OSNOVNA ŠKOLA STOJA

Pulski pročelnik Nebojša Nikolić verbalno napadnut na roditeljskom sastanku. INTERVENIRALA I POLICIJA

Policijski službenici su 13. rujna oko 19 sati postupali po dojavi 45-godišnjaka da u školi ima problema s jednom osobom. Dolaskom policijskih službenika utvrđeno je da je 45-godišnjak imao nesuglasice s 50-godišnjakom, kažu iz PU istarske

| Autor: Marcello Rosanda
Nebojša Nikolić (Snimio Danilo Memedović)

Nebojša Nikolić (Snimio Danilo Memedović)


Nakon što smo iz neslužbenih izvora saznali da se Nebojša Nikolić, pročelnik Službe za poslove zastupanja Grada Pule, u srijedu tijekom roditeljskog sastanka u Osnovnoj školi Stoja verbalno sukobio s drugim roditeljem, informaciju da je došlo do takvog incidenta potvrdila nam je i policija.

"Policijski službenici su 13. rujna oko 19 sati postupali po dojavi 45-godišnjaka da u školi ima problema s jednom osobom. Dolaskom policijskih službenika utvrđeno je kako je 45-godišnjak imao nesuglasice s 50-godišnjakom (…). Budući da između muškarca nije došlo do verbalnog ni fizičkog sukoba, osobe su upućene da nesuglasice riješe na miran način", kažu iz PU istarske, ne navodeći pritom imena.

Ipak, iz više smo izvora saznali da se radi upravo o Nikoliću, istaknutom gradskom pročelniku. Ravnatelj škole Zoran Bjelopetrović nije želio komentirati slučaj, ali je potvrdio da se on dogodio.

"Najvjerojatnije se radilo o kakvoj nesuglasici, ali ne mogu vam za sada ništa reći. Nisam bio prisutan i do sada nisam obavio sve razgovore direktno sa sudionicima", komentirao je jučer Bjelopetrović pritom se raspitujući odakle nam informacija o tom događaju, kao da je to važnija stavka od one što se točno, i zašto, dogodilo. No, očekujući da se ravnatelj raspita o incidentu, detalje o događaju, odnosno svoj dio priče, pojasnio nam je sam Nikolić kojeg smo pitali za izjavu.

"Nisam se svađao ni s kim, nisam tom gospodinu rekao ništa ružno, već je on meni prijetio meni i mojoj obitelji, pa sam zvao policiju. Prijetio mi je pred svjedocima, što je bilo popraćeno i govorom tijela, da će on dovesti u red mene i moju obitelj. Nitko nije reagirao na to, baš nitko. Razlog je bio banalan, ništa previše ozbiljno i nije se od toga trebala raditi tolika drama, do tog nivoa da netko prijeti na takav način. Ponavljam, ja njemu nisam uputio nijednu ružnu riječ niti sam mu na bilo koji način uzvratio na prijetnju, osim što sam zvao policiju", kaže Nikolić. Radi li se o namjernoj provokaciji, uzevši u obzir njegovu poziciju, pročelnik Nikolić nije htio komentirati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of