MMA

VIDEO / Dvojici "trojanaca" pobjede na borilačkoj priredbi FNC 5 održanoj u Zaboku: DANIELU BAŽANTU POJAS PEROLAKE KATEGORIJE

| Autor: Ivica CEROVAC
DVIJE POBJEDE PO RAZLIČITOM RECEPTU - Zelg Galešić, Daniel Bažant i Ivan Vitasović

DVIJE POBJEDE PO RAZLIČITOM RECEPTU - Zelg Galešić, Daniel Bažant i Ivan Vitasović


U organizaciji promocije Fight Nation Championship, u Zaboku je sinoć održana MMA borilačka priredba na kojoj su pobjede upisali dvojica članova pulskog Trojana, Daniel Bažant i Ivan Vitasović.

Bažant je u glavnoj borbi večeri, bespoštednom obračunu koji se protegnuo na pet rundi po pet minuta, jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Ronyja Mariana Bezerru, na borilačkoj sceni poznatijeg kao Rony Jason.

Brazilac je pet godina nastupao u UFC-u i u najjačoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe odradio devet mečeva, pa je samim tim bio i najveći izazov u Bažantovoj dosadašnjoj karijeri koji je "trojanac" uspješno svladao.

O koliko je zahtjevnoj borbi bilo riječ, najbolje svjedoči činjenica da su na kraju obojica boraca završila na hitnoj, a pritom je Bažantu kao utjeha mogao poslužiti pojas FNC prvaka perolake kategorije, osvojen ovom pobjedom.

Do pobjede je, puno brže i praktički bez ikakve pretrpljene "štete", stigao i Bažantov klupski kolega Ivan Vitasović. U teškaškom obračunu, Vitasović je izdominirao Finca Jussija Halonena i serijom udaraca "natjerao" suca da prekine borbu u prvoj od tri predviđene runde.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater