PREMIJER LIGA

BOLJI OD ZAMETA Porečanima regionalni derbi i vrijedni bodovi za Ligu za prvaka

| Autor: Mladen PILAT
Istaknuo se učinkom - Filip Perić (Milivoj MIJOŠEK)

Istaknuo se učinkom - Filip Perić (Milivoj MIJOŠEK)


Poreč - Zamet 26:23 (14:11). Susret je zapravo bio neizvjestan samo u prvih deset minuta koji su protekli u egalu, a onda su se Porečani odvojili i više nisu dozvolili povratak protivnika. U dva su naleta Porečani sve stavili pod kontrolu

Utakmica 13. kola Paket 24 Premijer lige: Poreč - Zamet 26:23 (14:11). SRC Veli Jože. Gledatelja 200. Suci: Tomislav Cindrić i Robert Gonzurek.

POREČ: Muranović, Sakić 3, Mataija 3, Medved 1, Lugar, Thoss 2, Čipraka, Perić 7, Radojković, Petrov, Ćopić (10+0), Filipović 4, Rađaković 4(3), Plovanić, Moslavac 2, Zujić.

ZAMET: Zarev 3, Mozetič 1, Gregurević, Njegovan 2, Šehić, Sorić (3+1), Bogosavljev, Samardžić, Mrakovčić 4, Viskić (1+0), Koler, Starčević 1, Martinović 3, Načinović 9(2).

Sedmerci: Poreč 4 (3), Zamet 3 (2). Isključenja: Poreč 4, Zamet 10 minuta.

U regionalnom derbiju koji je donio nastavak natjecanja elitnog rukometnog razreda, ujedno i bodovno poravnatih protivnika na prvenstvenoj ljestvici i u borbi za "četvorku" koja vodi u Ligu za prvaka, rukometaši Poreča pokazali su se boljom, zrelijom i spremnijom momčadi od svojih gostiju s riječkog Zameta. Susret je zapravo bio neizvjestan samo u prvih deset minuta koji su protekli u egalu, a onda su se Porečani odvojili i više nisu dozvolio povratak protivnika. U dva su naleta Porečani sve stavili pod kontrolu i na koncu zasluženo zaradili pljesak za prikazanu igru i osvojene vrijedne bodove.

U domaćoj pobjedi istaknuo se učinkom Perić, koji je pogodio sedam puta, dok su po četiri pogotka postigli Rađaković i Filipović. Vrijedi istaknuti deset obrana nove akvizicije među porečkim vratima Ćopića, od čega ih je šest nanizao u prvom dijelu kada se lomio rezultat. Da pobjeda domaćina ne bude puno uvjerljivija najzaslužniji kod gostiju je Načinović koji je postigao devet golova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini