INTERVJU

Novookrunjena Miss Hrvatske Tomislava Dukić: "Predstavit ću nas u najboljem izdanju"

| Autor: Sandy URAN
(Snimio Boris Mataković)

(Snimio Boris Mataković)


Novookrunjena Miss Hrvatske je dvadesetpetogodišnja Tomislava Dukić iz Tomislavgrada. Izabrana je za 27. Miss Hrvatske te će nas predstavljati na svjetskom izboru Miss svijeta. Tomislava je ovom prilikom u razgovoru za naš list otkrila pojedinosti o sebi. Za početak smo je pitali da nam kaže kakvi su dojmovi s netom završenog izbora za Miss Hrvatske.

– Dojmovi su jako pozitivni, iako još nisam u potpunosti osvijestila svoj plasman, kazala je, a mi smo joj potom rekli kako smo pročitali da je vrlo disciplinirana i pitali je je li stoga odmah započela s pripremama za Miss svijeta.

– S obzirom na to da sam na samom početku i da sam okrunjena prije nekoliko dana, ne znam što me točno čeka, kako općenito, tako i po pitanju priprema. Idem na 72. izbor Miss World koji će biti održan 2025. godine te stoga imam godinu dana za kvalitetne pripreme, rekla je.

Zanimalo nas je i kakve su joj poslovne ambicije s obzirom na to da je završila Kineziološki fakultet u Splitu.

– Nedavno sam završila fakultet i u procesu sam pronalaska posla, no ipak zbog novonastale situacije ne znam hoće li se uskoro realizirati moj posao u struci, rekla je.

Foto: BORIS MATAKOVIĆ

U najboljem izdanju

Zabilježeno je da je pobornica zdravog života te smo je stoga upitali koji su joj najvažniji dnevni rituali kad je riječ o ljepoti i zdravlju.

– Nisam tolika pobornica zdravog života… Živim sasvim normalan život, ali se trudim da se u svom tijelu osjećam ugodno i hranim ispravno, rekla je.

Tomislava voli putovati i imala je priliku posjetiti mnogo zemalja. Poželjeli smo stoga doznati koja joj je destinacija ostala u posebno lijepom sjećanju.

– Svaka destinacija posebna je na svoj način zbog kulture i običaja ljudi. Uistinu ne znam koju bih izdvojila kao najdražu, kazala je.

Zanimalo nas je i kako se najradije voli opuštati: odlaskom u kino, na izložbu, čitajući neki roman…

– Uz druženje s ljudima pred kojima ne moram vagati svaku svoju riječ, otkrila je, a mi smo je potom za kraj razgovora priupitali da nam kaže što bi voljela postići na svjetskom izboru.

– Na svjetskom izboru ću se svakako potruditi da Hrvatsku predstavim u svom najboljem izdanju. Prema tome, uvijek postoji određena količina nade za dobar plasman, naglasila je Tomislava.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater