RIM TIM TAGI DIM

Hrvatska prvi vrhu ljestvice kladionica za Eurosong, a Dora još nije ni održana

| Autor: Novi list
(Foto Universal Music)

(Foto Universal Music)


Hrvatska se nakon dugog niza godina našla pri vrhu ljestvica kladionice za Eurosong, zauzevši visoko treće mjesto. Ovo dolazi nakon što je Baby Lasagna objavio spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim, koja je trenutno favorit na Dori.

Naime, iako će Dora započeti tek sutra, te pobjednik još uvijek nije poznat, čini se da favorita uvelike predstavlja Baby Lasagna, sa svojom pjesmom Rim Tim Tagi Dim. Hrvatska se do jutros nalazila na osmom mjestu, no nakon što je jučer objavljen spot za pjesmu, popela se na treće mjesto, što je daleko najviši plasman za Hrvatsku dosad.

Spot je pregledan preko 235 tisuća puta, a fanovi Eurovizije su oduševljeni, što se očigledno odrazilo i na njene "šanse" za pobjedu. Razne kladioničarske kuće za Hrvatsku su predvidjele 7 posto šanse za osvajanje Eurosonga. Ukoliko biste danas postavili okladu da će Hrvatska pobijediti, na ulog od jednog eura isplata bi vam bila oko devet eura.

Ispred nas su se našle Ukrajina i Italija, koje su već odabrale svoje pjesme. Za Ukrajinu su to Alyoni Alyoni i Jerry Heil s pjesmom "Teresa & Maria", a za Italiju Angelini Mango s pjesmom "La Noia".

Što se tiče predviđanja za samu Doru, Baby Lasagna predvodi s čak 54% šanse za pobjedu, a iza njega slijede Let 3 sa 16%, te Damir Kedžo, Marcela i Eugen s 4%.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum