ljeto u cave romane

5 razloga da već danas kupite karte za Rocks&Stars Festival

Ne želite li propustiti nastupe omiljenih glazbenika, požurite. PREMUIM ulaznice za koncert Gibonnija rasprodane su u rekordnom roku!

(Foto: R&S CR)

(Foto: R&S CR)


Cave Romane u Vinkuranu je sigurno jedna od najljepših pozornica na otvorenom u Hrvatskoj, ako ne i ovom dijelu Europe, a Rocks & Stars Festival je postao sinonim za vrhunski program koji donosi najrazličitije glazbene žanrove s istim nazivnikom – kvaliteta.  Isto tako, iz godine u godinu, pa tako i u svojoj petoj sezoni, potvrđuje status vrhunskog događanja koji spaja turizam, kulturu, renomirane glazbenike i društvenu odgovornost.

(Rock & Stars)(Rock & Stars)

5 razloga da već danas kupite karte

Iako je razloga za dolazak u predivnu Istru i Rocks&Stars Festival @ Cave Romane mnogo, mi izdvajamo samo neke. 

1. Čeka vas čak tri mjeseca glazbenog užitka

Rocks&Stars Festival garantira vam nezaboravno iskustvo tijekom cijelog ljeta, protežući se od lipnja do kolovoza. Antički kamenolom Cave Romane u Vinkuranu pruža neponovljiv doživljaj, kako izvođačima tako i posjetiteljima. Uz sjajnu atmosferu, selfie koji napravite u ovom prostoru zadržat će uspomene na dugo, toplo, glazbeno ljeto – zauvijek.

2. Vrhunski glazbeni nastupi su na dohvat ruke

Ovogodišnji lineup u lipnju donosi neke od najpoznatijih domaćih izvođača: Parni Valjak, Let3 i Gibonnija. Njihovi nastupi su garancija da ćete se sjajno zabaviti, raspjevati i rasplesati u društvu starih prijatelja, a možda ispred pozornice i steći neke nove. U kolovozu vas pak čeka spektakl uz Dire Straits Legacy i Esteriore Brothers. Evo točnih datuma:

  • Parni Valjak otvara festivalski niz u srijedu 26. lipnja.
  • Dan kasnije, lipnja pozornicom će zavladati Let3
  • Lipanjski dio festivalskog druženja zaokružuje Gibonni, koncertom u petak 28. lipnja
  • Dire Straits Legacy dolazi u Vinkuran u petak kolovoza
  • Esteriore Brothers će vas rasplesati nekoliko dana kasnije, u srijedu 7. kolovoza

 3. Prije koncerata, možete istražiti ljepote Istre

Vinkuran ima bogatu lokalnu zajednicu koja se ponosi svojom tradicijom, običajima i gostoljubivošću. Osim toga, blizina drugih atraktivnih destinacija poput Medulina, Pule i Nacionalnog parka Brijuni dodatno obogaćuje turističku ponudu ovog područja.  Izbor je velik, a ako se ne možete odlučiti što prvo želite vidjeti, upitajte lokalcee – “Ća ćemo delat?”

4. Uživajte u gastro specijalitetima

Istarska kuhinja je poznata po svojim bogatim okusima i autentičnim jelima, a Vinkuran i okolica nude brojne restorane i konobe gdje možet uživati u tradicionalnoj istarskoj kuhinji. Svježa riba, maslinovo ulje te vrhunska vina i likeri samo su neki od lokalnih gušta. Obavezno probajte maneštru, tradicionalno istarsko jušno jelo ili fuže, domaću tjesteninu, koja se često služi s tartufima, a prije koncerta se obavezno zasladite fritulama.  

5. Ovdje još nitko nije zaprosio svoju bolju polovicu usred koncerta

 Budite prvi!

gibo rok

Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog glazbenog iskustva. Kupite svoje ulaznice već danas na www.eventim.hr i pripremite se za nezaboravno ljeto na Rocks&Stars Festivalu, u organizaciji Event Bricka i suorganizaciju Općine Medulin, Turističke zajednice Općine Medulin i Turističke zajednice Istarske Županije. Sve detalje provjerite na društvenim mrežama i https://www.caveromane.com

let rokk

P.S. Istarska klima je ugodna pa slobodno zaboravite na kanotjeru, odnosno potkošulju, jer vam ona ovog ljeta - sigurno neće trebati.


Podijeli: Facebook Twiter



Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater