiti koji su poslovi glavni, a o manjim problemima treba manje razmišljati.
23.09.-22.10.
Puno je poslova koje treba dobro isplanirati. Puno je toga o čemu ćete morati odlučivati. Ne treba se skrivati od razgovora, bježati od prepreka. Bolje se sa svime suočiti. Hrabrosti imate, a diplomatski će vam pristup u svemu pomoći.
23.10.-22.11.
Još ste u razdoblju koje vam pruža priličnu neugodu i koje vas muči. Ipak, dobro je što ste postali svjesni da ne mora sve ići naglo, brzo, onako kako ste zamislili, nego da nekada treba ići polako, korak po korak do cilja. Ipak, bolje se osjećate.
23.11.-21.12.
Trebate biti što mirniji i strpljivi. Trebate puno razgovarati sa suradnicima, nadređenima, a kod kuće s partnerom, s ukućanima. Svaki se problem može riješiti razgovorom, a ljutnjom vrlo teško. Budite što samouvjereniji. Bit će ovih dana dosta napetih situacija.
22.12.-20.01.
Danas ćete biti dosta mirni, neće vas ništa pogađati, tako da će dan proći na posve uobičajen način. Nikakvih tu nema trzavica i nekih većih problema. Zato uživajte, krenite na izlet, putovanje, u kupnju, razvedrite se. Odnosni na poslu su dobri.
21.01.-19.02.
Ima teškoća, ne možete ih osporiti niti pred njima pognuti glavu. No, borbeni ste, vrlo borbeni, spremni na susret sa svime. Ničega se ne bojite, a ni ne trebate se bojati. Najvažnije je da znate što želite i koliko možete. Sada ste vrlo uporni.
20.02.-20.03.
Dobro je što lakše sređujete dnevne probleme, makar se povremeno pojavljuju sitnice koje vas muče i koje vam pokvare raspoloženje, a ponekad vas i uzrujavaju. No, toga će uskoro biti sve manje, bit će vam sve lakše i sve ćete se bolje osjećati.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 03.05.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 26.04.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 26.04.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 19.04.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Dođe plavuša kod profesora da ispravi ocjenu, pa je profesor pita:

- Šta imaš?

- Imam dvije četvorke, maznim glasom će studentica.

- Čekaj me poslije škole, poveseli se bezobrazni profesor.

Nakon škole studentica pričeka profesora.

- Evo sad ću vam ih pokazati tu na parkingu - crvenu četvorku mi vozi mama, a plavu tata, oboje su došli na razgovor s vama.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik