OGLASIO SE

Ivan Herceg o odlasku s Nove TV: "Više nisam htio raditi u toksičnom okruženju pojedinih sabotera"

| Autor: M. Č.
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatski televizijski, filmski i kazališni glumac Ivan Herceg bio je jedno od učestalijih lica koje smo gledali na malim ekranima. Ipak, već neko vrijeme ne pojavljuje se u serijama, a samim time ni u javnosti, pa ga se rijetko gdje može vidjeti. Naime, Nova TV prekinula je suradnju s njim prije šest godina, a sada se glumac oglasio kako bi dao svoju stranu priče.

Ipak, čini se da ćemo ipak dobiti neki uvid u ovu misteriju. Glumac je sada, šest godina kasnije, konačno progovorio o odlasku s Nove TV putem svojeg Instagram profila.

,,Samo ovo; tu i tamo objavim neku fotografiju, ali ni najmanje da bi se o meni pisalo po portalima, pogotovo ne sa uvijek istom, već prožvakanom pričom…”, započeo je Herceg.

,,Moja ‘teška narav’ je uvijek bila ista, od prvog dana suradnje, pa do desete godine suradnje, taj ‘otkaz’ je bio sporazumni prekid suradnje, i to na moj zahtjev, jer više nisam htio raditi u toksičnom okruženju pojedinih sabotera, pa je taj otkaz tako i plasiran od određenog dijela medija, samo što mi se nikad nije dalo iznositi moju stranu priče, niti maltretirati javnost”, objasnio je, dodavši: ,,ali s obzirom da se ovo sad već dugo i stalno ponavlja, morao sam odreagirati…”

,,Ugodan dan svima!”, zaključio je naposljetku glumac.

U komentarima su uskoro počele pristizati reakcije pratitelja, a mnogi od njih slali su mu poruke podrške.

,,Nikada ne možeš biti dobar lošim ljudima. Zato mislim da je pametno s tvoje strane sto si se sklonio od toksičnog okruženja. Najgore o nama uvijek pričaju oni koji ne mogu da nam rade ono što hoće. Ti znaš svoju vrijednost, imaš svoj stav, ne osvrći se na negativne ljude”, glasio je jedan od komentara

,,Nek’ si rekao. Zašto bi trebao šutjeti na uvrede? Pokušavaju te sabotirati u svakom pogledu, jer si ti ipak bio prvi koji je otišao i dobro si odreagirao na provokacije. Iskreno i gospodski“, pisalo je u drugom.

Inače, Herceg na svojem Instagram profilu često objavljuje fotografije iz prirode, s raznih putovanja ili s treninga, a na toj platformi broji preko 20 tisuća pratitelja.


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini