NIZ NEOBIČNIH OBIČAJA U PULSKOM KAFIĆU

APSURDIMA NEMA KRAJA - KONOBAR NIJE ŽELIO PRIMITI LIPE: "Jel vidite vi da su cijene izražene u lipama ili u kunama?!"


Ma nema šanse da ne primamo lipe jer po svim kriterijima konobar mora primiti lipe. Ako se to doista dogodilo, onda je to konobar napravio na svoju ruku, iako svi znaju da to ne smiju. Lipe, pa bile i one najsitnije, i dalje su službene valute i sredstvo plaćanja u Republici Hrvatskoj i svakako da ih primamo, kaže voditelj pulskog Leggiera Miroslav Djelja

"Ovim putem javljam vam o jednoj neugodnoj situaciji koju sam doživjela u ugostiteljskom objektu 'Leggiero' u Pula City Mallu. Danas sam ondje bila s prijateljicom i naručile smo dvije mineralne vode Romerquelle od limunske trave. Račun nam je došao 26 kuna. Da ne dajemo krupni novac, imale smo novčanicu od 20 kuna i sitno u kunama do ukupno pet kuna. Onu jednu, šestu kunu smo dale u lipama. Točnije, bila je jedna kovanica od 50 lipa, 2 od 20 i jedna od 10 lipa. Na to nam je konobar rekao da ne primaju lipe", ovako počinje priča naše čitateljice koja je tražila da joj podaci ostanu poznati redakciji.

No, priča ima svoj nastavak, jer kako nam je nadalje rekla naša sugovornica, kolegica i ona nemalo su se začudile činjenici da konobar ne želi lipe, ali nisu odustajale. A nije odustajao niti konobar. (Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini