Glas Istre
Subota
13.02.2016.
Pula
Vrijeme po gradovima u Istri
13.02
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Na poslu bi se mogla pojaviti manja nervoza. No, to ipak ne bi trebalo jače utjecati na vaše poslovanje. Spremni ste se suočiti s problemima, no danas ćete dosta razmišljati o zabavi. Odgovarat će vam mirno prijateljsko okruženje.
21.04.-20.05.
Pokušat ćete nešto pomaknuti na bolje i oko toga ćete se dosta truditi. Premda vam poslovne okolnosti nisu naklonjene, ipak ni od čega nećete odustajati. Trudit ćete se biti što opušteniji. No, poslovi će od vas ipak tražiti dosta vremena i truda.
21.05.-20.06.
Pred vama je miran dan.  Pa ipak, na poslu bi bilo dobro paziti na ono što govorite, a nije uputno baviti se rizičnim poslovima koji vam mogu donijeti probleme. Trebali biste se više odmarati. Odnosi s partnerom bit će dobri.
21.06.-20.07.
Uspješno ćete rješavati probleme koji se pojavljuju. Dosta je toga dobro posloženo, a na vama je sada napraviti najbolje poteze. Budite što smireniji, nakon posla se zabavljajte, a o ozbiljnim stvarima danas ne bi trebalo previše razmišljati.
21.07.-21.08.
U vašem bi okruženju moglo biti napetosti, međutim to vas neće omesti u obavljanju dnevnih obaveza. Trudit ćete se riješiti probleme. Odnosi s poslovnom okolinom bit će dobri. Nakon posla pokušajte pronaći dovoljno vremena za šetnju.
22.08.-22.09.
Na poslu ćete se dobro osjećati, a ne bi trebalo biti većih problema o kojima biste morali razmišljati. Poslovna okolina vam je naklonjena i sa suradnicima ćete moći o svemu raspravljati. Trebali biste se više zabavljati.
23.09.-22.10.
Ne biste trebali pretjerano brinuti zbog nekih problema koji se pojavljuju na poslu. Okolnosti su vam naklonjene tako da ćete moći riješiti nove prepreke koje će se pojaviti. Trebali biste se više družiti s prijateljima i pokušati se opustiti.
23.10.-22.11.
Današnji biste dan mogli provesti u dobrom raspoloženju. Nećete dozvoliti da vam to raspoloženje bilo što pokvari. No, zapravo i nema nečega što bi vam moglo stati na put. U ljubavnom životu ne bi trebalo biti problema.
23.11.-21.12.
U dobroj ste poslovnoj poziciji i to bi trebali iskoristiti. Imat ćete dovoljno snage, a bit ćete zadovoljni postignutim rezultatima. Spremni ste na sve, ali okolnosti vam danas neće dozvoliti previše toga. Odnosi s partnerom bit će dobri.
22.12.-20.01.
Nećete izbjegavati posao, međutim dosta ćete razmišljati o odmoru i zabavi. Ugodno će vam biti odmaknuti se od posla. Dosta ćete razmišljati i o onome što se do sada događalo, a imat ćete i dosta planova. Ljubavna situacija bit će dobra.
21.01.-19.02.
Danas bi moglo biti previše poslova i previše obaveza pa je pitanje hoćete li stići obaviti sve što ste planirali. Neke vam stvari ne idu. No, bez obzira na to pokušat ćete se opustiti i napraviti sve kako ne bi mislili o problemima.
20.02.-20.03.
Trudit ćete se kako bi završili obaveze i kako biste planirali nešto novo, no kako dolazi vikend bilo bi dobro više razmišljati o odmoru i zabavi. Potrebno vam je opuštanje jer ste se posljednjih nekoliko dana na poslu dosta angažirali.
Savjeti stručnjaka
Kolumna
Milan Rakovac Piše: Milan Rakovac
Utorak, 09.02.2016  1  2  3  4 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Srijeda, 03.02.2016  1  2  3  4 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 26.01.2016  1  2  3  4 
Najkomentiranije
Anketa
U životu mi najviše brige zadaju:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

 

Uđe mladić u apoteku i pita:

- Imate li perzervativa?

Kaže apotekar:

- Imamo, naravno.

Mladić kaže:

- Dajte mi onda jedan.

Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić:

- Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima. Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje.

I tako mu apotekar da još jedan prezervativ, i taman da mu naplati kaže mladić:

- Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda.

I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode.

Dođe mladić na večeru, svi su sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli. Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli. Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže:

- Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!?

Mladić odgovori:

- Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar.

 

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik