"LEKCIJE I BLAGOSLOVI"

Ella Dvornik bacila pogled na 2023.: "Veselim se da me upoznate slobodniju i bez ograničenja"

| Autor: Lucija Sučić
Ella Dvornik (Foto: Instagram)

Ella Dvornik (Foto: Instagram)


Naša poznata influencerica Ella Dvornik na Instagramu je podijelila video u kojem su se mogli vidjeti svi za nju bitni i dragi trenuci, a uz isti napisala je i poruku:

“E ljudi 2023 – ludnica : lekcije i blagoslovi. Ono sto ju je obilježilo je mojevraćanje na suštinsku sebe. Glazbu, kreativnost, introvertnost, skromnost, lekcije i blagoslov, lego…”.

Osvrnula se i na svoj glazbeni alter-ego, Alterellu: “Uvijek sam težila ovoj razini svjesnosti, i jako mi je drago da sam to doživila u bitnoj 33. godini. Iako je bilo padanja, the only way is up baby!!!”.

“Ajmo!!! Sretna vam nova, od srca, hvala što ste tu i dalje, cijenim vašu prisutnost iako ove godine nisam bila k’o prije. Al ono sto je sigurno je da će od sad na dalje bit kako je trebalo bit. Veselim se da me upoznate slobodniju i bez ograničenja. Želim vam zdravlje, uspjeh, ljubav i sreću. Volim vas”, poručila je svojim pratiteljima.

U komentarima brojni su fanovi pisali lijepe želje i riječi podrške. “Ostani svoja i ne dozvoli nikome da te i pokuša mijenjati”, napisala joj je jedna pratiteljica, dok je druga nadodala: “Nebo ti je granica… Samo naprijed… Neka je sretna 2024, godina tebi i tvojim curicama…” te “Neka ti nova bude zrno lakša nego prethodna”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater