Glas Istre
Srijeda
16.04.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
16.04
Hot news Snijeg na Biokovu (Ivo Ravlic / CROPIX) Na Biokovu minus 5
 1  2  3  4 
Hot news Ilustracija (Foto: Arhiva) Pozicije radara u Istri u srijedu
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Pred vama je miran radni dan. No, ne biste trebali zatvarati oči pred problemima koje morate rješavati. Neka bi pitanja mogli više postavljati oni koji s vama surađuju, nego vi sami. U ljubavnom bi životu moglo biti dosta zanimljivih događaja.
21.04.-20.05.
Dosta vam toga može biti zanimljivo, tako da ćete i razmišljati o raznim stvarima. U poslove treba ulaziti s više volje da nešto ne biste propustili. Dobro bi bilo više se posvetiti obitelji i obavezama koje su izvan svakodnevnog posla.
21.05.-20.06.
Bit ćete zadovoljni poslovnim uspjesima. Zadovoljni ste i zbog toga što uspijevate poslove držati pod kontrolom. No, najviše vas raduje sređivanje emotivne situacije i dobri odnosi s partnerom. Vaš će ljubavni život biti bogatiji.
21.06.-20.07.
Mogli biste potražiti neke nove i zanimljive stvari u svojoj okolini. Ne mora to biti nešto veliko, ali ipak bi neke nove prilike mogle promijeniti vaš stav prema nekim događajima. Današnji bi dan mogao biti dosta miran i uglavnom ugodan.
21.07.-21.08.
Opuštenije ćete gledati na probleme i lakše ćete isticati svoje stavove. No, ako se previše namećete, moglo bi doći do problema, možda ne velikih, ali nepotrebnih. Potrudite se više razmišljati o poslovnim planovima i načinima kako ih ostvariti.
22.08.-22.09.
Dosta ste aktivni, a uživate u novoj, poboljšanoj poslovnoj situaciji. Izbjegavat ćete probleme kada god možete. Dobro je što popušta emotivna napetost. Odnosi s partnerom su dobri, a otvorenim biste ih razgovorom mogli još popraviti.
23.09.-22.10.
Dosta ćete razmišljati o planovima. Uspjeh vam je u prvom planu, a potrebna vam je poslovna i društvena afirmacija. Trudit ćete se obaviti i neke kućanske poslove i više biti s obitelji. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti novih iznenađenja.
23.10.-22.11.
Poslovna je situacija trenutačno nepovoljna i zbog toga treba dobro promatrati što se događa. Dobro bi bilo više razgovarati sa suradnicima i s poslovnim partnerima. Trebaju vam nove prilike da biste se uspjeli dokazati.
23.11.-21.12.
Moglo bi biti dosta obaveza, ali vam to neće smetati u napredovanju. Željeli biste se više posvetiti većim poslovima. Zbog toga treba završiti započete poslove. Možete dosta toga postići jer imate snage i volje, a i dosta dobrih planova.
22.12.-20.01.
Imat ćete dovoljno vremena za završavanje nekih započetih poslova. Trebali biste se više potruditi oko organizacije i izvršavanja dnevnih obaveza. Želite proširiti i svoje poslovne kontakte. Ljubavne će želje biti prilično naglašene.
21.01.-19.02.
Trebali biste riješiti neke probleme s nadređenima. Prije nekih većih poteza razmislite i sve dobro procijenite. Premda vam je dosta toga naklonjeno, ipak se mogu pojaviti prepreke. Ljubavna situacija je mirna i time ste zadovoljni.
20.02.-20.03.
Dosta je poslova koje morate obaviti, i to vam počinje smetati. Neke svoje planove još niste do kraja riješili, makar se osjeća napredak. No, još se oko toga treba truditi. Također se potrudite da biste proširili svoje poslovne kontakte.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 15.04.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 08.04.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 01.04.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Zakon o osobnom stečaju je:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Razgovaraju dva pacijenta u bolnici:
'Uf, užasna je ova kava!'
'Ma, nije to kava, to je čaj!'
U tom trenutku ulazi sestra u sobu i pita: 'Hoće li netko ovdje još juhe?'

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik