Glas Istre
Petak
27.03.2015.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.03
Hot news (Andrew Burton / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Veliki požar u New Yorku
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Na poslu su moguće neke promjene i na to bi trebalo dobro paziti. Premda se osjećate sposobni riješiti probleme ipak biste ponekad trebali poslušati savjete suradnika. Bit ćete zadovoljni svojim društvenim životom. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.04.-20.05.
Poslovna situacija bit će dobra, a imat ćete dosta obaveza. Ovo nije vrijeme u kojem biste imali previše vremena za uživanje. Morat ćete ustrajno raditi i truditi se kako biste uspješno realizirali poslovne planove koje smatrate posebno važnima.
21.05.-20.06.
Na poslu ne bi trebalo biti većih problema. Okolnosti su vam naklonjene, no ipak treba izbjegavati rizike. Možete li se danas provesti negdje, daleko od svih obaveza, to bi bilo dobro. Potreban vam je odmor, zabava i opuštanje.
21.06.-20.07.
Poslovne ćete probleme na vrijeme rješavati, no nećete biti posve zadovoljni poslovnom situacijom posebice jer ćete nailaziti na zapreke pri realizaciji planova. Morali biste biti uporniji. Nećete biti zadovoljni svojom ljubavnom situacijom.
21.07.-21.08.
Na poslu ćete biti dosta angažirani, a kako ništa ne želite skrivati, o svojim ćete planovima dosta govoriti. Moći ćete se, ako poželite, više odmarati i zabavljati što vam je potrebno. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti većih promjena.
22.08.-22.09.
Poneki nepredviđeni događaj danas ne bi trebao jače utjecati na vaše raspoloženje. No, treba ipak razmišljati o svemu onome što se događa na poslu. Potrebno je sve promatrati kako bi, ako zatreba, mogli donijeti pravilne odluke.
23.09.-22.10.
Trenutno niste toliko u središtu poslovnih događaja kao što je bio slučaj prethodnih dana. Uglavnom ćete strpljivo slušati suradnike i promatrati što se događa. Nećete željeti donositi nikakve odluke. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.10.-22.11.
Dosta ćete planirati kako biste postigli uspjeh što vam je važno radi učvršćivanja poslovne pozicije. Trudit ćete se postići napredak na poslu. No, ne treba ustrajati na onome što trenutno nije lako riješiti. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.11.-21.12.
Bit ćete zadovoljni onim što se događa u vašem poslovnom okruženju, ali bi vas povremeni upadi u vašu svakodnevnicu mogli pomalo smetati. Mogli biste se pojaviti manji problemi koje niste predvidjeli. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Trebali biste manje gledati na ono što dolazi, a više na ono što se trenutno događa. Ono što ste prošli je iza vas i trenutno ima vrlo malo utjecaja na nove događaje. Bit će vam važno s partnerom uspostaviti što bolji odnos i na tome ćete raditi.
21.01.-19.02.
Danas bi moglo biti dosta poslova zbog čega ćete se morati jače angažirati. Trebate prije svega jasno definirali ciljeve kako bi se što bolje postavili prema svemu. Poslovne okolnosti su vam naklonjene i zbog toga nema razloga za brigu.
20.02.-20.03.
Na poslu biste se mogli dobro osjećati, međutim, nećete imati dovoljno želje za radom. No, svoje ćete obaveze ipak na vrijeme izvršiti. Potrebno je uložiti više napora kako biste učvrstili svoju poslovnu poziciju. Odnosi s partnerom bit će dobri.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 24.03.2015  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 10.03.2015  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 24.02.2015  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U medijima najviše čitam:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Pita sudac pljačkaša:

- Zašto ste opljačkali banku?

Pljačkaš:

- Ona je prva počela!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik