hit show na novoj tv

Puležanka Brankica u "Tko to tamo pjeva" - Hoće li uspjeti osvojiti dovoljan iznos i za popravak krova i za putovanje?

| Autor: Glas Istre
(Foto: Nova TV)

(Foto: Nova TV)


U večerašnjoj epizodi hit showa ''Tko to tamo pjeva?'' gledateljima će se predstaviti 57-godišnja Puležanka Brankica Jurić, koja će morati kroz niz izazova eliminirati loše pjevače, ne bi li joj na samom kraju ostao dobar pjevač kako bi iz showa otišla s maksimalnim iznosom od 5.000 eura. ''Počeo je prokišnjavati krov, a obzirom da u pričuvi nema nikad novaca jer nas je malo stanara, onda će jedan dio otići na to!'' kazat će Brankica, koja se nada da će i ostati nešto novca za putovanje sa suprugom.

Brankica radi kao poslovođa prodavaone, a uz to bavi se i statiranjem u filmovima, pa joj televizijske kamere i nisu tako strane. Veseli se sudjelovanju u showu i ističe: ''Smatram da sam odlična u procjeni. Uvijek kada sam imala taj neki osjećaj, nisam pogriješila. Vjerujem svojoj intuiciji!'' Hoće li Brankicu služiti intuicija, ostaje nam za vidjeti.

U novoj epizodi ''pjevat'' će devet novih tajnih glasova – putoholičar, pčelar, restaurator, vatrogasac, Rozgina dvojnica, radijski voditelj, detektiv, frizerka i kuharica, a tko od njih pjeva dobro, a tko samo glumi, pokušat će otkriti i panelisti Alka Vuica, Goran Vinčić, Luka Nižetić te Gianna Apostolski, kojima se u gostujućoj ulozi u ovoj epizodi pridružuje Jole.

Uzbudljivu epizodu ''Tko to tamo pjeva?'' punu smijeha i zabave ne propustite večeras od 20.15 sati na Novoj TV!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater