podrška umagežu

FOTO & VIDEO / Školarci iz OŠ Tone Peruška i pulski medicinari "zamijaukali" Baby Lasagni

| Autor: Petra Stefanović


"Rim Tim Tagi Dim" manija ne jenjava. Pleše se po Istri, Hrvatskoj, pa i Europi. S 41 posto šanse za osvajanje Eurosonga, Baby Lasagna prednjači na kladionicama, a podršku mu građani, kao i životinje, neprestano iskazuju na svakom koraku.

Tome su se pridružili i pulski školarci, točnije učenici nižih razreda iz produženog boravka Osnovne škole Tone Peruško te učenici Medicinske škole Pula.

Osnovci su osmislili vlastitu koreografiju na "Rim Tim Tagi Dim" te ju otplesali u školskom dvorištu. Iako je koreografija njihova, ne izostaje karakteristični pokret rukom koji je sastavni dio "Rim Tim Tagi Dim" koreografije. Da upotpune performans, od kartona su izradili mačku, zaštitni znak Umageža. 

Nedaleko osnovaca, u pulskoj Medicinskoj školi, srednjoškolci su potporu Baby Lasagni pružili izradom likovnih radova. Na ideju su došli skupa s nastavnicima, a crteže su izradile učenice Lana Biljanić iz 3.b te Greta i Martina iz 3.d razreda. Mačka nije izostala ni kod njih, pa je tako osvanula na jednom od radova, a usput je i zamijaukala Marku.

Na drugim crtežima može se vidjeti doslovna interpretacija Markovog umjetničkog imena - beba pored lazanje, a Marku žele puno uspjeha i prvo mjesto. Kako su učenice odradile zadatak, pogledajte u fotogaleriji.

Podjsetimo, Baby Lasagna nastupa u finalu Eurosonga sutra navečer, 23. po redu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of