ČEKA SE OBJAVA IMENA

STIGLA PRINOVA U KRALJEVSKU OBITELJ: Vojvotkinja od Sussexa rodila dječaka

| Autor: Hina
(EPA)

(EPA)


Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa i supruga britanskoga princa Harryja, danas je rodila sina, objavila je Kensingtonska palača, a vijest da je na svijet stigao zdrav dječak rano jutros potvrdio je i princ Harry. Dječak je iznenadio roditelje, budući da do kraja nisu željeli znati spol djeteta.

"Moja supruga i ja presretni smo jer smo jutros dobili zdravog dječaka. Jako sam ponosan na svoju ženu", rekao je princ Harry.

Kako su napisali na Instagram profilu beba je rođena jutros, 6. svibnja 2019.

Harry je rođenje njihova prvog djeteta opisao kao "najčarobnije iskustvo", a novinarima je kazao da on i supruga još nisu odabrali ime za svojeg sina. 

Izvjestiteljica Sky Newsa Rhiannon Mills tvitala je da je Meghan rano jutros dobila trudnove te da je s njom suprug Harry. 

Beba koja je stigla na svijet sedma je u nasljednom redu za britansku krunu i, koliko je poznato, prva osoba miješane rase na tako visokoj poziciji u povijesti britanske kraljevske obitelji.

Harry, 34-godišnji unuk kraljice Elizabete i 37-godišnja Meghan, bivša glumica iz SAD-a, vjenčali su se u svibnju prošle godine. 

Novorođena beba bit će osmo praunuče 93-godišnje britanske kraljice i mogla bi imati dvojno, britansko i američko državljanstvo u skladu s pravilima o državljanstvu.

No neće postati princ ili princeza automatizmom jer takvu titulu dodjeljuje kraljica osobno. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini