"ZAPALIO" INTERNET

VIDEO / David Beckham podijelio snimku dok trenira, komentari urnebes: "Ne želim da mi žena ovo vidi"

| Autor: Novi list
(Foto Reuters)

(Foto Reuters)


Svjetski poznati bivši nogometaš David Beckham podijelio je uvid u to kako je ostao u formi kroz godine u novoj objavi na društvenim mrežama.

Na svojem je Instagram profilu objavio video na kojem dijeli dio svog treninga. U videu možemo vidjeti Beckhama kako bez majice radi set visećeg privlačenja koljena na prsa noseći narančaste kratke hlače, dok je gola prsa i trbušnjake ponosno pokazao svijetu.

"'Koljena do prsa', šuti Bob. Kosa je raščupana, to je sada važnije" napisao je u opisu objave, označivši trenera šaljivo ismijavši njegove upute.

Fanovi su u komentare pohitali sa spremnim komplimentima, a nekolicina njih se i našalila. "Davide, spusti pištolj...", "Jao, ne želim da moja žena ovo vidi", "Je li još netko hipnotiziram? Samo ja?", "Pa, ovo mi je uljepšalo popodne!", bili su samo neki od urnebesnih komentara.

Inače, David i njegova supruga, Victoria Beckham, često objavljuju svoje rutine vježbanja iz vremena koje zajedno provode na treningu, iako je modna dizajnerica pomalo "nepokretna" otkako je slomila stopalo tijekom nezgode u teretani.

Ranije ovog tjedna, pop zvijezda iskoristila je društvene mreže kako bi pokazala kako joj je dragi pomagao u nesreći. "Ovo je najbolji poklon koji mi je muž ikad kupio!", napisala je Victoria na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira na skuteru za koljeno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater