napeti odnosi

Čitav svijet bruji o pokušaju Meghan Markle da se pomiri s Kate Middleton

| Autor: Glas Istre
(Reuters)

(Reuters)


Stručnjaci već neko vrijeme govore o pomirenju vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle i princeze od Walesa Kate Middleton, a internetom kruži snimka iz ožujka 2021. u kojem je Meghan tijekom intervjua s Oprah Winfrey zamolila za prestanak mržnje prema njoj i Kate, piše N1. 

Snimka se pojavila nakon što je otkriveno da je princezi Kate dijagnosticiran rak, a zbog njezinog zdravstvenog stanja mnogi vjeruju da će Kate i Meghan izgladiti odnose.

U videu koji je podijelio obožavatelj na TikToku, Meghan je govorila o trenutku kada ju je Kate rasplakala i naglasila da ne želi reći ništa ružno o njoj, prenosi Net.hr.

“Ne želim podijeliti taj trenutak s Kate ni na koji način jer će ispasti da je omalovažavam. Mislim da je jako važno da ljudi razumiju istinu, ali isto tako mislim je da mnogo toga što je uneseno u medije, neistinito i nadam se da bi ona htjela da se to ispravi. Palača nikome ne bi dopustila da negira činjenicu da je ona dobra osoba”, rekla je tada.

“Mislim da se dosta stvari koje su se izdgađale odnose na zakon polariteta, gdje ako voliš mene, ne moraš mrziti nju. Ako voliš nju, ne moraš mrziti mene.”

Ispod objave na TikToku, jedan je obožavatelj napisao: “Kate i Meghan – trolovi bez vlastitog života ih okreću jednu protiv druge, bez ikakvog razloga”, glasio je njegov komentar s kojim su se ostali korisnici društvene mreže složili.

“Drago mi je da više nije Meghan protiv Kate, nego su Meghan i Kate”, pisao je drugi.

Podsjetimo, nedavno je kraljevski stručnjak progovorio o odnosu između članova kraljevske obitelji, Harry, Kate, Williama i Meghan. Njihov je odnos poprilično napet, a kraljevski je stručnjak Tom Quinn izjavio kako Meghan ima dva uvjeta za pomirenje.

“Harry bi se volio pomiriti, ali u potpunosti podržava svoju suprugu. Sve dok ona ne osjeti da je kraljevska obitelj dovoljno dobra prema njoj i dok joj se ne ispriča za događaje iz prošlosti, pomirenje se neće dogoditi”, rekao je stručnjak za The Mirror.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater