ZANIMLJIVO

Muškarac danas na Forumu stajao točno 24 minute i 35 sekundi i podizao ruku. I tako tri puta…

| Autor: Roberto RAUCH
Performer danas na Forumu (snimio D. MARUŠIĆ ČIČI)

Performer danas na Forumu (snimio D. MARUŠIĆ ČIČI)


Građane na Forumu danas nije previše iznenadio perfomans mladića koji je točno 24 minute i 35 sekundi stajao na pulskom Forumu i postepeno podizao ruku i kažiprst kojim je upirao - najprije u pod, pa u gradsku vijećnicu, zastave koje se vijore nad njom, zatim u nebo, da bi ga na kraju upro u sebe, a ciklus je ponovio tri puta.

Bio je obučen u sako, u ušima imao bežične slušalice, a na pod pored sebe je položio aktovku. Igor Zenzerović, svestrani 32-godišnjak koji se bavi raznim oblicima umjetnosti, i ranije je ljude u Puli znao iznenaditi sličnim performansima.

Zaokupljeni čavrljanjem i ispijanjem kave, građani u okolnim kafićima uglavnom nisu obratili previše pažnje čovjeku koji je gotovo pola sata stajao nasred trga. Isto vrijedi i za prolaznike, koji bi se uglavnom nakratko začudili ovoj pojavi, a zatim nastavili svojim putem. Prisutni gledatelji jedva su i primijetili da je otišao, a znak odobravanja stigao je tek od jednog znatiželjnog para koji je zadovoljno zapljeskao dok se mladić udaljavao.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater