Glas Istre
Petak
28.11.2014.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
28.11
Hot news (Reuters) Opći štrajk usporio Grčku
 1  2  3  4 
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Težit ćete nekoj većoj promjeni i čekat ćete neku dobru priliku. Možete postići dosta uz više angažmana. Pokušajte biti što realniji u procjeni onoga što možete, kao i onoga što u ovome trenutku ne možete napraviti.
21.04.-20.05.
Danas će problemi, posebice oni poslovni, biti nešto manje naglašeni nego prethodnih dana. No, i dalje treba izbjegavati konfliktne situacije jer vam takvo što može samo pogoršati stvari. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti promjena.
21.05.-20.06.
Prisiljeni ste dosta raditi i biti aktivniji na svaki način. Sada su vam potrebni jaka koncentracija i velika odlučnost. Moći ćete se suočavati i s nekim problematičnijim situacijama, međutim, trebat će vam podrška suradnika.
21.06.-20.07.
Dobro znate što se događa u vašoj okolini. Odgovara vam što ima dosta rezultata, no ne odgovara vam što imate malo vremena za sebe. Trudit ćete se kako biste učvrstili svoju poslovnu poziciju, ali i uspostavili nove poslovne kontakte.
21.07.-21.08.
Želite uspjeti, napraviti nešto konkretno i pri tome ćete koristiti sve što vam stoji na raspolaganju. Ovaj vam je trenutak naklonjen. To znači da možete napraviti dosta, uz odgovarajući angažman. Dosta ćete raditi i na obogaćivanju društvenog života.
22.08.-22.09.
Trudit ćete se riješiti barem neke probleme koji se pojavljuju na poslu. Puno ćete razgovarati i pronalazit ćete načine kako probiti nove poslovne putove i kako realizirati neke svoje planove. Odgodite rješavanje administrativnih poslova.
23.09.-22.10.
Možete krenuti u realizaciju svojih planova. Svoje poslovne okolnosti uspijevate dobro procijeniti, a dobro vidite gdje možete uspjeti, a gdje ne možete. Objektivni ste i realni. Znate svoje mogućnosti i u skladu s tim ćete raditi.
23.10.-22.11.
Poslovna situacija nije onakva kakva bi vam odgovarala, međutim, bolja je nego prethodnih dana. Trebali biste više razgovarati sa suradnicima, a ponekad i poslušati poneki savjet. Ovo je trenutak kada možete postići uspjeh.
23.11.-21.12.
Premda na poslu ima problema, ipak možete početi ostvarivati neke svoje planove. No, potreban je oprez u svemu što poduzimate. Odnosi sa suradnicima mogli bi biti napeti, a nadređeni vam neće biti naklonjeni.
22.12.-20.01.
Planovi će se realizirati malo sporije od očekivanog, ali to ne znači da će biti manje uspjeha. Samo ćete se trebati više boriti. Vaša profesionalna pozicija je dobra pa ne bi trebalo biti razloga za brigu. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.01.-19.02.
Bavit ćete se još uvijek prisutnim, ali ipak, sada manje izraženim poslovnim problemima. Vaša je odlučnost vrlo naglašena i malo je toga što bi vas moglo dekoncentrirati. Imate dosta snage i sposobni ste puno toga napraviti.
20.02.-20.03.
Sada se mogu dogoditi i poneki neočekivani obrati na poslu. Treba dobro procijeniti što je u tim promjena za vas korisno, a što nije. Rješavanje nekih problema značit će veliko olakšanje i to će vam dati snage za neke nove poslovne akcije.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Ponedjeljak, 17.11.2014  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 05.11.2014  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Srijeda, 05.11.2014  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Petak, 24.10.2014  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
Ove zime grijat ću se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Matematičar pred ženidbom kaže svojoj djevojci:

- Ljubavi, svadba u utorak ne dolazi u obzir!

- Ali zašto ljubavi?

- Zato što bi nam za 25 godina srebrni pir pao u nedjelju, a ja nedjeljom idem na nogomet!

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik