obnova

Pumpa izgrađena 1979. sravnjena sa zemljom, počeo "makeover" stare benzinske postaje na Verudi

| Autor: Tea Tidić
(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)


Benzinska postaja Ine na Verudi izgrađena je prije puna četiri i pol desetljeća, a cijeli objekt nedavno je sravnjen sa zemljom. Dovršetak građevinskih radova očekuje se do srpnja, a otvorenje bi trebalo biti krajem kolovoza, doznajemo iz Službe za korporativne komunikacije INA-e.

(Arhiva Glasa Istre)(Arhiva Glasa Istre)

Ovako je pumpa na Verudi izgledala nekad

Mnogi Puljani i Puljanke sjećaju se da je ova benzinska postaja 80-ih godina bila jedna od najfrekventnijih jer, iako je u to doba bilo znatno manje automobila na cestama, bilo je i znatno manje benzinskih postaja. Jedna od urbanih legendi je priča da je gospodin koji je pumpao gume na automobilima tijekom ljeta, kada je bilo poprilično turista, zaradio iznos jednak tadašnjoj prosječnoj plaći.

Nakon rekonstrukcije, maloprodajno mjesto Ine na Verudi bit će opremljeno najmodernijim tehnologijama, a ponuda će biti obogaćena. Kupcima će na raspolaganju biti tri natkrivena mjerna uređaja za istovremenu opskrbu pet vozila. U ponudi će biti benzinska i dizelska goriva, kao i visokokvalitetna Class Plus Expert goriva te autoplin i UNP boce.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater