ODREKLI SE KRALJEVSKIH DUŽNOSTI, ALI...

PRINC HARRY SE SUOČAVA S POPRILIČNIM PROBLEMIMA: Mogao bi izgubiti i pravo na kraljevsku titulu

| Autor: Glas Istre

Iako su svoje odricanje od kraljevskih dužnosti najavili još prije par mjeseci, princ Harry i Meghan Markle tek su se 31. ožujka suočili s pravim posljedicama svojih odluka, jer su im tad njihove kraljevske dužnosti službeno istekle, piše Dnevno.hr.

Meghan nije uopće zabrinuta jer je dobila što je htjela - potpunu slobodu od krutih pravila britanskog dvora, kao i ekstremne pažnej medija, i naravno - muškarca svog života.

Kako tvrdi američki tabloid National Enquirer, Meghan je navodno Harryju naložila da pod hitno mora naći posao jer ne želi da išta ugrozi njihov život na visokoj nozi.

Meghan i Harry su na početku cijelog skandala vezanog uz njihovo odstupanje s kraljevskih dužnosti odavali dojam skladnog para koji se ne treba previše brinuti za svoju financijsku neovisnost, no kako najavljuju još jednu veliku ekonomsku krizu koja bi mogla pogoditi svijet kao posljedica pandemije koronavirusa, Meghan je navodno sve nervoznija.

Jer, trebaju financirati održavanje luksuznih vila u Vancouveru i Los Angelesu, plaćati troškove vlastite security službe, a uz to se Meghan odrekla svog prvog velikog honorara koji je trebala dobiti za Disneyev crtić u kojem će posuditi glas, i to zbog svoje promocije kao humanitarke.

Problem je i to što Meghan i Harry troše nemilici - tako se sada umjesto u svojoj vili u Los Angelesu   nalaze u luksuznoj kući na plaži u Malibuu, gdje plaćaju brojno osoblje, kao i njihov poslovni tim koji su nedavno okupili, a koji se sastoji od holivudskih agenata, PR-ovaca i menadžera.

Harry bi uz sve ove probleme mogao izgubiti i svoje rođenjem zajamčeno pravo na kraljevsku titulu, što znači da više neće moći biti princ.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater