PROTAGONISTI AKCIJSKOG FILMA

CHARTER LET IZ LONDONA SLETIO U PULU: Jesu li Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds konačno stigli na filmski set u Rovinju?

| Autor: Patricija SOFTIĆ


Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds protagonisti su nastavka uspješnog akcijskog filma iz 2017. "Čuvaj me s leđa" (The Hitman's Bodyguard) koji će se dijelom snimati i u Rovinju. Kao što smo već objavili, akcijske probe kaskadera i druge pripreme za početak pravog snimanja već su odrađene u petak, a danas se s nestrpljenjem iščekivao dolazak glavnih glumaca.

Premda se svi detalji oko njihova dolaska i boravka u Rovinju čuvaju u najstrožoj tajnosti, sama činjenica da je danas na pulski aerodrom trebao sletjeti charter let Croatia Airlinesa iz Londona bila je dovoljna da se znatiželjna "sedma sila" uputi u pulsku Zračnu luku na "doček". Premda novinarima i fotoreporterima nije bio zabranjen ulazak u predvorje zgrade aerodroma, osoblje nas je ljubazno odbijalo u pokušajima da bilo što doznamo od njih, rekavši samo "Da, slijeću. Molim vas, oni su naši gosti koji su nas zamolili za određeni sigurnosni protokol i mi ćemo to ispoštovati".

Na pisti je sve bilo tako i pripremljeno da nikakvi objektivi ne mogu uhvatiti lica osoba koje su izlazile iz aviona, no moglo se primijetiti da su se tri ili četiri osobe odmah po izlasku ukrcale u kombi koji ih je potom odveo do limuzine koja ih je čekala na drugom kraju piste, dok su svi ostali putnici otišli putem kojim i inače prolaze svi koji ulaze ili izlaze iz aviona. Pretpostavlja se da se tu radi o ostatku osoblja koje je, između ostalog, preuzelo i dosta prtljage. Za to vrijeme s druge strane Zračne luke kraj okupljenih je novinara projurio crni Mercedes sa zatamnjenim staklima u kojima se nalazilo četiri ili pet osoba, od kojih je na stražnjem sjedalu u sredini, između dva muškarca, definitivno sjedila ženska osoba koja je i mahnula prema novinarima. Jedan turist koji se našao u blizini sa svojom prtljagom nasmiješio se i rekao "Salma Hayek", a potom se okrenuo i nastavio svojim putem.

Očekuje se da će spomenute holivudske zvijezde odsjesti u jednom od tri rovinjska hotela s pet zvjezdica te da će im se ponuditi isključivo istarske delicije. Film bi se u Rovinju trebao snimati otprilike do svibnja, kada se filmski set seli i u naš glavni grad, Zagreb. Velika je ovo stvar za mali predivan gradić Rovinj što nakon već razvikanog Dubrovnika postaje kulisa očekivanog novog blockbustera, a doznajemo da će se filmske scene osim na rivi snimati i po starim rovinjskim ulicama, šetalištima, pa i na gradskoj tržnici. No, ukoliko se netko sprema glumiti detektiva ili paparazza po Rovinjskim ulicama, spomenimo i to da glavni glumci navodno dolaze s čak dvoje svojih dvojnika, kao i to da neće cijela ekipa biti smještena na istom mjestu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of