Prvosvibanjska manifestacija

Pozornica i sadržaji Rock'n'grilla sele na veliko parkiralište Hidrobaze

| Autor: Milan Pavlović
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Već petu godinu zaredom pulska Hidrobaza središte je događanja i zabave u programu obilježavanja Praznika rada u najvećem istarskom gradu. Prvosvibanjsko roštiljanje uz odlične glazbene nastupe i proljetnu rekreaciju razlog je zbog kojeg Puljani, ali i posjetitelji iz raznih krajeva Istre i izvan nje s pažnjom prate što kažu prognostičari i kakvo nas vrijeme očekuje predstojećih, a vremenska prognoza jedna je od glavnih preokupacija i organizatora koji su već počeli s ozbiljnim pripremama.

Od Mirka Mocka iz pulskog Rock Caffea, koji se kao jedan od idejnih začetnika Rock’n’grilla i ove godine intenzivno bavi programom i logistikom, doznajemo da, osim nove lokacije na kojoj će se odvijati program, ovogodišnje izdanje donosi još neke novosti.

(Arhiva Glasa Istre)Mirko Mocko (Arhiva Glasa Istre)

Jedna od njih je novi sponzor i novi naziv Rock’n’grill Fest sponsored by Brijuni Rivijera. Naime, zbog nedavnog hortikulturnog uređenja prostora na kojem su održana prethodna izdanja, ove godine pozornica i sadržaji sele na veliko parkiralište koje se i formalno nalazi u obuhvatu prostora kojim raspolaže Brijuni Rivijera što je, prema riječima direktora te tvrtke Ivice Butorca, bio jedan od razloga da se kao sponzori uključe u ovaj projekt.

(Arhiva Glasa Istre)Ivica Butorac (Arhiva Glasa Istre)

- Radi se o pravoj i dobroj pulskoj priči s puno pozitivne energije, koja okuplja jako veliki broj Puležanki i Puležana, odnosno cijele obitelji. U Brijuni Rivijeri držimo da je to zaista onako top gradska manifestacija, ali i odličan ulazak u novu turističku sezonu i zato nam je drago da smo dobili priliku i da je ove godine možemo podržati, tim više što će se po prvi put manifestacija održati u potpunosti na lokaciji koja je u portfelju Brijuni Rivijere i na kojoj planiramo razvoj premium segmenta turističkog smještaja. Stoga nam je jako stalo da Hidrobaza živi s Pulom, kako sada, tako i u onom trenutku kad se realizira ta investicija. Držim da ona svojim razvojem ima potencijal postati jedan od centara društvenog života grada jer, uz samu hidrobazu, tamo je uređeno kupalište, a osmišljava se i velika rekreativna zona, kazao je Butorac te napomenuo da Brijuni Rivijera uspješno posluje u turističkom sektoru i da je u redu i pošteno da dio dobiti vrate zajednici.

Zbog toga, kaže, već neko vrijeme sponzoriraju dobre pulske priče poput Pulskog filmskog festivala, malonogometnu Ligu prvaka, a i ovaj angažman je na tom tragu jer se, zaključuje, radi o manifestaciji koja postaje tradicionalna i iz nje »izvire dobra energija našeg grada«.

(Arhiva Glasa Istre)(Arhiva Glasa Istre)

Mirko Mocko zahvalio je Brijuni Rivijeri, ali i Turističkoj zajednici grada Pule na pomoći oko podmirivanja troškova organizacije koji su, kaže, zbog općeg rasta cijena ove godine značajno veći. Što se organizacije tiče, dodaje, sve ide prema planu i sve je više manje definirano.

Od srijede 1. svibnja do subote 4. svibnja na Hidrobazi će nastupiti Alen Vitasović, Opća opasnost, Gustafi, Šajeta, Night Express, Big Wave i još nekoliko bendova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum