SAN FRANCISCO

NBA: Bogdanović skroman u porazu Jazza kod Warriorsa

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Košarkaši Golden State Warriorsa svladali su na svom parketu Utah Jazz sa 131-119, a Bojan Bogdanović je za poraženu momčad ubacio devet koševa uz jedan skok i jednu asistenciju.

Bogdanović je imao lošu šutersku večer (2/9 iz igre, 1/7 za tricu) kao i većina njegovih suigrača. Briljirao je samo Francuz Rudy Gobert koji je uz 24 koša imao čak 27 skokova i četiri blokade. Za goste je 24 poena ubacio i Donovan Mitchell, dok je Mike Conley postigao 23 koša.

Kapetan Warriorsa Stephen Curry je s 32 koša bio najbolji strijelac dvoboja, a podijelio je i devet asistencija. Imao je veliku podršku u Andrewu Wigginsu koji je ubacio 28 koševa te u Draymondu Greenu koji je imao "triple-double" učinak s 11 poena, 12 skokova i 12 asistencija.

 Ovo je bio deseti poraz u sezoni za momčad iz Salt Lake Cityja, koja je još uvijek na vrhu ljestvice NBA lige s učinkom 28-10. Golden State je prekinuo niz od četiri poraza i s učinkom 20-19 se nalazi na devetom mjestu u Zapadnoj konferenciji.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Oklahoma City Thunder je na svom parketu svladao Memphis Grizzliese sa 128-122. Najbolji kod pobjednika bio je Shai Gilgeous-Alexander s 30 koševa, a 19-godišnji srpski NBA novak Aleksej Pokuševski je uz 23 poena imao i 10 skokova. Memphis je s 22 koša predvodio Ja Morant, a Jonas Valančiunas je spojio 16 poena i 14 skokova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater