NOGOMETAŠI NOVIGRADA SUTRA DOČEKUJU DUGOPOLJE S NOVIM TRENEROM

Karabeg smijenjen, Adilji na klupi


Ništa novo za naš nogomet kada momčadi ne "cvjetaju ruže", kad izostanu rezultati koji su neophodni, posebice u situacijama kad je na vidiku gubitak aktualnog statusa. Novigradski drugoligaš smijenio je trenera Anela Karabega nakon 5:0 poraza od Sesveta, pa će u subotnjem domaćem susretu protiv Dugopolja početak kojega je u 16.30 sati, momčad voditi dosadašnji Karabegov pomoćnik Džemal Adilji. On će prema odluci Izvršnog odbora momčad voditi zajedno s Aleksom Cotićem. Otkaz Karabegu prokomentirao je direktor Zvonimir Hodak.

– Nezahvalna je zadaća mijenjati trenera, nikad nam nije bilo teže nego u ovom trenutku se zahvaliti čestitom čovjeku i iskusnom treneru Anelu Karabegu. Nema ni govora da je on kriv za sve slabosti kroz koje momčad prolazi, ali jedina alternativa za "šok terapiju" je u pravilu promjena trenera. Puno prostora nemamo, ostaju dosadašnji članovi stručnog stožera na klupi koji dobro poznaju momčad. Sada čekamo reakciju igrača koja mora biti prava, u suprotnom slijede novi potezi. U subotu ćemo vidjeti da li je momčad u stanju prevladati to apatično stanje, jer ovo nam je zadnji vlak za priključak u borbi za ostanak. Za sve što je u ovom kratkom vremenu uradio u klubu zahvalni smo Karabegu. Svi zajedno smo imali nesreću da su izostali plodovi njegova rada u obliku rezultata, odnosno bodova – rekao je direktor kluba Zvonimir Hodak.

Tako eto, nenadano nakon dva i pol mjeseca rada završava Anel Karabeg svoju trenersku epizodu u novigradskom drugoligašu. Iako malo tko ima primjedbi na njegov rad, on je platio ceh dosadašnjih neuspjeha. Tako to obično biva u hrvatskom nogometu, prvi na udaru je trener. (M. GAVRAN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU OD SUBOTE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum