Glas Istre
Četvrtak
31.07.2014.
FOTO&VIDEO
1 2 3 4
Najčitanije
HOROSKOP
21.03.-20.04.
Današnji će dan proteći dosta mirno, bez većih poslovnih uzbuđenja. Mogli biste krenuti i u jedan novi posao. Pomalo će se popravljati ljubavna situacija, neće tu biti nečeg velikog, ali ćete se ipak bolje i lagodnije osjećati nego do sada.
21.04.-20.05.
Polako će popustiti napetost i nestat će puno od onoga što vas je mučilo. Poslovanje je manje rizično. Ljubavna situacija se poboljšava, komunikacija s partnerom bit će sve lakša. Bit ćete zadovoljni što dosta toga možete popraviti.
21.05.-20.06.
Ako ste u nekom većem poslu, baš biste se ovih dana trebali jače angažirati kako biste to završili. Trenutačno ne osjećate nikakve veće promjene u ljubavnom životu. I kroz ovih nekoliko dana mogao bi uglavnom vladati mir što će vam odgovarati.
21.06.-20.07.
Važno je sada, kad vam se poslovi počinju bolje razvijati, paziti na sitnice, posebno na to da ne pretjerujete u isticanju svojih sposobnosti. Većih promjena u ljubavi neće biti, ali bi se mogle početi pokazivati prve naznake vaših prikrivenih želja.
21.07.-21.08.
Bit će puno ugodnije raditi, sada kad osjećate da se nešto pokreće. Do sada ste se dosta trudili, ali je puno toga stajalo. Većih problema u ljubavnom životu neće biti. Međutim, nekada ste previše oprezni, što u ovom trenutku nije potrebno.
22.08.-22.09.
Zadovoljni ste s onim što vam se događa, jer uz priznanja poslovne okoline, polako dolazi i zarada. Vaše će ljubavne želje sada biti konkretnije. Ako prijašnjih dana i niste imali jasnu predodžbu o onome što želite, sada ćete je imati.
23.09.-22.10.
Vaš će jaki poslovni angažman zadiviti vaše suradnike. Trudite se puno i puno očekujete od onoga što radite. Malo vam vremena preostaje za ljubav, ali ipak ćete uživati u dosta skladnim odnosima s partnerom. Dan iskoristite za šetnju i rekreaciju.
23.10.-22.11.
Morat ćete se jako truditi kako biste pohvatali sve što vam se nameće kao obaveza. Jednostavno, bit će previše posla. Mogla bi se kroz ovih nekoliko dana pojaviti mogućnost za ljubavnu avanturu, ali pitanje je hoćete li imati dovoljno želje za tim.
23.11.-21.12.
Vrlo ste optimistični, zadovoljni, moći ćete dosta toga napraviti. Samo, ne biste trebali ulaziti ni u što novo. Ako se i dogodi manje pogoršanje ljubavne situacije, to ne treba uzeti kao neki veliki problem. Sve ćete dosta lako srediti.
22.12.-20.01.
Radit ćete dobro, puno i ozbiljno, tako da neće nedostajati podrške i priznanja radne okoline. Za one koji traže novu ljubavnu vezu, ovo je pravi trenutak. Za one koji su u vezi, vrijeme je ugodnog zajedničkog druženja s partnerom.
21.01.-19.02.
Situacija na poslu bit će dosta promjenljiva. Tražit ćete mogućnost za stabiliziranje profesionalne pozicije. Malo će vas toga zanimati, uglavnom ćete željeti samo malo više mira, harmonije i zadovoljstva. Želite i podršku partnera.
20.02.-20.03.
Želite imati što više mira, više se odmarati i više se posvetiti sebi. Opterećivat će vas i posao i ljubav. Čak bi vas i postojeća veza mogla pomalo umarati. Današnji je dan je dobar za kraće povlačenje i razmišljanje, ali i za rekreaciju.

Savjeti stručnjaka
Kolumna
Davor Šišović Piše: Davor Šišović
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Dubravko Grakalić Piše: Dubravko Grakalić
Utorak, 29.07.2014  1  2  3 
Elio Velan Piše: Elio Velan
Utorak, 22.07.2014  1  2  3 
Najkomentiranije
Anketa
Od ljetnih vrućina spašavam se:
Više tekstova Više tekstova - Pula Istra
Osmrtnice
Više tekstova Vi�e tekstova - Crna Kronika
Vie tekstova Vie tekstova - Sport
Oglasi
Vie tekstova Vie tekstova - Kultura
Vie tekstova Vie tekstova - Mozaik
Uvjeti sudjelovanja
Zatvori X   
Nagradna igra priređuje se u mjesečnom ciklusu

Za slanje fotografija potrebno je unijeti podatke u priloženi obrazac

Broj fotografija u jednoj galeriji ograničen je makimalno na 15

Izbor fotografije mjeseca obavit će povjerenstvo Glasa Istre u sastavu: urednik portala, urednik fotografije i predstavnik marketinga Glasa Istre

Objava imena nagrađenog autora bit će zadnjeg dana u mjesecu na portalu Glasa Istre

Obavijest dobitniku i dogovor u svezi preuzimanja nagrade uslijedit će u roku od osam danaod objave imena na portalu Glasa Istre
Budi "PARTY REPORTER" i pošalji svoje fotke!
Zatvori X   
Pošiljatelj (ime ili nadimak)*
E-mail adresa*
Gdje je fotografija snimljena*
Datum snimanja*
Dodatne informacije
*Obvezna polja
Odaberite datoteke za slanje maximalne veličine do 5MB. Format JPEG ili PNG
Klikom na "pošaljite" suglasni ste s uvjetima sudjelovanja servisa
Party Reporter
1 2 3 4
Vic dana

Na vratima neba stoji jako ljut čovjek i viče:

- Pa što se zbiva? Što ja tu radim? Imam samo 35 godina, ne pušim, ne pijem, jučer sam rano legao u krevet! Što radim ovdje? Sigurno je neka greška! Molim vas da provjerite!

- Još nam se nikada nije dogodila greška, odgovori Sveti Petar, dodavši: Ali provjerit ću. Kako se zovete?

- Ivan Horvat.

- Koje vam je zanimanje?

- Automehaničar.

- Ah, da, evo, našao sam vas. Ivan Horvat, automehaničar. E, pa, gospodine Horvat, prema našim podacima vi ste umrli od starosti.

- Od starosti?

- Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!

- Pa ne znam… Zbrojili smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 126 godina, odgovori mu Sveti Petar.

Video igrice
Zanimljivosti
Radio Maestral LiveStream
Novosti
PulaIstra
CrnaKronika
Sport
Kultura
Mozaik