simulacija pravog restorana

Na ogromnom setu uskoro počinje snimanje novog RTL-ovog showa "Hell's Kitchen Hrvatska"

| Autor: Ivana KOCIJAN
(Foto RTL)

(Foto RTL)


U punom je jeku gradnja studija najiščekivanijeg RTL-ova formata nadolazeće proljetne sheme – "Hell’s Kitchen Hrvatska", uz chefa Toma Gretića te sous chefove Ivanu Bekavac i Ivana Vrbanca.

Sve se priprema za skori početak snimanja jednog od najprestižnijih i najuspješnijih realityja u svijetu u kojem se kandidati, kroz brojne kulinarske izazove, natječu jedan protiv drugoga na putu do pobjede, simulirajući rad u pravom restoranu.

Na ogromnom setu koji se prostire na više od 1.500 četvornih metara radi 50 radnika iza kojih stoje dva arhitektonska studija i iskusan voditelj gradilišta. Svi oni grade, namještaju i opremaju prostorije koje će uskoro postati kulisa za odabrane kandidate šoua, kulinarske entuzijaste s iskustvom rada u kuhinji i profesionalce.

U dvjema moderno opremljenim profesionalnim kuhinjama, crvenoj i plavoj, kandidati će biti podijeljeni u dva tima koje će mentorirati i pratiti sous chefovi Ivana Bekavac i Ivan Vrbanec.

Tamo će imati sve što im je potrebno za pripremu vrhunskih delicija i izvršavanje svih izazova chefa Toma Gretića jer na set su stigla dva puna kamiona posuđa i opreme!

Paralelno s kuhinjama u kojima će kandidati odmjeravati svoje kulinarske snage, opremljen će biti i restoranski dio koji može primiti 40-ak gostiju za koje će kandidati pripremati večere u sljedovima. Neovisno o tome što se događa iza zatvorenih vrata kuhinje, na kraju svakog dana gosti očekuju samo jedno – savršen tanjur na svome stolu i uživanje u harmoniji okusa.

Put natjecatelja u šou, od ulaska, preko izazova, eliminacija, uspona, padova, drama, uspješno obavljenih zadataka, sve do privatnih trenutaka s ostalim natjecateljima nakon što skinu svoje pregače, snimat će 55 kamera. Na hrvatskoj inačici televizijskog fenomena koji pomiče granice i gledateljima RTL-a garantira dramu, iznenađenje, zabavu, vrhunske recepte i napete izazove, već mjesecima radi tim od oko 100 ljudi.

– Gradnja velikog studija te pažljivo birane dvije profesionalne kuhinje, dizajn funkcionalnog stambenog prostora u sklopu restorana Hell’s Kitchen, samo su neki od segmenata nastajanja novog projekta. "Hell's Kitchen Hrvatska" tehnički je vrlo zahtjevan šou jer pratimo više paralelnih radnji te emocije i napredak naših kandidata. Sve su to razlozi koji nas iznimno vesele i izazovi koji počinju uskoro. Početak godine nam je itekako zabavan i profesionalno dinamičan jer jako brzo stižu nam kandidati koji će prvi put u Hrvatskoj zakoračiti u kulinarsku avanturu Hell’s Kitchen, ističu iz produkcijskog tima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater