Glas Istre
Ponedjeljak
27.06.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
27.06
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Predstojeće dane mogli bi provesti u dobrom raspoloženju. Plijenit ćete pažnju vedrinom i spremnošću na razgovor i šalu. Oko sebe ćete širiti dobre vibracije. Bit će i dobre prilika za putovanje ili izlet. Uglavnom, dosta toga ide kako treba.
21.04.-20.05.
Nećete imati pretjeranu želju za druženjem niti za zabavom, tako da bi i današnji dan mogli provesti uglavnom oko kuće ili u kući. Vrlo je malo u vama želje za nekim ludim provodom. Dosta ste povučeni i dosta razmišljate, a uz to marljivo radite.
21.05.-20.06.
Moglo bi biti napetosti i to bi vam moglo pokvariti raspoloženje. Pokušat ćete više uživati u obiteljskoj atmosferi, ali i u druženju s prijateljima. Sada vam trebaju prijatelji i razgovor. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.06.-20.07.
Pokušavat ćete ostaviti što bolji dojam na okolinu. Dosta ćete se družiti i dosta razgovarati o onome što namjeravate napraviti. Imat ćete dovoljno vremena za odmor, a trebalo bi više boraviti u prirodi. U ljubavi ne bi trebalo biti problema.
21.07.-21.08.
Danas ne bi trebalo biti razloga za brigu posebice jer ste važne poslove obavili pa ćete imati dovoljno vremena za odmor. To ćete znati iskoristiti. Dosta je toga oko vas u čemu možete uživati. Moći ćete izaći, družiti se i zabavljati.
22.08.-22.09.
U vašoj okolini danas ne bi trebalo biti većih problema. Premda je vikend, ipak ćete dosta razmišljati o poslu. Trebali bi se više odmarati, kretati i zabavljati se jer vam je potrebno opuštanje. Odnosi s partnerom bit će dobri.
23.09.-22.10.
Dobro ćete se osjećati jer ćete se moći posvetiti nekim stvarima za koje niste imali vremena tijekom radnog dijela tjedna. Dosta ćete se družiti, razgovarati i zabavljati se. O problemima nećete željeti razmišljati. Ljubavna situacija bit će dobra.
23.10.-22.11.
Bit ćete dobro raspoloženi jer ste posljednjih dana uspjeli napraviti neke veće pomake na poslu. Preko vikenda bi trebali više izlaziti, družiti se i zabavljati. Trebali bi se više kretati. U odnosima s partnerom moglo bi biti napetosti.
23.11.-21.12.
Danas bi se mogli opustiti. Poslovna situacija je dobra i zbog toga o poslu preko vikenda ne bi trebali razmišljati. Odnosi sa suradnicima bit će dobri. Trebali bi više pažnje posvetiti obitelji. Ljubavna situacija bit će dobra.
22.12.-20.01.
Ozbiljno ćete razmišljati o poslu jer vam je posao vrlo važan. No, preko vikenda bi se trebali više odmarati. Trebali bi se posvetiti i obiteljskim obavezama za koje tijekom radnog dijela tjedna niste imali dovoljno vremena.
21.01.-19.02.
Bit ćete dobro raspoloženi i dosta ćete pažnje posvetiti svojem društvenom životu. O poslu nije potrebno razmišljati. Pokušajte više boraviti na svježem zraku. Trebali bi se odmarati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
20.02.-20.03.
U vašoj okolini danas ne bi trebalo biti većih problema. Mogli bi se posvetiti obiteljskim obavezama. U obiteljskom ćete se okruženju dobro osjećati. Imat ćete dovoljno vremena za odmor, ali i za zabavu. Ljubavna situacija bit će dobra.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 21.06.2016  1  2  3  4 
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 14.06.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 07.06.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 07.06.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Slobodno vrijeme najrađe provodim:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Kaže mama Perici:
"Sine ajde malo uči, ostavi taj mobitel"
Perica odgovara:
"Ali mama znam sve"
Mama ga upita:
"Kako se zove najveći toranj u Parizu? "
Perica:
"Ajfonov toranj"

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik