RED, RAD I DISCIPLINA

Danijela Dvornik se odlučila na promjenu: "Stvarno mi je vrijeme da se stavim u red, ne mogu ni u polje zapuštena.."

(Arhiva Novi list)

(Arhiva Novi list)


Blogerica Danijela Dvornik posljednjih je tjedana provela na odmoru, posjećujući brojne egzotične lokacije u društvu prijateljice, te je pritom marljivo izvještavala pratitelje o svim svojim dojmovima. Ipak, sada kada se vratila u ”pravi svijet”, primijetila je da je vrijeme za promjenu rasporeda, naglasivši da se na odmoru "previše opustila".

Na svojem je Instagram profilu Danijela, stoga, obavijestila pratitelje da se odlučila vratiti zdravijem načinu života, te svoju pažnju više usmjeriti na ljepotu, trening i prehranu.

,"Stvarno mi je vrijeme da se stavim u red, rad i disciplinu. Što bi stari ljudi rekli" pustila se mala od kraja".  Ali samo da znate, krenula sam", priznala je Danijela.

",Počelo je sa manikurom, pedikurom, depilacijom, maskama za lice i kosu, kremama za tijelo… jer jebi ga, ne mogu ni u polje zapuštena. Jelovnik sa reduciranom prehranom je spreman. Povratak u trening se očekuje idući tjedan što jedva čekam. Evo, već danas sve izgleda kao da nigdje nisam ni bila. Čak se i vrijeme pobrinulo da ne doživim šok kad se vratim iz ljeta u zimu, pa je zadnjih dana vrijeme kao pravo proljeće", napisala je.

Ipak, pratitelji su je u komentarima upozorili da je pomalo stroga prema sebi. ,"Blistaš, ne treba ti ništa", ",Malo si stroga prema sebi", poučili su joj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter