Najbolji restorani traže poslove uz podršku portala Gastroposao.eu, prvog strukovnog internetskog portala za pomoć pri zapošljavanju samo u sektoru ugostiteljstva. Pregledajte najnovije ponude!
Tražite ili nudite posao u ugostiteljstvu?
Imate iskustva, ali vrlo teško prolazite poslove koji bi vas motivirali. Gastroposao.eu jedini je specijalizirani servis za pronalaženje zaposlenika u podrčju ugostiteljstva. Cijeli projekt osmislili su profesionalci s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznali potrebu za jedinstvenom platformom gdje će se sretati oni koji traže i oni koji nude posao u sektoru ugostiteljstva.
Poreč, Rabac, otoci Krk i Rab, Dubrovnik
Valamar d.d. zapošljava kuhare i konobare (m/ž) za sezonu 2018. – više djelatnika
Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine zapošljavati djelatnike u 30 hotela i 15 kampova koji su smješteni u Poreču, Rapcu, na otocima Krku i Rabu i u Dubrovniku.
Tražimo i zapošljavamo:
Kuhar – specijalist (m/ž) – više djelatnika
Konobar (m/ž) – više djelatnika
Konobar – specijalist (m/ž) – više djelatnika
Uvjeti:
– SSS/KV konobar ili kuhar
– iskustvo od 6 mjeseci do 3 godine (ovisno o poziciji)
– pouzdanost i odgovornost
– spremnost na timski rad
Nudimo Vam:
– zaposlenje na određeno vrijeme s probnim radom mjesec dana
– mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac i program Valamar +3
– vrhunski smještaj i topli obroci na teret poslodavca
– rad u dinamičnom i poticajnom okružju
– edukacije i specijalistička obuka iz područja kulinarstva
Novigrad, Korčula, Pelješac
Aminess hoteli i kampovi zapošljavaju kuhare i konobare (m/ž) – više djelatnika za sezonu 2018.
Sa sjedištem u Novigradu, Laguna Novigrad d.d. već niz godina nosi razvoj turističke ponude grada kao i njegovo gospodarstvo općenito. U svojem vlasništvu ima četiri hotela i dva kampa u dvjema destinacijama – Istri i Dalmaciji. Dinamični Aminess Maestral Hotel 4* i šarmantni Aminess Laguna Hotel 3* nalaze su uz more na živopisnoj istarskoj obali nadomak grada Novigrada, dok su kampovi Aminess Park Mareda 4* i Aminess Sirena 4* smješteni u inspirativnom okruženju netaknute prirode. Romantični hotel Aminess Lume 4* na Korčuli pružit će vam tišinu o kojoj maštate, a opuštajući hotel Aminess Grand Azur 4* na poluotoku Pelješcu najljepši pogled i obilje sadržaja za čitavu obitelj. Smješteni uz more raskošne Istre i na obalama veličanstvene Dalmacije, Aminess hoteli i kampovi pravi su dragulji hrvatske turističke ponude.
Tražimo i zapošljavamo:
Konobar (m/ž) – više djelatnika
Kuhari (m/ž) – više djelatnika
Nudimo vam:
– zaposlenje na određeno vrijeme
– osiguran smještaj u destinaciji rada i dva topla obroka
– specijalističke edukacije i treninzi
– razvoj budućih potencijala kroz program Aminess karijere
Uvjeti
– SSS/KV kuhar ili konobar
– radno iskustvo 6 mjeseci
– poznavanje jednog svjetskog jezika
– poznavanje drugog stranog jezika je prednost za poziciju konobara
– pouzdanost i odgovornost
– spremnost na timski rad
Rovinj
Restoran Bellavista traži kuhara i pomoćnog kuhara (m/ž) – 2 djelatnika
Restoran Bellavista nalazi se na obali sa terasom i prekrasnim pogledom na stari grad Rovinj.
Nudimo vam:
– poticajna plaća, po dogovoru
– smještaj i hrana
– rad u ugodnoj atmosferi
Uvjeti
– iskustvo 1-3 godine
– spremnost na timski rad
– visoka razina motivacije
– odgovornost i pouzdanost
Otok Stupe (blizina Korčule)
Moro Beach Stupe zapošljava slastičara, pomoćnog kuhara, pomoćno osoblje
Restoran i bar Moro Beach, nalazi se na idiličnom otočiću Stupe u blizini Korčule, a svojom posebnošću, autentičnošću i kvalitetom gastronomske ponude zadovoljava i najviše svjetske standarde. Korištenje plaže i privezišta slobodno je za sve Korčulane i turiste, neovisno o tome koriste li usluge ugostiteljskog lokala. Uređena plaža idealna je i za kupanje djece. Slika govore više od 1.000 riječi…
Tražimo i zapošljavamo:
Pomoćni kuhar i pomoćno osoblje (m/ž) – više djelatnika
Nudimo vam:
– slastičar (m/ž) – početna neto plaća od 9.000 kn neto, puna prijava
– pomoćni kuhar/pomoćno osoblje – početna neto plaća od 6.000 kn neto, puna prijava
– smještaj u vrhunskoj zasebnoj sobi (wifi, tv, klima…)
– mogućnost stalnog zaposlenja
Uvjeti
Slastičar (m/ž):
– radno iskustvo minimalno 1 godinu
– poznavanje osnova – normativi, priprema krema, poznavanje termika
– pouzdanost i odgovornost
Pomoćni kuhar i pomoćno osoblje (m/ž):
– radno iskustvo poželjno ali nije uvjet
– spremnost na timski rad
Hvar
Restoran Patak zapošljava barmena i kuhara (m/ž) za sezonu 2018.
Restoran Patak obiteljska je tradicija koja traje još od 1981. godine. Dugogodišnji gosti vraćaju se u restoran Antonio Patak iz različitih razloga: zbog dobrog roštilja, svježih namirnica, poput netom izvađenih jastoga iz jastožere koja se nalazi ispred restorana kao i svježih školjki koje se nalaze u moru te raznovrsne ponude ribljih i mesnih specijaliteta.
Tražimo i zapošljavamo:
Barmen (m/ž) – više djelatnika
Kuhari (m/ž) – više djelatnika
Nudimo vam:
– plaća po dogovoru
– osiguran smještaj i hrana
– period od 01. lipnja do 30.rujna 2018.
Uvjeti
Barmen (m/ž):
– iskustvo minimalno 5 godina
– znanje engleskog jezika; znanje drugog stranog jezika je prednost
Kuhar (m/ž):
– znanje u pripremi glavnih jela, te spravljanja salata i jednostavnih jela
– znanje u spravljanju jela od svježe ribe
– iskustvo minimalno 5 godina
Kaštel Lukšić
Hotel Štacija traži kuhara (m/ž)
Hotel Štacija novootvoreni je hotel u centru Kaštel Lukšića, tik uz more. Bivše željezničko odmaralište danas je objekt u sklopu kojeg djeluje hotel sa 45 smještajnih jedinica, a la carte restoranom i barom. U našem a la carte restoranu gost može doživjeti hrvatsku gastro tradiciju pripravljenu na inovativan i moderan način. U potrazi smo za vrijednim članovima tima koji će zajedno s nama zajedno dalje graditi koncept Štacije, mjesta na koje će se naši gosti uvijek rado vraćati.
Nudimo vam:
– plaća prema dogovoru sukladno iskustvu
– rad u timu željnom kontinuiranog napretka
– rad u ugodnoj atmosferi
Uvjeti
– iskustvo od minimum godinu dana
– iskustvo rada u a la carte restoranu je prednost
– želja za napredovanjem i usvajanjem novih znanja i vještina
– spremnost na timski rad
Kaštel Lukšić
Hotel Štacija traži konobara (m/ž)
Hotel Štacija novootvoreni je hotel u centru Kaštel Lukšića, tik uz more. Bivše željezničko odmaralište danas je objekt u sklopu kojeg djeluje hotel sa 45 smještajnih jedinica, a la carte restoranom i barom. U našem a la carte restoranu gost može doživjeti hrvatsku gastro tradiciju pripravljenu na inovativan i moderan način. U potrazi smo za vrijednim članovima tima koji će zajedno s nama zajedno dalje graditi koncept Štacije, mjesta na koje će se naši gosti uvijek rado vraćati.
Nudimo vam:
– plaća prema dogovoru sukladno iskustvu
– rad u timu željnom kontinuiranog napretka
– rad u ugodnoj atmosferi
Uvjeti
– iskustvo od minimum godinu dana
– iskustvo rada u a la carte restoranu je prednost
– obavezno izvrsno poznavanje engleskog jezika
– znanje više stranih jezika je prednost
– želja za napredovanjem i usvajanjem novih znanja i vještina
– spremnost na timski rad
Dubrovnik
TuttoBene Pizzeria & Fast Food traži pizza majstora (m/ž)
TuttoBene Pizzeria & Fast Food je vodeći lanac brze hrane u Dubrovačko – neretvanskoj županiji. Uz TuttoBene vlasnici smo i Mea Culpa Pizzeria & Trattoria kao i veleprodaje Pizza Shop. Dva naša objekta se nalaze unutar staroga grada u Dubrovniku a ostala dva na lokacijama Uvala Lapad i Srebreno koje se nalazi u predgrađu Dubrovnika, Župa Dubrovačka. Poznati smo po modernom uređenju, ukusnoj hrani i nasmijanim zaposlenicima. Mi smo jedan veliki tim koji svake godine raste i razvije se te je uvijek u potrazi za idealnim timskim igračem koji će nam pomoći da naša priča bude još bolje pričana.
Nudimo vam:
– plaća po dogovoru, ovisno o vještini i kompetencijama
– osiguran smještaj hrana
– mogućnost stalnog zapošljavanja-radnog odnosa (na neodređeno)
– rad u ugodnoj atmosferi
Uvjeti
– iskustvo 1-3 godine
– pouzdanost i odgovornost
– spremnost na timski rad
Novalja (otok Pag)
Hostel Zrće zapošljava konobare i pomoćne kuhare (m/ž) – više djelatnika
We are a hostel located on the island Pag, one of the thousand islands in Croatia. Among other islands Pag is well known as the fun one. You’ll find us in Novalja city and we’re the closest accommodation to famous Zrće beach!
We are located next to the bus station, hospital, gas station and Novalis shopping centre. Party Hostel Zrće is the biggest hostel in Novalja, and by far the most fun one in Croatia.
Konobari (m/ž)- više djelatnika
Pomoćni kuhari (m/ž) – više djelatnika
Nudimo vam:
– plaća: od 5.500 kn (konobar/m-ž) i od 6.000 kn (pomoćni kuhar/m-ž)
– smještaj i hrana
– rad u ugodnoj atmosferi
Uvjeti
– radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet
– konobar (m/ž) – znanje engleskog jezika
– spremnost na timski rad
– odgovornost i pouzdanost u radu
Novalja (otok Pag)
Konoba No.5 zapošljava konobare, pomoćne konobare, kuhare i pomoćne kuhare (m/ž) – više djelatnika
Konoba No5 prekrasan je restoran smješten u centru grada Novalje, nedaleko od glavnog trga Lože. Sa svojim bogato uređenim rustikalnim ambijentom, neće ostaviti ravnodušnog niti jednog gosta koji nam ukaže svoje povjerenje.
U našoj raznovrsnoj ponudi bogatih jela prevladavaju specijaliteti kuće kao što su riblja plata, pečena hobotnica, domaći kolač od skute i mnogi drugi. Kod nas se za svakog može pronaći ponešto, pa uz riblja i mesna jela, radimo i vrhunske pizze iz krušne peći.
Konobar i pomoćni konobar (m/ž)- 2 djelatnika
Kuhar i pomoćni kuhari (m/ž) – 2 djelatnika
Nudimo vam:
– poticajna plaća – prema dogovoru
– sigurna prijava
– smještaj i hrana
– rad u ugodnj atmosferi
Uvjeti
Konobar (m/ž):
– radno iskustvo minimalno 1 godina u restoranu
– znanje engleskog jezika
– spremnost na timski rad
Kuhar (m/ž):
– potrebno radno iskustvo u restoranu
– znanje pripreme jela od ribe, mesa, školjaka, te rižota i tjestenina
– znanje pripreme pizza (pizzajol)
– pouzdanost i odgovornost
Zagreb, Rijeka, Rab, Poreč, Rovinj, Pula, Zadar, Šibenik
Mlinar traži i zapošljava prodavače i konobare (m/ž) – više izvršitelja
Već generacijama pronosimo svoju strast i znanje pri stvaranju pekarskih proizvoda vrhunske kvalitete. Više od 100 godina tradicije, kontinuirana ulaganja i tehnološke inovacije, zaslužni su za našu današnju poziciju tržišnog lidera u pekarstvu na hrvatskom i na regionalnom tržištu. Od 1903. do danas, Mlinar je izrastao u vodeću tvrtku u pekarstvu, s više od 1900 zaposlenih i tri velike pekare u Zagrebu, Osijeku i Poreču. Da smo vodeći u segmentu pekarstva potvrđuje i svakodnevni odabir naših kupaca – prepoznatljivi aduti poput svježine i kvalitete naših proizvoda razlog su zbog kojega više od 100 godina zadržavamo to povjerenje.
Tražimo i zapošljavamo:
Prodavač (m/ž) – više djelatnika
Konobar (m/ž) – više djelatnika
Nudimo vam:
– plaća po dogovoru, ovisno o kompetencijama i vještini
– mogućnost napredovanja
Uvjeti
– radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet
– znanje engleskog jezika
– spremnost na timski rad
– odgovornost i pouzdanost
Zagreb
Caffe bar Fine Torte traži konobara (m/ž)
Caffe bar Fine Torte, smješten u Vlaškoj ulici, neposredno uz spomenik Augusta Šenoe, nudi domaće torte iz vlastite proizvodnje, finu talijansku kavu, velik izbor francuskih čajeva, alkoholna i bezalkoholna pića.Svaka torta je priča za sebe, tako da svaka zahtjeva posebnu pripremu i pažljiv odabir namirnica. Koristimo isključivo maslac, kvalitetnu čokoladu, kuhane kreme, pravo slatko vrhnje. Sve to čini naše slastice ukusnijima i zdravijima.
Tražimo i zapošljavamo konobara (m/ž).
Nudimo vam:
– plaća po dogovoru
– rad u ugodnom okruženju
Uvjeti:
– radno iskustvo poželjno ali nije uvjet
– znanje engleskog jezika
– komunikativnost i ljubaznost
– odgovornost i pouzdanost
Zagreb
Restoran R&B Food traži pomoćnog kuhara (m/ž)
R&B Food je restoran koji nudi kombinaciju američkog bbq & ribljih jela. Posebnost restorana su svinjska rebarca koja smo uveli prvi na tržište prije 5 godine, te uz njih danas na meniju-u jedini u Hrvatskoj imamo i rebro boškarina. Detaljnije o restoranu pogledajte na www.rnbfood.com
Tražimo i zapošljavamo pomoćnog kuhara (m/ž) za pripremu hrane u restoranu, rad na roštilju, održavanje čistoće prostora i organizacija frižidera.
Nudimo vam:
– plaća po dogovoru
– ugodna radna atmosfera
– rad u dobro organiziranom mladom timu
– rad u smjenama
– stalni radni odnos
– probni rok – mjesec dana
– pomoć i edukacija za obavljanje poslova kuhara
– prilika za učenje novih aspekta gastronomije
Opis
– jednostavna kuhinja – nije potrebno dugogodišnje iskustvo u kuhanju
– organiziranost u kuhanju, čistoća i urednost te briga o naručivanju i dostupnosti namirnica
– idealan kandidat ima minimalno 6 mjeseci iskustva u kuhinji
– poželjno iskustvo rada na roštilju
Zagreb, Umag
Mundoaka Street food Umag i Mundoaka Street food Zagreb zapošljavaju kuhare i konobare (m/ž)
Mundoaka Streetfood nudi svakom svojem gostu posebne street food kreacije i izdašne porcije po pristupačnim cijenama. Birane namirnice visoke kvalitete, svježe pripremljena hrana koja se mijenja ovisno o sezoni s originalnim food street potpisom našeg Mundoaka tima.
Postanite dio našeg tima, te nam se pridružite u stvaranju vrhunskih delicija sa srcem i dušom.
Tražimo i zapošljavamo:
– Kuhar (m/ž) – Umag
– Konobar (m/ž) – Umag
– Kuhar (m/ž) – Zagreb
– Konobar (m/ž) – Zagreb
Nudimo vam:
– rad u ugodnom okruženju
– mogućnost napredovanja
– plaća po dogovoru
– slobodan dan
Uvjeti
– spremnost na timski rad
– komunikativna i kreativna osoba
– odgovornost u radu, pouzdanost i visoka razina motivacije za rad
– poznavanje stranog jezika; engleski (konobar)
Tomislavgrad (BiH)
Restoran Renome cake & resto traži šefa kuhinje (m/ž)
Restoran Renome cake & resto u Tomislavgradu nudi poznate namirnice u modernoj interpretaciji vrhunske gastronomije. Domaći prirodni sastojci, vlastita priprema bez aditiva – pizze, tjestenine, lasagne, ribu, meso, domaće specijalitete ispod peke, slastice i sladoled. Geslo restorana je kratko i jasno te najbolje oslikava našu viziju gastronomije – More than food (više od hrane).
Nudimo vam:
– plaća po dogovoru
– rad u ugodnoj atmosferi i okruženju
– usavršavanje uz vrhunskog chefa
Uvjeti:
– znanje i iskustvo pripreme tradicionalnih marendi
– znanje i iskustrvo u pripremi jednostavnih jela – gableca
– znanje i iskustvo pripreme jela od tjestenine, ribljih i mesnih jela
– pouzdanost i odgovornost
(Promo)