nevoljama nema kraja

Autotrolejeva "trojka" se zabila u zid

| Autor: Romana Crgol
snimio Damir Škomrlj

snimio Damir Škomrlj


U subotu nešto poslije 14 sati u Bezjakima se autobus Autotroleja koji je prometovao na liniji broj 3   zabio u zid.

"Do prometne nezgode je došlo prilikom uključivanja u promet na okretištu linije 3A kada je vozač s desnom bočnom stranom autobusa udario u zid i prometno ogledalo, a potom je nastavio vožnju te ponovno udario u kameni suhozid na desnoj strani kolnika. Prilikom predmetnog događaja lakše je ozlijeđena 37-godišnja putnica koja je u trenutku nezgode pala sa sjedala" - izjavili su iz PU Primorsko-goranske. Do više odgovora o nesretnom događaju pokušali smo doći i u Autotroleju, međutim nismo dobili nikakve informacije, već nam je jednostavno rečeno - pričekajte do ponedjeljka.

Prema izjavi jednog od očevidaca, autobus je krenuo s polazišne stanice Bezjaki tako naglo da je prvo svojim prednjim dijelom udario u čelični stup prometnog znaka. Pri tom sudaru, kaže, otpao mu je desni retrovizor.

- Udarac je bacio autobus na lijevu stranu ceste, udario je u suhozid te se na njemu i zaustavio. Jedna putnica je izletjela sa sjedalice i pretrpjela lakše ozljede. Vozilo hitne pomoći ju je odvezlo u bolnicu Sušak, govori očevidac.

Zadnje staklo autobusa je potpuno uništeno, ali ne od udarca, već od vibracija karoserije. Vlasnici kuće na kojoj je oštećen suhozid očistili su cestu od kamenja kako bi se oslobodila za promet, dok su radnici Rijekatanka prometnicu posipali vapnom zbog antifriza koji je razlio po cesti. Policija će utvrditi sve detalje nesreće, a spekulira se o tome da su na vozilu zakazale kočnice.  

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum