MAJUSHKA FASHION DOLLS

Maja Šuput "lansirala" vlastite lutke, evo kako izgledaju i gdje ih možete nabaviti

| Autor: M. Č.
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska glazbenica i poduzetnica Maja Šuput Tatarinov nikada ne miruje; bilo da se radi o energičnim nastupima ili novim poslovnim pothvatima. Tako je njezin brend “Majushka” sada obogaćen i kolekcijom lutkica za igranje nalik na Barbie, odnosno na Maju, koje će izaći u mnogo različitih modnih kombinacija i s mnoštvom različitih dodataka.

U svojoj je objavi na Instagramu najavila ovu uzbudljivu vijest.

,,Dragi moji, s nestrpljenjem sam čekala današnji dan da vam konačno otkrijem dugo čuvanu tajnu! Konačno vam mogu predstaviti Majushka Fashion Dolls! Vjerujem da će svaka princeza naći neku za sebe, od čak njih 21. Da, dobro ste pročitali , pripremili smo 21 lutkicu. Tako će tu biti puno različitih stylinga: osnovne lutke, Jeans kolekcije, Fashion modela, Superstar linije, Majushka na biciklu, u kabrioletu, s kolekcijom haljina, s modnim dodacima, ekstra dugom kosom…uvjerena sam da će svaka djevojčica pronaći Majushku za sebe . Jedva čekam da ih vidite i da se krenete igrati s njima jer su Majushka Fashion dolls jednostavno bolje, skrojene ljubavlju i srcem za vas”. poručila je Maja.

U novom je intervjuu za Gloriju otkrila što sve stoji iza ove originalne ideje.

,,Znate li ijednu osobu s naših prostora koja je kreirala lutku? Ideja je došla spontano, kao logičan slijed nastavka kolekcije Majushka koju obožavaju djevojčice. One se ipak najviše vole igrati s lutkama – uređivati ih, poistovjećivati se s njima, ulaziti u njihov čaroban svijet mašte. Kolekcija naših jedinstvenih modnih lutaka se zove Majushka Fashion Dolls. Uskoro će biti dostupna diljem Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a sada se može kupiti u zagrebačkoj trgovini iGRANDiA. Ondje će 9. travnja biti predstavljanje. Imat ćemo spektakularno otvaranje Majushka Fashion Doll kućice na koje su svi pozvani. Djevojčice se tamo uvijek mogu doći igrati s lutkama”, ispričala je.

Odala je i o koliko se opsežnoj kolekciji radi: ,,Lansiramo devet artikala s 21 modelom lutaka Majushka, u različitim modnim kombinacijama i dodacima. Imamo osam različitih stylinga osnovne lutke – tri modela Jeans, dva Fashion i tri Superstar kolekcije. Majushka na biciklu, u kabrioletu, s kolekcijom haljina, s modnim dodacima, s ekstra dugom kosom… Uvjerena sam da će svaka mala princeza pronaći Majushku za sebe, čak i više njih. Dvaput godišnje izlazit će kolekcija novih lutaka. Nove su već u pripremi i jako im se veselim. Jedva čekam da vidim reakcije djevojčica.”

Naposljetku je poručila i koliko je zahtijevan ovaj pothvat bio za nju. ,,To je vrlo zabavan i kreativan proces. Riječ “teško” u mom rječniku ne postoji. U kreiranje je uključen tim Majushke s vanjskim stručnjacima u području lutaka i igračaka, a to su Melani Gracin i Ivica Rubinić. Lutke trebaju biti atraktivne i inspirativne, a svaka Majushka Fashion Doll ima šarm i priču. Zanimljivo je bilo birati odjeću, make-up, frizuru… Ma, svaki detalj”, zaključila je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater